Předčasná ejakulace problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
7.9.22 22:12

Ale s*x ze zadu jsem nikdy nevydržel jak jsem chtěl.. to je u mě nejhorší… To prostě je pro mě tak moc, že během chvíle… A to bych to tak přítelkyni chtěl tolikrát udělat, aby byla…

Každý chlap to má jinak. U tohoto je strašně důležitý spolu mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
14.9.22 15:43

úloha ejakulace

Většina chlapů je biologicky nastavena na z hlediska ženy „předčasnou“ ejakulaci. Souvisí to zřejmě s faktem, že sex byl tvůrcem vytvořen primárně za účelem rozmnožení. Prostě bylo potřeba „včas“ vystříknout/oplodnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.9.22 13:30
@Anonymní píše:
Abych řekl pravdu je to hrozný pocit chci proto něco udělat i za cenu obřizky
Jelikož miluju manželku a nechci ji stratit kvůli tomu že ji nedokážu uspojit a hledá zálibu v někom jiném než ve mně po 6 letech jsem se dozvěděl že stojim vlastně v sexu k ničemu udělat ženu dokáží to jo ale ne svým penisem pouze rukou či pusou ale manželce to nestačí jde tu o ten sex a mně samostatně sex baví i když trvá 2 minuty vzdicky si ho užijí na plné čáře. Ale je tu i manželka která z toho vlastně skoro nic nemá jen to že drží a udělá pár heknutí. Takže se manželka za ty 2 minuty uvolní předá se mi celá. A já ji nedokážu uspojit hrozný pocit

Znecitlivující krém, třeba i kondom na lepší výdrž.
Nebo druhé kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.22 15:08
@Anonymní píše:
Tohleto jsem nikdy nechapal. Tak snad jestli picham, jde to na me, tak zacnu delat neco jineho nez prirazy :) Do haje, tak jsem chlap a tak se tak chovam. Sex je misto, kde ja urcuji, co se bude dit… natocim si ji jinak, zacnu si hrat rukama, otocim si ji do jine polohy, zacnu nejak stupnovat jeji vzruseni (se zasuny i bez), chytnu ji ruce a jdu je svazat, pak zase picham, stridam rychlosti… tak snad do haje nejsem kralik, abych musel davat prvni strik…Chlape, to chce byt kreativni. Na me to kolikrat taky jde po prvni minute, kdyz to clovek proklada necim jinym, da se to bez problemu odkladat, kdyz tu zenskou to hrani bavi. A ono to opada, kdyz prezijes prvnich 5-10 min, hrej si dal a nebude to takovy problem. Horsi je to pak nekdy po 2 hodinach, kdy uz je pak spis problem navodit ten pocit vedouci k orgasmu.

Jak kdyby tohle psal můj milenec. Náš sex většinou trvá 1,5 - 2hod. Já musím mít min. 3 -5 orgasmů. Někdy je teda i štědřejší :* Je to o tom střídání poloh, změn, přestávky, hrátky a tak, trénování zadržování a jde to.
Jde i o to, jak si tu ženu připravíš… jestliže je hodně vzrušená, tak i ona lehce dosáhne orgasmu.

• Citovat
  • Upravit
7
18.2.25 07:17

Prášky proti předčasné ejakulace - https://topeuro-shop.com Má objednávka přišla přesně v uvedenou dobu a pilulky fungují skvěle.

Příspěvek upraven 04.03.25 v 05:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.2.25 10:51

Tento problém jsem vyřešil pravidelným sexem. Nesmí být přetržka víc jak tři dny. Pokud se dodržuje obdenní režim, tak vydržím tak dlouho jak je potřeba. Pokud je přetržka více než tři dny, tak je to meteleskum bleskum ať dělám co dělám. Další tři dny pak trvá, než se dostanu do optimální frekvence požadované výdrže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
18.2.25 17:21

Dobře funguje v tomhle směru Kamagra. Zlepší erekci a zároveň získáš dost dobrou výdrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová