Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Droxy ono se to zlepší
ze dne na den se to zlomí, jde to pak rychle ![]()
@Droxy : a odsajes nejake mliko? Nebo se ti jeste nespustilo? Obvykle to byva 3. den, ale nekdy i pozdeji. Nizka vaha v kombinaci se zloutenkou je pro mimco narocna, ale to bude lepsi. Nam se zloutenka nastesti vyhla, ale vedle byla holcicka s vahou pod 2 kila a jeste dostala zloutenku, taky mela sondicku a sly pry domu par dni po nas, takze tam byla necele dva tydny. Vim, ze u nekterych krmeni proste prso vynechaly, aby ji prave nevysilovaly…
Mléko spíž už nemam 2 dny po porodu ok a nyní už nic… Prostě trvají na tom že 8X denně 45ml bez debat buď to do ní nalejou pod parou nebo přes sondu.
@Droxy tam jsem chtěla jít taky..ja je na jedné straně chápu, mají o jídle " lepší přehled", ale tento rigidní přístup nemusí fungovat pro všechna mimina..
@Droxy neboj, dostanete..měla jsem to fakt podobné..jen s tím, že malý neměl žloutenku, jen velmi mírnou, stačilo slunění obyčejne..ale s jídlem taky boj, nejdříve pár gramů přibral, pak to vše shodil a tak dokola..nejdříve domů v pondělí, pak ve čtvrtek, pak v sobotu..mezitím propustili všechny normální maminky a zůstala tam jen jedna asociální pani, která mi vždy, když jsem byla ve sprse, nechávala dveře úplně do koran na chodbě a porušovala všechna pravidla, co slo..už jen kvůli ní jsem chtěla dostat co nejdříve domů..nakonec teda v termín porodu, tj po nějakých 18 dnech jsem se dockala..
@Droxy to znám, malý měl 65 a dostával to sondou, na kojení jim pak ale stačilo 40 a už nedokrmili ![]()
Tak dneska už se mi konečně udělalo mléko, odstrikala jsem asi 30ml a prý tedy zase začneme přikládat, otázkou je zda to bude lepší nebo ne, když má co dělat to vypít z láhve
i kdyby ti droxy nic nevypila, krasne ti to prikladani nastimuluje tvorbu mleka. Drzim palce
,mam radost!!
A nevíte náhodou jak je to v této situaci s propustenim na reverse?
@Droxy i kdyby to náhodou šlo, nešla bych, je předčasně narozenená a sama se pořádně nenají
je to otázka pár dní, vydrž ![]()
@Droxy revers nedoporučuji, ale moc moc držím palce!!! vypadá to nadějně..
Tak nejnovější zprávy, s mlékem to byl asi jen nějaký splin, za celou noc a den jsem odsala asi 2ml. Takže sonda zůstala a krmení ze savičky, ze které dnes vypila 2X téměř celou dávku, ale v zapěti vyzvracela, takže pokrok 0