Předčasně narozené mimčo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11170
10.3.16 13:11

@Droxy A když jí nakrmí sondou, má vše vytrávené? Třeba má moc velkou dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
10.3.16 13:38

@Pikia Nic moc ji tam nezbývá, údajně má mít tedy na dávku 50ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.3.16 15:56

@Droxy a nezkusili to rozdělit..nebo se s něma domluvit, jestli by to nešlo..rpotože lepší 20ml co v ní zůstanou nežvyblinkaná celá dávka :nevim: chjo..pevné nervy přeji, a le ono se to zlomí..já když malý poprvé vypil 60ml, tak jsem nevěřila vlastním očím a nechala jsem si ho ještě převážit sestrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
10.3.16 16:47

Domluva žádná bohužel, asi se nezbývá smířit s tím že tady zkysnem bůh ví jak dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.3.16 17:09

@Droxy To je strašný. :( Dostat moje donošené děti pár dní po porodu 50 ml, tak se mi taky komplet zeblijí.
Dcera nesměla hubnout a první 3 dny dostávala dokrm 5-20 ml (a když do ní sestra v noci naprala těch 20, tak ji pak na další 4 hodiny tak odrovnala, že po prsu ani nevzdechla). Kolik vypila ze stříkačky si řídila sama, kolikrát opravdu víc než třeba těch 10 nechtěla. A váhovou křivku měla super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11170
10.3.16 17:14

@Droxy nevím,proč si trvají na těch 50 :? Náš měl přes sondu 65,ale na kojení jim stačilo 40 a nikdo už do něj nic necpal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
10.3.16 18:10

Snad se to brzo zlepší a ta dávka je hrozně velká, tolik zezečátku nevypijí ani mimča v termínu, natož nedonošeňátko se žloutenkou. Držím palce. :kytka:

K tomu reversu - u nás chtěla propustit jedna paní a řekli jí, že ji propustí, ale za dítě mají zodpovědnost oni dokud není v pořádku, tak dítě nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.16 09:56

Ja rodila 34+5.Filipkovi se tam nelibilo a navic byla rustova restrikce 1.plodu. Filipek se narodil a mel 1300g a Petrik 2200g po 4.dnech me pustili domu. A kluci jsou v inkubatoru :( Obden tam jezdime kvuli mleku.Ale je strašný prijet domu a nemit je tu :( Nevite za jak dlouho by mi je mohli dat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11170
11.3.16 10:12

@Karolina199 To je mi líto :hug: Také jsem měla malého v inkubárotu, ale jít domů si neumím představit :( U nás je propouštěcí váha 1,9kg, pak se musí umět samostatně najíst, udržet tělesnou teplotu a přibírat. A jak jsou na tom s dýcháním? Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.3.16 13:34
@Karolina199 píše:
Ja rodila 34+5.Filipkovi se tam nelibilo a navic byla rustova restrikce 1.plodu. Filipek se narodil a mel 1300g a Petrik 2200g po 4.dnech me pustili domu. A kluci jsou v inkubatoru :( Obden tam jezdime kvuli mleku.Ale je strašný prijet domu a nemit je tu :( Nevite za jak dlouho by mi je mohli dat?
:hug: znám to… Drž se :hug: možná ti dají petříka prvního domů, známé to tak nabídli, druhé miminko ještě muselo být v inkubátoru. ona odmítla a počkala na obě. Můj 1600g, a tři týdny v nemocnici.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí