Předčasný porod

P.
2302
26.7.08 15:07

Předčasný porod

ahoj! chci se ještě zeptat, ve 33tt (ted jsem 34tt) mi bylo v poradne receno, ze hrozi predcasny porod, ze se mi stahuje deloha (coz vubec nijak nepocituju), dali mi magnezium, mam lezet a CS mam 4. nemela jste nejaka podobny problem? a za jak dlouho jste opravdu porodily?bojim se ted kazdeho pohybu, abych nezacla rodit..:-)
diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
26.7.08 15:37

Mám podobnou zkušenost - od 35.tt hrozící předčasný porod, od doktora jsem šla v domění, že už mi mimčo visí mezi kolenama, brala jsem 6 tablet magnezia denně… no, a rodila jsem ve 41+0tt, a rozhodně to nebyla žádná rychlovka.
Snad tě taky „jen“ vystrašili a miminko vykoukne tak, jak má!!!
Hodně štěstí!

T.

• Citovat
  • Upravit
891
26.7.08 18:33

Taky mně doktor říkal, ať se radši moc nehýbu, ta hlavička je prý už fakt dost nízko. Tak jsem se teda moc nehýbala, pak už byl termín porodu, a pořád nic. Už jsem chtěla, aby mimčo konečně bylo na světě, začala jsem uklízet, běhat po nákupech, dělat vysloveně túry (v rámci možností :D ) a pořád nic. Výsledek: nastoupila jsem do porodnice na vyvolání porodu. Už to ale nestihli, jak malá ucítila nemocniční pach, tak se asi na to chtěla podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka
26.7.08 19:13

Mně řekli - porod tak do 3 dnů. Ve skutečnosti z toho byly 3 týdny, což v praxi znamená 3 dny před stanoveným termínem :P

• Citovat
  • Upravit
2318
26.7.08 21:04

Mně taky asi 6 týdnů před termínem v porodce říkali, že už další týden nepřijdu, protože do té doby porodím, tak jsem vždycky dobalovala tašku, abych ji po pár dnech zase vybalila. Rodila jsem v 38 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.08 21:10

Ahojky,

tak já mám CS 5 od 31.tt a doktor mi řekl, že se může stát že bude porod opět vyvolávaný, že můžu přenášet.

Tak to je teda divný, ale jak to tu čtu, tak většina z nás asi porodila i tak v termínu nebo po něm. Tak bych se nebála. A navíc už jsi 34tt, takže mimi už má vše i surfaktant v plicích, který je potřebný k dýchání po porodu.

Hodně zdravíčka. A pěkný porod přeje Martina a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky