Předčasný porod 34tt

19
16.8.21 22:23

Předčasný porod 34tt

Zdravím chtěla bych se zeptat. Čekám své druhé dítě a jsem momentálně 34+1 tt první dceru jsem odnosila do konce a bez problému ale…
Dnes od rána mám zřejmě poslíčky. Nebyly bolestivé spíš otravné až do teď.. Před chvíli jsem dojedla večeři a během té večeře mi začali křeče v podbříšku jak kdyby jsem se měla s prominutím každou chvíli pos*at a jsou celkem bolestivé :mrgreen: a já nevím jestli plašit nebo počkat třeba do rána a když neustoupí tak volat do nemocnice… pravidelné ty křeče zatím nejsou :roll:
Co myslíte muže to být porod nebo náhoda a poslíčci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35759
16.8.21 22:25

Jela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
16.8.21 22:28

Vzhledem ke stáří plodů bych řešila následovně : zajdi si do sprchy, pokud přejdou křeče tak jsou to poslíčci. Pokud nepřejdou tak okamžitě jet do nemocnice.
Stejný postup jsem využila u druhého těhotenství, kdy jsem dceru porodila ve 35+1 ( podle ms 34+6). Do porodnice jsem jela s pravidelnými kontrakcemi, byla jsem na prst. Díky tomu se stihla dat ATB. Kortikoidy už nebyly potřeba ale u tebe by se asi ještě porod zastavoval…

Příspěvek upraven 16.08.21 v 22:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.8.21 22:28

@JancaS84 Souhlasim. Aspon te zkontroluji, kdyby to bylo zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.8.21 22:36

Děkuji

Dobře děkuji.. Nechci být histerka ale radši jet zbytečně než něco zanedbat.. půjdu si dát tu sprchu a uvidím. Když tak hned pojedeme :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
16.8.21 22:40
@Babzie píše:
Dobře děkuji.. Nechci být histerka ale radši jet zbytečně než něco zanedbat.. půjdu si dát tu sprchu a uvidím. Když tak hned pojedeme :palec: :lol:

No a hlavně dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.8.21 22:46

@Babzie V techto vecech by te nikdo za hysterku nepovazoval. :) Ja myslim, ze je prece normalni se ujistit, zda je mimimko v poradku a zda se neblizi porod. Tak klidne jed hned. :) Jinak se drz a pak pisni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
16.8.21 22:57

Mě u druhého dítěte praskla voda 34+0 a narodil se 34+4…po této zkušenosti bych si hodila sprchu (hlavně ne horkou, kdyby šlo o porod, tak ho popozene)..a pro jistotu bych s taškou zajela na kontrolu…nemusí jít o nic a taky se může něco dít..muzou ti dát třeba magnezko…lepší aby viděli, jestli se něco děje nebo ne..já jsem dneska 33+6 a modlím se, ať se to neopakuje… Držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.8.21 09:05

Uvidíme

Tak dámy sprchu jsem si dala a šla jsem spát. V noci jsem toho moc nenaspala. Bolestivé křeče sice odešli ale furt mám takové buňkami v podbříšku jak před menstruací. Takže dnes uz jedu a uvidím co mi řekne doktor. Pak vám dam vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.8.21 20:55

@Babzie ahojky, tak jak to dopadlo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.8.21 20:59

@Babzie tak jak to vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
17.8.21 21:39

Taky by mě zajímalo. Doufám, že je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.8.21 23:52

Planý poplach

Vše je v pohodě a prej to jsou jen poslíčci a musím to holt vydržet a prekousnout ale rodit prej ještě v blízké době nebudu :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
18.8.21 09:08

@Babzie Tak aspon, ze ses ujistila, ze je vsechno v poradku. :dance: Tak se drz :kytka: a snad ti mimco dopreje klidny zbytek tehotenstvi a nebude te takhle plasit a zlobit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí