Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ještě jedna rada pro nováčka: Tam, kam si napsala „předem děkuji“ napiš veskratce svou otázku, zvýšíš tím šanci, že se ti ozve, někdo kdo tomu rozumí. Např. Obecní byt Praha - za jak dlouho.
@mamalkova píše:
@kopejka jsem tu nováček a tato stránka po.me chtěla nějaké foto…a tuto z adventního koncertu mám jedinou a svolení rodičů ostatních dětí mám. Nechápu co vám všem je. Vždyť vy mě neznáte ani já vás, ale nikdy bych neohrozila děti žádným způsobem.
A kde píšu, že ohrožujete děti
jen jsem napsala, že nechápu souvislosti mezi fotkou a dotazem ![]()
@mamalkova píše:
@enyf jojo už se to povedlo… každopádně víš, tedy jaká je ta časová prodleva toho bytu?
Nevím, teda tuším, že je to záležitost na roky a roky čekání.
@mamalkova píše:
@Burj Chalifa zavři hubu
Jste tu nakonec nová jste psala tak si prosím přečtěte pravidla, protože takhle se mezi sebou opravdu nebavíme…
@enyf píše:
Nevím, teda tuším, že je to záležitost na roky a roky čekání.
No hlavně je to stylem kdo dá lepší nabídku, myslí si se tím nájemné
@mamalkova píše:
@kopejka @kopejka ano chápu jenže ty mi píšeš že jsem magor začal a sis
Já nepsala nic o magorech ❗ Přečtěte si můj příspěvek znovu
@kopejka pardon zlatíčko ještě nejsem zaběhla promiň to nepatřilo tobě naopak ti děkuji
Tomu říkám brilantní vstup na stránku pro diskutující maminky, ty ses ale krásně předvedla a uvedla…
![]()
@Mmsg píše:
Nevím proč Vám vadí fotka, když tady vyblejete na vlastní dětí kde co vč. fotek, a pak to tady necháte navždy, a to i do dospělosti vlastního dítěte.@Burj Chalifa @linda755 @lachtanice86 @Svistice @kopejka
Jo a kde jsem dávala fotky a blila já kde co, mi ukaž
navíc fotka mi byla ukradená jen jsem nepochopila souvislosti ty chytráku ![]()
@Burj Chalifa píše:
O ničem, navrhuji příspěvek smazat.
Souhlasím