Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mmsg píše:
Nevím proč Vám vadí fotka, když tady vyblejete na vlastní dětí kde co vč. fotek, a pak to tady necháte navždy, a to i do dospělosti vlastního dítěte.@Burj Chalifa @linda755 @lachtanice86 @Svistice @kopejka
Jo a kde jsem dávala fotky a blila já kde co, mi ukaž
navíc fotka mi byla ukradená jen jsem nepochopila souvislosti ty chytráku ![]()
@Burj Chalifa píše:
O ničem, navrhuji příspěvek smazat.
Souhlasím
@kopejka @Burj Chalifa je milé, že byste to tu takhle moderovaly, ale zatím zakladatelce nikdo neodpověděl na položenou otázku, možná tak @enyf, ale 3 strany poučování tu jsou, to zas ano. Já bych smazala off-topic příspěvky, které nejsou k tématu.
Jinak k tématu - na obecní přidělený byt se čeká roky? Docela mě to překvapilo. Myslela jsem, že to je něco jako sociální pomoc a v tom případě to pak asi ztrácí smysl, ne?
Když jsem si já před x lety chtěla požádat o městský byt, bylo mi řečeno, že momentálně vyřizují žádosti 10 let staré. Ale jiné město. Takže bych se nedivila ničemu.
Nejlepsi je zavolat na prislusny urad a zeptat se jak dlouho se v praxi ceka
Přítelkyně si o něj žádala minulý rok, před týdnem ji napsali, že už pro ni byt našli, nicméně na čerňáku 1+kk.. takže tam nejdeme. Takže pokud chcete něco lepšího, asi to vážně bude na delší dobu
@mamalkova tak hlavně není Praha jako Praha, každá městská část má jiné podmínky, jiný bytový fond, takže ta čekačka tam bude jiná. a stejně není obecní byt jako obecní byt, už jsem tedy dlouho nekoukala na byty v naší části, ale naposledy byly rozlišeny byty pro normální občany a pro sociální případy (ty byly levnější a musely být splněny specifické podmínky). takže nejlíp se asi zeptat přímo na úřadě, kde jsi žádala, jaké mají v současnosti běžné čekačky ![]()
@Mmsg píše:
To bylo obecně na všechny matky co tu jsou a neberou ohledy na děti, ne konkrétně.
Tak mě laskavě nezobecnuj, díky ![]()
U nás je to teď tak, že město vyvesi volný byty do nabídky a kdo dřív zaplatí něco jako dekret, ten dřív bydlí. Podle velikosti bytu jsou stanoveny ceny. A pak jsou ještě byty na svépomoc, ale to jsou dezolaty po našich superobcanech. No a ti, co si jen podají žádost a nemají peníze, čekají několik let
@sagina děkuji to určit udělám. Už jsem to prostudovala a je přesně tak, jak píšete.
Ahoj, téma super ale odpovědi
No obnovuji. Praha - má někdo zkušenosti s konkrétní městkou částí, podmínkami a čekací dobou? Pluss poté výše nájmu.
Moc děkuji