Obecní byt v Praze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9719
9.12.17 07:54
@Mmsg píše:
Nevím proč Vám vadí fotka, když tady vyblejete na vlastní dětí kde co vč. fotek, a pak to tady necháte navždy, a to i do dospělosti vlastního dítěte. :zed: @Burj Chalifa @linda755 @lachtanice86 @Svistice @kopejka

Jo a kde jsem dávala fotky a blila já kde co, mi ukaž :zed: navíc fotka mi byla ukradená jen jsem nepochopila souvislosti ty chytráku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.12.17 09:09

O ničem, navrhuji příspěvek smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
9.12.17 10:06
@Burj Chalifa píše:
O ničem, navrhuji příspěvek smazat.

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.12.17 10:11

@kopejka @Burj Chalifa je milé, že byste to tu takhle moderovaly, ale zatím zakladatelce nikdo neodpověděl na položenou otázku, možná tak @enyf, ale 3 strany poučování tu jsou, to zas ano. Já bych smazala off-topic příspěvky, které nejsou k tématu.

Jinak k tématu - na obecní přidělený byt se čeká roky? Docela mě to překvapilo. Myslela jsem, že to je něco jako sociální pomoc a v tom případě to pak asi ztrácí smysl, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.12.17 10:22

Když jsem si já před x lety chtěla požádat o městský byt, bylo mi řečeno, že momentálně vyřizují žádosti 10 let staré. Ale jiné město. Takže bych se nedivila ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.12.17 10:28

@Včelička992 děkuji zlatíčko moc si vážím vaší obrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
9.12.17 18:05

Nejlepsi je zavolat na prislusny urad a zeptat se jak dlouho se v praxi ceka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
9.12.17 18:12

Přítelkyně si o něj žádala minulý rok, před týdnem ji napsali, že už pro ni byt našli, nicméně na čerňáku 1+kk.. takže tam nejdeme. Takže pokud chcete něco lepšího, asi to vážně bude na delší dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.12.17 19:30

@Kackaxx děkuji za odpověď. Uvidíme no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
9.12.17 21:33

@mamalkova tak hlavně není Praha jako Praha, každá městská část má jiné podmínky, jiný bytový fond, takže ta čekačka tam bude jiná. a stejně není obecní byt jako obecní byt, už jsem tedy dlouho nekoukala na byty v naší části, ale naposledy byly rozlišeny byty pro normální občany a pro sociální případy (ty byly levnější a musely být splněny specifické podmínky). takže nejlíp se asi zeptat přímo na úřadě, kde jsi žádala, jaké mají v současnosti běžné čekačky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
9.12.17 22:49
@Mmsg píše:
To bylo obecně na všechny matky co tu jsou a neberou ohledy na děti, ne konkrétně. :kytka:

Tak mě laskavě nezobecnuj, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.12.17 06:34

Nejrychleji má člověk ten byt, který si koupí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.12.17 10:20

U nás je to teď tak, že město vyvesi volný byty do nabídky a kdo dřív zaplatí něco jako dekret, ten dřív bydlí. Podle velikosti bytu jsou stanoveny ceny. A pak jsou ještě byty na svépomoc, ale to jsou dezolaty po našich superobcanech. No a ti, co si jen podají žádost a nemají peníze, čekají několik let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.12.17 21:12

@sagina děkuji to určit udělám. Už jsem to prostudovala a je přesně tak, jak píšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.18 13:14

Ahoj, téma super ale odpovědi :roll: No obnovuji. Praha - má někdo zkušenosti s konkrétní městkou částí, podmínkami a čekací dobou? Pluss poté výše nájmu.
Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný