Obecní byt v Praze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
8.12.17 22:23

Předem děkuji

Zdravím vás mojí milí rádcové.
Mám dotaz ohledně ohledně přidělení obecného bytu. Jsem z Prahy a byla mi schválená žádost o obecný byt. Nicméně musím na něj počkat.
Máte nějaké zkušenosti s čekacim obdobím prosím? Předem děkuji za odpověď i. :*

Příspěvek upraven 08.12.17 v 23:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
8.12.17 22:26

Ta fotka dětí je tam jako proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.12.17 22:32

Děti proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27599
8.12.17 22:32

A jak s tím souvisí ty děcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.12.17 22:34

Hlavně doufám, že všechny ty děti jsou zakladatelky, když si je takhle veřejně vystavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
8.12.17 22:41

Zákon 101/2000 Sb., ti nic neříká? Nemůžeš vystavovat fotku cizích dětí na internetu, bez souhlasu, předpokládám, že nejsou všechny tvoje. Navíc ta fotka nesouvisí s tématem, snad to byl jen omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.12.17 22:42
@Svistice píše:
Hlavně doufám, že všechny ty děti jsou zakladatelky, když si je takhle veřejně vystavuje.

a každý má s jiným otcem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.17 22:42

@ka2ka ty děcka…za prvé nepatří do tématu, který jsem zadala, za druhé je to adventní koncert jednoho z mých dětí a ta třetí svolení rodičů ostatních dětí mám nejsem magor žijeme v ČR vím, jaké nebezpečí tu číhá..ale já prosím o radu bytu.

• Citovat
  • Upravit
36504
8.12.17 22:44
@Anonymní píše:
@ka2ka ty děcka…za prvé nepatří do tématu, který jsem zadala, za druhé je to adventní koncert jednoho z mých dětí a ta třetí svolení rodičů ostatních dětí mám nejsem magor žijeme v ČR vím, jaké nebezpečí tu číhá..ale já prosím o radu bytu.

tímto jsi dokázala že magor jsi a děti dej pryč, když sem nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
8.12.17 22:52

Proč tam je ta fotka, nějak nechápu souvislosti 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.12.17 22:55

@kopejka jsem tu nováček a tato stránka po.me chtěla nějaké foto…a tuto z adventního koncertu mám jedinou a svolení rodičů ostatních dětí mám. Nechápu co vám všem je. Vždyť vy mě neznáte ani já vás, ale nikdy bych neohrozila děti žádným způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
8.12.17 22:57

@mamalkova možná stačilo napsat, proč sem tu fotku dáváš, je teda divné, že to po tobě chtělo nějaké fotografie. Já bych jí teda dodatečně smazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.12.17 22:59

@kopejka jsem tu nováček a tato stránka po.me chtěla nějaké foto…a tuto z adventního koncertu mám jedinou a svolení rodičů ostatních dětí mám. Nechápu co vám všem je. Vždyť vy mě neznáte ani já vás, ale nikdy bych neohrozila děti žádným způsobem. @linda755 no no chci to udělat jenže to nejde editovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
8.12.17 23:03
@mamalkova píše:
@kopejka jsem tu nováček a tato stránka po.me chtěla nějaké foto…a tuto z adventního koncertu mám jedinou a svolení rodičů ostatních dětí mám. Nechápu co vám všem je. Vždyť vy mě neznáte ani já vás, ale nikdy bych neohrozila děti žádným způsobem. @linda755 no no chci to udělat jenže to nejde editovat :cert:

Je to zvláštní, možná je to tím, že jsi to dala do sekce „dotazy pro adminy“, nebo nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.12.17 23:06

@enyf jojo už se to povedlo… každopádně víš, tedy jaká je ta časová prodleva toho bytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný