Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím vás mojí milí rádcové.
Mám dotaz ohledně ohledně přidělení obecného bytu. Jsem z Prahy a byla mi schválená žádost o obecný byt. Nicméně musím na něj počkat.
Máte nějaké zkušenosti s čekacim obdobím prosím? Předem děkuji za odpověď i. ![]()
Příspěvek upraven 08.12.17 v 23:00
Hlavně doufám, že všechny ty děti jsou zakladatelky, když si je takhle veřejně vystavuje.
Zákon 101/2000 Sb., ti nic neříká? Nemůžeš vystavovat fotku cizích dětí na internetu, bez souhlasu, předpokládám, že nejsou všechny tvoje. Navíc ta fotka nesouvisí s tématem, snad to byl jen omyl
@Svistice píše:
Hlavně doufám, že všechny ty děti jsou zakladatelky, když si je takhle veřejně vystavuje.
a každý má s jiným otcem ![]()
@ka2ka ty děcka…za prvé nepatří do tématu, který jsem zadala, za druhé je to adventní koncert jednoho z mých dětí a ta třetí svolení rodičů ostatních dětí mám nejsem magor žijeme v ČR vím, jaké nebezpečí tu číhá..ale já prosím o radu bytu.
@Anonymní píše:
@ka2ka ty děcka…za prvé nepatří do tématu, který jsem zadala, za druhé je to adventní koncert jednoho z mých dětí a ta třetí svolení rodičů ostatních dětí mám nejsem magor žijeme v ČR vím, jaké nebezpečí tu číhá..ale já prosím o radu bytu.
tímto jsi dokázala že magor jsi a děti dej pryč, když sem nepatří.
@kopejka jsem tu nováček a tato stránka po.me chtěla nějaké foto…a tuto z adventního koncertu mám jedinou a svolení rodičů ostatních dětí mám. Nechápu co vám všem je. Vždyť vy mě neznáte ani já vás, ale nikdy bych neohrozila děti žádným způsobem.
@mamalkova možná stačilo napsat, proč sem tu fotku dáváš, je teda divné, že to po tobě chtělo nějaké fotografie. Já bych jí teda dodatečně smazala.
@kopejka jsem tu nováček a tato stránka po.me chtěla nějaké foto…a tuto z adventního koncertu mám jedinou a svolení rodičů ostatních dětí mám. Nechápu co vám všem je. Vždyť vy mě neznáte ani já vás, ale nikdy bych neohrozila děti žádným způsobem. @linda755 no no chci to udělat jenže to nejde editovat ![]()
@mamalkova píše:
@kopejka jsem tu nováček a tato stránka po.me chtěla nějaké foto…a tuto z adventního koncertu mám jedinou a svolení rodičů ostatních dětí mám. Nechápu co vám všem je. Vždyť vy mě neznáte ani já vás, ale nikdy bych neohrozila děti žádným způsobem. @linda755 no no chci to udělat jenže to nejde editovat
Je to zvláštní, možná je to tím, že jsi to dala do sekce „dotazy pro adminy“, nebo nevím.
@enyf jojo už se to povedlo… každopádně víš, tedy jaká je ta časová prodleva toho bytu?