Prediko Olomouc

551
30.1.07 15:13

Prediko Olomouc

Ahoj,

mám jít na UTZ v 18. - 20. t (bohužel si ho budu muset platit sama) do tohohle zařízení!! Máte někdo zkušenost?

Děkuji minonka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3467
30.1.07 16:47

Ahoj Minonko!

Divím se, že si velký UTZ musíš platit sama. Podle mě jsou placené pojišťovnou 3UTZ během těhotenství a velký UTZ ve 20.tt je jeden z nich :!
Jinak informace o Prediku najdeš na www.prediko.cz. Jsou to sice stránky zlínského Predika, ale najdeš tam ordinační hodiny i pro Prediko v Olomouci výborného doktora p.Poláka.
Jinak v Olomouci v Prediku jsem byla, je tam velmi příjemné prostředí, personál a výborní doktoři, alespoň co se týče prenatální péče, takže můžu jen doporučit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
31.1.07 14:14

Já byla ne genetice u Dr. Poláka a byla jsem moc spokojená. Je to tam velice příjemné a necítíš se jak na běžícím pásu. Doporučila bych ale, abyses objednala na ráno. Jednou jsem tam byla odpoledne a čekala jsem skoro 3 hodiny. Dopoledne to bylo vždycky v pohodě. Já tam byla 3×, protože se naše princezna nechtěla ukazovat, tak se vždycky otočila tak, aby pan doktor nic neviděl… Nikdy jsem nic neplatila a podle mě bys ten ultrazvuk platit neměla, vždyť na genetiku se dnes posílají vřechny maminky kolem 20 týdne a je to hrazené. Zkus se na to ještě někde poptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.1.07 16:54

Já si taky myslím, že bys to měla mít hrazené pojišťovnou!
Jinak dr. Polák je úžasný, tak si představuju doktora-profesionála.

Veru

• Citovat
  • Upravit
664
1.2.07 09:36

http://www.alesskrivanek.cz/
zde ordinuje Dr.Polák v Olomouci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...