Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
mám jít na UTZ v 18. - 20. t (bohužel si ho budu muset platit sama) do tohohle zařízení!! Máte někdo zkušenost?
Děkuji minonka
Ahoj Minonko!
Divím se, že si velký UTZ musíš platit sama. Podle mě jsou placené pojišťovnou 3UTZ během těhotenství a velký UTZ ve 20.tt je jeden z nich ![]()
Jinak informace o Prediku najdeš na www.prediko.cz. Jsou to sice stránky zlínského Predika, ale najdeš tam ordinační hodiny i pro Prediko v Olomouci výborného doktora p.Poláka.
Jinak v Olomouci v Prediku jsem byla, je tam velmi příjemné prostředí, personál a výborní doktoři, alespoň co se týče prenatální péče, takže můžu jen doporučit. ![]()
Já byla ne genetice u Dr. Poláka a byla jsem moc spokojená. Je to tam velice příjemné a necítíš se jak na běžícím pásu. Doporučila bych ale, abyses objednala na ráno. Jednou jsem tam byla odpoledne a čekala jsem skoro 3 hodiny. Dopoledne to bylo vždycky v pohodě. Já tam byla 3×, protože se naše princezna nechtěla ukazovat, tak se vždycky otočila tak, aby pan doktor nic neviděl… Nikdy jsem nic neplatila a podle mě bys ten ultrazvuk platit neměla, vždyť na genetiku se dnes posílají vřechny maminky kolem 20 týdne a je to hrazené. Zkus se na to ještě někde poptat.
Já si taky myslím, že bys to měla mít hrazené pojišťovnou!
Jinak dr. Polák je úžasný, tak si představuju doktora-profesionála.
Veru
http://www.alesskrivanek.cz/
zde ordinuje Dr.Polák v Olomouci