Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevyšlo ![]()
Ale podle čínského, který je zde někde na emiminu nám to vyšlo
ovšem já bych podle něj byla kluk ![]()
Také jsem to moc chtěla vědět, co to bude, ale nenechali jsme si to říct a dala jsem na svůj vnitřní pocit a strefila jsem se ![]()
a vy vite kdy presne jste pocaly? jak to proboha mam zjistit? ![]()
Mně tady na emimi podle čínského i podle odkazu vychází holka, ale ten pinďourek na UZV nejde přehlédnout
![]()
tak mě to nevyšlo ani u jednoho dítěte, podle tabulky bych měla čekat čtvrtou holku ![]()
Nevyslo.Mela bych mit holky a mam kluky.Ani podle toho cinskeho.Tohle se prece neda urcovat podle nejakych tabulek.Jenom z lidi delaji blbce.Petra
Vyšlo, i přesto že 99% lidí mi tipovalo kluka
já věděla po jednom snu v těhotenství svoje
je to holka ![]()
Já tam jako měsíc početí zadávám, kdy byla ovulace (vím ze svých záznamů) a podle toho to vyšlo. Chtěla jsem to zkusit i na moji mámu (tj. co bych dle toho generátoru měla být já), ale ona tehdy neměla ani páru, co to je ovulace (a už vůbec nevěděla, jak ji vysledovat).
tak jsem to pro zajímavost taky zkusila: nevyšlo ani jednou, s dvojčaty to vůbec nelaboruje. Nechápu, co tím sledujou ti, co tyhle „kalkulačky“ tvoří? Zisk jim to nenese, tak proč?
Mmch, jiný „čínský“ kalendář, kterému věřím stejně málo, se trefil, ale dvojčata taky „nepoznal“ a to to údajně umí /byla tam data, kdy to měla být dvojčata/.
No čím by se jinak těhule bavily, že. Hlavně ať jsou děti zdravé! ![]()
mikitaa píše:
a vy vite kdy presne jste pocaly? jak to proboha mam zjistit?
my co byly na IVF …
ale kdyz si to spocitas, tak se vetsinou do nejakeho mesice trefis, nebo podle velikosti plodu dle UZ
Betty03 píše:
tak jsem to pro zajímavost taky zkusila: nevyšlo ani jednou, s dvojčaty to vůbec nelaboruje. Nechápu, co tím sledujou ti, co tyhle „kalkulačky“ tvoří? Zisk jim to nenese, tak proč?
Mmch, jiný „čínský“ kalendář, kterému věřím stejně málo, se trefil, ale dvojčata taky „nepoznal“ a to to údajně umí /byla tam data, kdy to měla být dvojčata/.
No čím by se jinak těhule bavily, že. Hlavně ať jsou děti zdravé!
betty ja desne chtela vedet hned, co to bude, takze si to dovcedu predstavit
ale s mym vrozenym skepticismem ke vsemu samanskemu pod zastitou starodavnosti jsem si radeji pockala na UZ
Pudli, já chápu ty matky, co si to „počítají“, ale nechápu ty „tvůrce“ toho programu. Mám manžela programátora, čili vidím toho člověka, co za tím sedí a solí ten kód. Jestli z toho mají srandu…
![]()
pudli: do mesice se trefim urcite:)…ale tam to chce presnej den a to uz je teda problem…ale docela by me zajimalo jestli jde presne vypatrat ten den D
me zatim z UTZ nejsou schopni poradne urcit ani pohlavi a to jsem ve 30tt.