Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně to teda nevyšlo- měl to být kluk a je to krásná holčička! ![]()
Tak mě vychází holčička ale čekáme chlapečka! I když kdo ví, koho mi podají na porodním sále… ![]()
mikitaa píše:
pudli: do mesice se trefim urcite:)…ale tam to chce presnej den a to uz je teda problem…ale docela by me zajimalo jestli jde presne vypatrat ten den D
me zatim z UTZ nejsou schopni poradne urcit ani pohlavi a to jsem ve 30tt.
Nechce to přesné datum početí. Ten první „chlíveček“ je tvůj věk v době početí (už by ti mohlo být divné, že začíná číslem 16, ne?
) a pod tím je měsíc početí. Do toho se už trefit musíš, ne? ![]()
fragola: diky za osvetu…tehudemence v plnym proudu no…hlavne ze mame statnice z anglictiny
se stydim (ani ta 16 nezabrala) ![]()
Mikitaa , tak já tě zrovna tipovala na němčinu
Měj se a přeju pohodový zbytek těhotenství. M.
Betty03 píše:
tak jsem to pro zajímavost taky zkusila: nevyšlo ani jednou, s dvojčaty to vůbec nelaboruje. Nechápu, co tím sledujou ti, co tyhle „kalkulačky“ tvoří? Zisk jim to nenese, tak proč?
Tvůrci za to samozřejmě dostanou zaplaceno - od zadavatele (tj. obvykle majitele/provozovatele těch stránek). Jsou i další vtipné generátory, např. http://museum.thetech.org/…culator.html ![]()
Betty03 píše:
Pudli, já chápu ty matky, co si to „počítají“, ale nechápu ty „tvůrce“ toho programu. Mám manžela programátora, čili vidím toho člověka, co za tím sedí a solí ten kód. Jestli z toho mají srandu…![]()
Srandu možná, ale určitě peníze - to za tu srandu stojí ![]()
Jinak je to blbost
, že by všechny ženy stejného věku, které počnou ve stejném měsíci, měly dítě stejného pohlaví ? Hmmm … vtipné ![]()
Jinak podle tohoto prediktoru je sice Saša kluk, nicméně Julka taky
A když jsem zadala mojí mámu a mě a bráchu, tak jsem holka (jsem ráda, že to sedí, už bych se bála
), ale že je můj brácha holka taky - o tom jsem vážně doposud neměla ani tušení (a on taky ne
)