už nevím kudy kam

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
11.10.09 15:49

už nevím kudy kam

Zdravím vás všechny,
jsem trošku zoufalý človíčk bez šance rozebrat svůj problém s kýmkoliv a potřebuji to prostě probrat (snad mi bude odpovězeno) …
Jsem silně zamilovaná do dvou mužů. No co, to se stává. Jenže je tu spousta velkých ALE.
Jednak jsem těhotná (už 4 měsíc) se svým přítelem, se kterým jsme spolu dost krátce. Těhotenství byla náhoda, ale oba jsme se rozhodli pro mimí, těšíme se, plánujeme spolu budoucnost, no prostě všechno. Přítele mám hodně ráda … ALE … je tu ten druhý muž. Asi se budete za hlavu popadat, ale tím druhým je můj šéf. Několik let jsme si drželi odstup, pak na jedné firemní akci odstup vlivem alkoholu povolil a od té doby se víc a víc sbližujeme a city jsou vzájemné. Jen poznamenám, že krom několik polibků jsme spolu víc neměli a to to trvá už spousty měsíců.
Další ALE je, že ten druhý je ženatý a má ročního synka. Oba víme, že je to beznadějná a bezvýchodná situace a oba jsme z toho zoufalí.
Jsem z toho hotová, protože když jsem s přítelem, tak se mi chce brečet a chci být s tím druhým, kolikrát jsem i na přítele protivná (možná i vlivem těhu hormonů). A když jsem s tím druhým, tak mám výčitky svědomí, že jako správná budoucí matka a správná partnerka, bych měla být s otcem svého dítěte.
Už nevím kudy kam :cry: a ačkoliv se na mimí moc těším, tak mám chvilkové myšlenky, že bych raději těhu nebyla, a pak se cítím hrozně špatně. No a navíc kdybych těhu nebyla, tak bych rozbíjela rodinu a vztah někomu jinému.
Prosím, napište mi jakékoliv vaše názory ať pozitivní nebo negativní, jen nějaké … :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
11.10.09 16:08

Myslim že kolikrát je lepší řídit se rozumem než srdcem.Nebrala bych dětem tátu a tady by jsi to udělala hned 2×.
Zamilovaná jsi proto že ho vlastně ani neznáš,třeba by tě za pul roku omrzel a pak by jsi litovala že jsi rozbila něco co funguje.
Já takovému zamilovaní od muže moc nevěřim.myslím tím když někdo říká že ten chlap je s toho taky hotovej atd.. už kolikrát takovej příběh zde proběhl a zatím to vždy dopadlo tak že hotová z toho byla jen ta žena,ale chlap nakonec byl z manželkou a z dětma.radím zapomenout.za chvilku už do práce chodit nebudeš a zapomeneš :wink: .
Nenič rodinu,tím spíš když přítele miluješ a na dítě se těšíte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.10.09 16:27

taky bych neničila rodinu anisvoji ani druhou, kdyby s nemi nechtel být není s nemi už dávno,i když tam figuruje už dítě…a třeba takový muž nemá jako milenku..jen tebe..obzvlášt když ste jen u pusinek..určite .má nekde neco víc..i když taky nemusí…a pak.....druhá stránka veci..kdyby ses rozhodla pro nej..jakoubudeš mít jistotu že to nebude delat i tobe až budeš sedet s dítetem doma..s tvojím dítetem ne jeho…takže pokud te tvuj přítel má rád..ty jeho taky…tak se ho drž…ješte jedna otázka..je opravdu natolik zoufalí…že je se svoji rodinou a ne stebou za každou cenu…nebo je zoufalí..jen slovne ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
11.10.09 16:32

Uvědom si prosím, jak by ses cítila v pozici jeho manželky - maminky jeho ročního dítěte. A taky to, že kdyby odešel od své první ženy, klidně by to zvládnul i u té druhé :? .
A taky se může stát, že jakmile odejde šéf od své ženy a bude mít tebe jistou, přestaneš ho jako ulovená trofej bavit.
A vůbec, kde bereš jistotu, že šéf od ženy odejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.10.09 16:52

… ale já to všechno vím. Neodcházím o svého přítele a ani mě to nenapadlo, a rozhodně bych nesouhlasila, kdyby ten druhý chtěl odejít od své rodiny (navíc on tvrdí, že nechce rozbíjet můj vztah). Každý má svou rodinu, a tak to prostě zůstane.
Bohužel člověk nemůže poručit tomu, co cítí … Navíc v práci trávím víc času než se se svým přítelem … Chce to vydržet do mateřský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.10.09 17:03

tak potom tedy nechápu tvuj dotaz…to že máš v myšlenkách toho nebo toho si musíš vyřešit ty sama..když na povrchu v tom máš jasno že zustaneš u sveho a on taky…a pokud víš že až pojdeš na mateřskou pak nechápu proč si to nevyřešíš v práci už ted, holka až se ti narodí díte budeš muset řešit daleko složitejší situace a budešsi muset jako mamina dokázat poradit halvne ty sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
11.10.09 17:20

Souhlas s Petrou.
Držím palce a chápu, že hormonální těhukoktejl spolu s čerstvou zamilovaností a touhou musí být náročný a není jednoduché vidět věci objektivně.
Doufám, že se všechno vyřeší ke spokojenosti všech a ty se budeš v těhu těšit na miminko a jiné starosti mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.10.09 17:46
Vene píše: … ale já to všechno vím. Neodcházím o svého přítele a ani mě to nenapadlo, a rozhodně bych nesouhlasila, kdyby ten druhý chtěl odejít od své rodiny (navíc on tvrdí, že nechce rozbíjet můj vztah). Každý má svou rodinu, a tak to prostě zůstane.
Bohužel člověk nemůže poručit tomu, co cítí … Navíc v práci trávím víc času než se se svým přítelem … Chce to vydržet do mateřský.
Pokud jsi takle rozhodnutá tak není co řešit :wink: .Bud ráda za to co máš. :wink:
Mohlo by se také stát že by jsi nakonec zustala uplně sama.Co by za to jiné daly být z někým koho milují a těšit se společně na dítě.Až se dítě narodí nebudeš už mít čas nad takovíma věcma přemýšlet a nakonec budeš štastná že jste rodina
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.10.09 18:27

kamča přesne tak…človek si nedokáže vážit vecí až když je ztratí a uvedomí si to

zakladatelko držím ti palce at rozum zvítězí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
11.10.09 18:56

Vene,

chci tě podpořit. Snadno se nám, ostatním, co se do toho nezamotaly, radí, že…

Je mi líto, že jsi se do takové situace dostala a jediné, co mi přijde smysluplné, je holt nyní trpět, a to tak, že prostě šéfa „zrušíš“ co nejdříve… a časem zapomeneš… protože když si ho budeš chtít třeba ještě na chvilku užít, riskuješ, že se to provalí, totálně se vše pokazí a pak zjistíš, že to za to nestálo…

S přítelem zatím fungujete bez problémů, s šéfem byste třeba nebyli s to spolu být.. tím se uklidňuj.. a uvidíš, narozením prcka nebudeš mít čas to moc řešit a ono by se to mělo nějak uklidnit…
Tak držím palce, at se z toho citového maléru dostaneš co nejdříve… bez pochybností apod. Zasloužíš si to i ty, i partner i mimko…
Tak ať je brzy líp!

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.10.09 19:31

Ufff, já bych šla asi na nemocenskou - jako těhotná, tím pádem bych ztratila šéfa z očí a soustředila se na příchod miminka.
Tím si zaměstnáš mysl a utřídíš si v hlavě, co vlastně doopravdy chceš.
Buď tak nebo onak, každopádně Ti držím palce, abys to rozlouskla ke spokojenosti vás všech. A pokud to dopadne nakonec tak, že zůstaneš s přítelem a na šéfa se vykašleš, budeš si víc vážit sama sebe,........ :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.10.09 20:18

hm tak mě napadlo lautr to samý jako radúnu. Jít na neschopenku.
Dál mám ale názor radikálnější.
S tímhle bys měla opravdu ale opravdu přestat.
Ona má rodinu a ty ji budeš mít taky - a nechtěj si ji kvůli pár feromonům nechat sebou samou rozbít.
To si zakaž. Zabiješ tím hned dvě mouchy jednou ranou:
přestaneš mít výčitky a neohrozíš rodinu.

A HOLKA - jednu věc ještě: to, co teď tvůj nadřízený dělá svojí manželce s tebou - TAK TO PŘESNĚ BY JEDNOU DĚLAL TOBĚ.
A ještě si představ, že by Tobě totéž dělal Tvůj trvalý partner. Hezká představa?
ujet může každej, ale stopni to včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.10.09 20:25

Jo a jak píšeš, že „člověk nemůže poručit tomu, co cítí“ - může. Otázka je, jestli se poslechne. Jestli Tvá vůle je natolik silná, aby poručila hormonům.
Mimochodem - zkus sama sebe odradit představou, že hned až odejdeš na mateřskou, Tvůj šéf tam dostane novou kost a bude tam s ní provozovat to, co tam teď provozuje s tebou (i když říkáš, že to jsou „jen“ polibky).

A nedávno tady byl jeden maskovaný chlap, který řešil velmi podobný problém a potom zveřejňoval názory uživatelek kdesi na pánském webu.
Takže: proto se můžu zdá možná trošku ráznější, ale říkám to na plnou hubu jak si to myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
11.10.09 20:43

Tak já se přidávám k holkám, vykašli se na něj a rychle si poruč zapomenout, či jdi na neschopenku. Taky jsem byla zblblá do šéfa jeden čas, ale to jsem ještě nebyla vdaná ani jsem nebyla těhu, ale už jsem chodila s mým manželem. Sem tam padla mezi mnou a šéfem pusa, nic víc. Ale trochu jsem se do toho začala zamotávat a měla výčitky svědomí (šéf byl rozvedenej, ale vázat se nechtěl), tak jsem změnila práci a během měsíce jsem ho úplně vymazala z hlavy a došlo mi, že takového chlapa bych doma ani nechtěla a že vlastně mám suprového kluka, kterého jsem si pak za rok vzala. Takže za mě: „Sejde z očí, sejde z mysli“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
12.10.09 09:40

ahoj zakladatelko …
byla jsem v podobné situaci, milovala jsem prostě dva! Zůstala jsem s přítelem, protože ten chtěl do budoucna dítě, narozdíl od toho druhého, který byl starší a na své další dítě by se v jeho věku necítil, když jsem byla s jedním, měla jsem výčitky vůci druhému a naopak, chvíli jsem v tom měla maglajz, pak naštěstí hormony ustoupily trošku stranou a já se rozhodla rozumem a pro přítele … milenec mě doteď zřejmě miluje, občas se vidíme, mám ho pořád ráda, je to také skvělý člověk, ale vše je udržováno už jen v přátelských mezích … takže rozum zvítězil, jsem přesvědčenám, že jsem se rozhodla správně, protože chci rodinu … :D
hodně štěstí: rada,jdi na mateřskou ať tě to víc nezraňuje, soustřeď se na mimi a na přítele,oba dítě chcete a buď se to po narození dítětě a v době těhu zlepší, nebo po čase půjdeš vlastní cestou, teď se nic jiného dělat nedá, až přestaneš myslet na šééfa a začneš si tím pádem více uvědomovat, že v tobě roste nový tvůj + přítelův - váš společný život, tak tě tvůj přítel třeba tak podrží, podpoří, že budeš šťastná za chlapa, kterého máš doma … věř mi z té mé zkušenosti, hormony dělají divy, jsem ráda,že se to tehdá neprovalilo, ztratila bych skvělého chlapa pro život, kterého teď mám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí