Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
zajímalo by mě (spíš od Vás, co už děti máte a víte, kdy byly počaty), zda vám tento generátor pohlaví předpověděl správně:
http://www.justparents.co.uk/…edictor.html
Mně a kamarádce to totiž podle toho vyšlo. Kamarádka je teď opět těhotná a vychází jí podle toho holčička a ona si to od začátku myslí (zatím ale pohlaví od dr. neznají).
Mně to vyšlo, mamce vyšlo jenom jedno dítě (já), brácha by podle toho měl být holka. Ono je to vlastně 50 na 50, což je dost vysoká pravděpodobnost…
Tak mě to vyšlo až u druhého těhotenství. měla bych mít samé holky, ale mám dvojčata kluky a holčičku. Takže taky 50% nebo možná 33%? úspěšnost.
Tak mě to vyšlo až u druhého těhotenství. měla bych mít samé holky, ale mám dvojčata kluky a holčičku. Takže taky 50% nebo možná 33%? úspěšnost.
To je obyčejný čínský kalendář, ne? I tady na emiminu je někde tabulka.
Mně tedy to čirou náhodou vychází.
Tak mě vyšla holka a mám holku. Podle toho čínského kalendáře jsem měla mít kluka. ![]()
Ber to tak, že na 50% se trefí každý tenhle předpovídač.
![]()
Me to nevyslo, mam kluka a i kdyz nevim, ktery mesic to bylo (byl to prelom a casto
), tak vychazi porad holka
![]()
Ahoj,
tak mně to nevyšlo ani u jednoho dítěte.
Mám dva kluky a podle předpovědi to měly být holky ![]()
E.
Tak ja nevim, ale podle podobnyho pocitadla (cinsky kalendar) je nejmladsi kluk… podle tohoto je holka
U prvniho je to uplne stejny…jenom holka je skutecne holka ![]()