Prednison - deprese?

3040
27.8.10 19:18

Prednison - deprese?

Ahoj holky, od včerejška beru Prednison (dlouhý protokol). Prášek jsem si vzala ráno a už od odpoledne mám lítostivou až depresivní náladu. Myslela jsem si, že se z toho vyspím, ale dnes je to ještě horší. Vůbec mi to není podobné. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
27.8.10 19:51

Ahojky,
nemáš depku z počasí a z toho, že nevíš do čeho jdeš a s jakým výsledkem :hug:

Už jsme si psaly a měla jsi krásně srovnané myšlenky o tom co od IVF čekáš a na co se máš připravit - úspěch x neúspěch … :potlesk: :palec:

Prednisonem to určitě nebude :think:
Já jsem ho brala cca 3krát a nikdy jsme takové pocity neměla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6283
27.8.10 19:57

Brala jsem ho taky,kdyz jsem byla vazne nemocna a depku jsem z nej nemela.Akorat zvysenou chut k jidlu a otoky v obiceji a po tele.Ale zase nevim jak silnou denni davku beres.Ja ji mela hodne vysokou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
27.8.10 20:02

Deprese jsou uvedeny ve výčtu vedlejších příznaků prednisonu. Samozřejmě to může souviset i s důvodem, proč ho bereš, hormonálním výkyvem, vyčerpáním apod. Pokud by stavy trvaly, zašla bych za doktorem, P se dá kombinovat s antidepresivy (a podle všeho se to celkem často dělá). Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
27.8.10 21:16

to Veronika Z počasí to není. to na mě vůbec nepůsobí. Je fakt, že v práci je to na ho..o, ale nikdy jsem takový stav neměla. A názor mám pořád stejný…na mimoušky. Těším se.
Beru jen ráno jeden. Doufám, že to fakt není vedlejší účinek, protože bych z toho asi zblbla. :pocitac:
Uvidíme ráno. Pořádně se vyspím :pankac:
A v polovině října - přesně na mé narozky - jdou mimoušci do bříška. To už je sakra znamení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
27.8.10 21:22

Prednisonem určitě né, hledala bych příčinu jinde.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
27.8.10 21:23

To teda je znamení, to prostě musí vyjít - budeme moc džet palečky :hug:

Ldyby jsi chtěla tak se přidej SEM k holkám, jsou to zlatíčka a určitě si popovídáte :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1
5.9.10 09:36

Ja ho beru taky, ale nic takoveho :( poradila bych se s lekarem .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katushak
5.3.12 20:58

i když ta diskuze je 2 roky stará ale musím reagovat. Ano může to být prednisonem. Brala jsem ho jen 1 týden a stačilo mě to :D . Úzkost, deprese, pláč a hlavně třes. N a každého to působí jinak, na mě zle :). I obvodní doktorka mi to potvrdila a okamžitě nařídila vysadit.

• Citovat
  • Upravit
Ufík
28.3.12 22:06

Ahoj,
dnes jsem dostala na kožním od lékařky Prednison na kopřivku po těle. Lékařka mi řekla, že to může být z čehokoliv, prý i ze změny období :nevim: Mám ho brát 10 mg týden a pak 5 mg, celkem 20 prášků. Jenže mám středně těžkou depresi a úzkosti, na které užívám Eliceu. Doktorce jsem to nahlásila, ale když jsem si doma přečetla příbalový leták, tak jsem dostala strach, aby se mi deprese nezhoršila, nejsem na tom vůbec růžově :? Mám asi alergii na život :roll:
Nemáte někdo zkušenost s touhle kombinací deprese - prednison?

• Citovat
  • Upravit
63
7.1.23 16:05
@Katushak píše:
i když ta diskuze je 2 roky stará ale musím reagovat. Ano může to být prednisonem. Brala jsem ho jen 1 týden a stačilo mě to :D . Úzkost, deprese, pláč a hlavně třes. N a každého to působí jinak, na mě zle :). I obvodní doktorka mi to potvrdila a okamžitě nařídila vysadit.
@Katushak píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.1.23 16:05

Dotaz

Ahoj…a můžu se prosím zeptat, jak vysoké dávky jsi brala? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.1.23 16:07
@lemaz píše:
Ahoj holky, od včerejška beru Prednison (dlouhý protokol). Prášek jsem si vzala ráno a už od odpoledne mám lítostivou až depresivní náladu. Myslela jsem si, že se z toho vyspím, ale dnes je to ještě horší. Vůbec mi to není podobné. Máte někdo podobnou zkušenost?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.1.23 16:08

Dotaz

Ouvam se za tak pozdní dotaz, ale můžu se zeptat, jak vysokou dávku prednisonu jsi měla? děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí