Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, mozne to urcite je, ale spis neobvykle, ale slysela jsem o spouste pripadu a pak z toho byl mimisek:-)
já teda myslím že ne..ovulace v některých případěch proběhla ale až po ms, třeba 7DC nebo 8DC a tak..ale určitě ne behěm MS
Prosim o radu, dnes jsem byla na gyndě kvuli rozhazenemu cyklu, dle Utz jsem tesne pred menstruaci, děloha vysoká ale dr viděl dozravajici vajíčko, pry dozraje za 2-3 dny ale zároveň dostanu určitě menstruaci, ješte mi napsal duphaston pry od 15 dne cyklu, ale nejak ted nechápu kdyz bude ovulace i menstruace zároveň.. Nemela bych ho nasadit driv.. Nemáte nekdo zkusenost? ![]()
@Lenculinka
Tak to je nějak na hlavu postavené???Jak mužete mít ovulaci a i zároveň dostat menstruaci.Menses.je vlastně to, že odchází neoplodněné vajíčko z těla ven a tím, žena začíná nenstruovat. A jak může být tedy ovulace? To jste doktora nějak blbě pochopila, to budete mít ovulaci, ale určitě ne menstruaci. A to že máte vysokou sliznici v děloze, tak to bývá, když se blíží ovulace, aby byla schopná uhnízdit případné oplodněné vajíčko, aby se dobře uhnízdilo.
@Lenculinka Já bych sázela spíš na tu ovulaci a že menstruace ještě nějaké den počká. Mě po revizi na kontrole řikal doktor, že ms mám už kvůli sliznici očekávat a ona přišla asi až za 14 dní potom, ještě jsem před tím stihla taky ovulaci. Vysoká sliznice se nerovná 100% příchod ms. Ale uvidíš v nejbližších dnech.
No jo…já mám polycystická ovaria a ovulaci sice mám, ale pořád jindy a takto přesně jsme pravděpodobně uplácali první dceru…protože jinak jako podle poslední MS vycházel termín porodu na 21.4. a podle ultrazvuku až na 12.5.
počítali jsme to a vychází tak nějak kolem MS početí
ale tak snad to tak nebudeš mít furt a spraví se ti trochu…já teď po porodu měl ovulaci kolem osmnáctého dne cyklu…
tak třeba příští měsíc to bude jinak ![]()
Najednou mi to taky přijde divný, leda by odešlo jedno vajíčko a hned dozrálo další a ovulace byla během menstruace :/ uvidíš, třeba ms nepříde a bude nejdřív ta ovulace, sliznice ti 100% neřekne kdy ms bude.
Jinak duphaston ber jak ti řekl, bere se od toho cca 15 dne, protože se bere deset dní a když se vysadí přijde menstruace, takže ti udělá tak ten 28 denní cyklus. kdybys ho brala dřív, tak bys měla cyklus moc krátkej.
Dekuji za rady..tak menstruace v noci dorazila. Tak na to budem muset skocit i prez ni
Dekuji za rady..tak menstruace v noci dorazila. Tak na to budem muset skocit i prez ni
Ahoj holky, měla bych na Vás takovou otázku. Ovulaci nesleduji, ani si neměřím BT, vím však jak má vypadat ovulační hlen. Chtěla bych se Vás zeptat, zda může ovulace být během probíhající MS. Jsem dnes 3. DC a včera jsem měla pocit, že došlo k ovulaci. Je tohle možné? Moc děkuji za odpovědi Soňa