Ovulace doprovázená hlenem

Anonymní
26.8.10 17:48

ovulace

Ahoj holky,měla bych jen jeden malinký dotaz.....dle ovulačních testů,bílkovitého hlenu a bt u mě včera došlo k ovulaci…milovali jsme se…dnes je druhá čárka na ovulačním testu slabší než kontrolní,bt vyletěla nahoru,ale hlen ze mě stále vychází,o hodně více než včera.Pojistili by jste si otěhotnění ještě dnes?Nezáleží i na množství hlenu?…možná blbá otázka,ale vysadila jsem antikoncepci,ovulaci jsem vůbec nečekala takhle rychle.....a nikdy ji nedoprovázel tento hlen…při prvním těhu,tedy ovulaci,při které jsem poprvé otěhotněla taky nebyl…Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
26.8.10 18:55

ahoj, mozete poistit aj dnes, vsak vajko preziva po ovulacii 12-24 hodin.

ale v plodnom hliene preziju spermie aj 5 dni, takze nie je to nutne.

zelam, nech sa zadari :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 19:25

Ahoj Soldi,děkuji…,pojistíme :)…pokud bude mít manža chuť,včera jsem ho skoro znásilnila :)…byl unaven z práce :)…docela mě zmátlo to množství hlenu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.13 17:19

Ahoj. chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaké příznaky že má přijít ovulace?

• Citovat
  • Upravit
14637
13.11.13 17:26
@Anonymní píše:
Ahoj. chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaké příznaky že má přijít ovulace?

Zvýšená chuť na sex, dole vlhko (o hlenu), pak pobolívání na straně vaječníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
13.11.13 17:50
@Litta píše:
Zvýšená chuť na sex, dole vlhko (o hlenu), pak pobolívání na straně vaječníku.

Přesně tak to mám i já ;)

• Citovat
  • Upravit
469
13.11.13 18:29

Já začnu špinit, bolí mě břicho, hlava, mám návaly, atd…takže jí poznám bezpečně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.11.13 19:06

Nemám žádné příznaky, nikdy jsem to nepoznala..musela jsem používat ovu testy a i když mi byla ovu potvrzeny stejně jsem nic necítíla, nebyla dole vlhká, nic mě nebololo.. :nevim: bez testu nepoznám nic.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
356
13.11.13 22:03

Ovu bez testu poznám od té doby, co zobu listovku, předtím nikdy. Teď mě strašně bolí vaječník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.9.15 18:39

ovulace

Holky prosim poradte. Muj cyklus je 29,30 dni.. Vzdy okolo 13dne cyklu me silene bolelo na vajecnikach, vzdy jsem si myslela ze je to ovu.,ale tento mesic mam po prve ovu testy a nic - negativni :( o zadno ovu se nejednalo… Uz jsem na 17 dnu a stale negativni. Uz zacinam byt hodne nervozni :( :( co se tyce hlenu ten mam od 10 DC zatim porad… V ten 10 den jsem ho mela hodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.15 22:14

Holky reknete mi. ovulace probiha primo pri tech bolestech nebo az skonci? cetla jsem ze je to bolest kdyz praskne ten folikul tak z te vody jsou bolesto.co myslite? jde mi o to ze jsme s manzou meli sex jen pred ovu.den pred zacatkem bolesti a dva dny po bolestech tak snad spermici vydrzely.

• Citovat
  • Upravit
42
14.3.16 19:58

Ovulace?

Ahojte maminky. Jdu si pro radu. Jsem jak v lese :roll: Mívám cyklus 30,31,32 den. Jak kdy. Poslední M jsem měla 29.2. a trvala do 5.3. V sobotu 12.3. jsem měla vodnatý hlen, v neděli 13.3. moc a to jsme se s manžím tulili. Šlo o ovulci a je možné těhotenství? Všude co čtu by měla ovu u takových cyklů 15,16,17 den. Omlouvám se možná za hloupý dotaz. Vůbec tomu nerozumím :nevim: :zed: Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
14.3.16 20:06

@Ajda14 mám cyklus 31. Myslela sem si, že když je hlen-vrchol tak hup na to. Jenže pak sem koupila ovu testy. A ovu mám až tak 5!!! den po hlenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
14.3.16 20:57

@Ajda14 Ahoj,při ovulaci je hlen takový táhlý, ale já spoléhala na bt ovulační testy ;) Jinak měla jsem cykl po 34dnech a ovulace mezi 21-28DC

• Citovat
  • Upravit
43
19.4.16 17:17

Ahoj holky, mam to brat jako pozitivni ovu test? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí