Předplatné nezaplacené

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20861
27.8.19 18:52
@Anonymní píše:
@Cenarius jak nestrhava samo? Co to znamena jako kdyz ho enposilam na ucet melo by se to strhnout samo ale nemam navyseny libit mam jen 2000 na internetove bankovnictvi ale nejde jim to strhnout jelikoz ho nemam navyseny a melo by to stat 2600 na pul roku

2600 za pul roku? :roll: tak kdyz na to mate, tak proc ne.

Ale. pokud to nechcete platit, tak to zruste. Jinak je mozny, jak navysite limit. Tak se vam to hnedka zaplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5388
27.8.19 23:36
@Anonymní píše:
@TRG ano zaplatil si aplikaci ale furt mi chodi zpravy ze transakce nebila provedena kvuli nastaveni nizkemu limitu

A je žádoucí, aby ta transakce proběhla? Neznám moc aplikací, kde by nabíhak dluh. Co je tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5388
27.8.19 23:39

Jinak ten limit by se mel dat zvysit a pak zas hned snizit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.8.19 23:58
@TRG píše:
A je žádoucí, aby ta transakce proběhla? Neznám moc aplikací, kde by nabíhak dluh. Co je tohle?

To je spíš o tom, že syn už hrát nechce, ale včas neukončil předplatné. Takže mu nabehlo znovu. Není to nic neobvyklého u zahraničních aplikací a nebo třeba v zahraničí ve fitku a jinde, kde se periodicky platí nějaký poplatek nebo členský příspěvek atd.. Prostě musíš dobře číst podmínky. Je to funkce automatického obnovení. Automatical renew. Když jí necháš zapnutou, tak se předplatné automaticky obnoví, a hned ti aplikace strhne to předplatné z karty.

Já už zmiňovala Runtastic A funguje tak i třeba Eurosport player, co si vybavuju. Není to nic nezákonného prostě to musíš včas zrušit.

Jediné co mě napadá, je bloknout a nechat si vystavit novou kartu. Ta má myslím jiné číslo. Ale jakmile se někdy do toho účtu prihlasis a dáš tam číslo té nové karty, tak ti to stejnou. A nebo jim napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5388
28.8.19 09:25
@P4ja píše:
To je spíš o tom, že syn už hrát nechce, ale včas neukončil předplatné. Takže mu nabehlo znovu. Není to nic neobvyklého u zahraničních aplikací a nebo třeba v zahraničí ve fitku a jinde, kde se periodicky platí nějaký poplatek nebo členský příspěvek atd.. Prostě musíš dobře číst podmínky. Je to funkce automatického obnovení. Automatical renew. Když jí necháš zapnutou, tak se předplatné automaticky obnoví, a hned ti aplikace strhne to předplatné z karty.

Já už zmiňovala Runtastic A funguje tak i třeba Eurosport player, co si vybavuju. Není to nic nezákonného prostě to musíš včas zrušit.

Jediné co mě napadá, je bloknout a nechat si vystavit novou kartu. Ta má myslím jiné číslo. Ale jakmile se někdy do toho účtu prihlasis a dáš tam číslo té nové karty, tak ti to stejnou. A nebo jim napsat.

Jo jo, to znám… Nejlepší by bylo vědět, co je to za app a z čeho je stažená / přes co se platí. A jinak každá karta bude mít jiné (nové) číslo, to je pravda. To automatické strhávání dělají i app na hudbu, Netflix, Avast… :mrgreen: Stačí - přesně - zrušit automatickou obnovu. Ale pořád myslím, že když se u hry apod. nezaplatí předplatné, spíš nic nehrozí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
28.8.19 10:40
@TRG píše:
Jo jo, to znám… Nejlepší by bylo vědět, co je to za app a z čeho je stažená / přes co se platí. A jinak každá karta bude mít jiné (nové) číslo, to je pravda. To automatické strhávání dělají i app na hudbu, Netflix, Avast… :mrgreen: Stačí - přesně - zrušit automatickou obnovu. Ale pořád myslím, že když se u hry apod. nezaplatí předplatné, spíš nic nehrozí. 8)

Proč? Pořád je to stejný princip jako to, co popisujes. I kdyby tu hru už po uplynutí prvního předplatného nehrál, tak pořád má uzavřenou nějakou smlouvu a ta platí.

Proto je potřeba si pořádně přečíst ty podmínky, ale bez toho si opravdu nedovolím tvrdit, že nic nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.20 17:22

@P4ja aplikace se jmenuje report x a na zpravy nereaguji neodpovidaj nic je to pres obchod play

• Citovat
  • Upravit
21091
12.1.20 18:42
@Anonymní píše:
@P4ja aplikace se jmenuje report x a na zpravy nereaguji neodpovidaj nic je to pres obchod play

Aplikaci jsem nenašla. Každopádně to zruš. Ať ti nestrhnou víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.20 19:28

@P4ja rada bych kdyby to slo v te aplikaci to nejde a na odkazu co mi to prislo tak take ne prihlasujes se telefonim cislem a to kdyz tam dam tak mi to pise ze telefoni cislo neni registovano pritom na to cislo mi posilali sms

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.20 19:29

Ted ji najdes pod jmenem Instalyrics prejmenovali ji

• Citovat
  • Upravit
21091
12.1.20 19:46
@Anonymní píše:
Ted ji najdes pod jmenem Instalyrics prejmenovali ji

A přečetla sis vůbec recenze? Tanlm nějaký návod asi zhruba je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.20 20:09
@P4ja píše:
A přečetla sis vůbec recenze? Tanlm nějaký návod asi zhruba je.

Precetla nic tam neni o zruseni

• Citovat
  • Upravit
21091
12.1.20 20:56
@P4ja píše:
A přečetla sis vůbec recenze? Tanlm nějaký návod asi zhruba je.

Tak jim pošli odstoupení od smlouvy na ten mail, co tam mají. Blokni a zruš kartu. Pokud máš kreditní, tak zkus chargeback.

Já myslela že už jste to dávno poresili. A taky to synackovi strhni z kapesneho, když neumí číst recenze. A nebo mi nepůjčuj karty. To bude bezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.20 20:59

@P4ja a mohu se zeptat jak to sesumirovat a napsat odstoupeni od smlouvy? Dekuji za odpoved a za pomoc

• Citovat
  • Upravit
21091
12.1.20 21:08
@Anonymní píše:
@P4ja a mohu se zeptat jak to sesumirovat a napsat odstoupeni od smlouvy? Dekuji za odpoved a za pomoc

Najdi na netu vzor případně zkus provolat linku dTestu. Tam ti řeknou přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák