Mobil do 5tisíc Xiaomi nebo Samsung nebo ? 2019

2864
22.8.19 18:07

Měla jsem stejně dilema, ve stejné cenové hladině měl Xiaomi asi 3× lepší foťák, takže ač jsem chtěla Samsung původně kvůli kvalitě, šla jsem do dalšího Xiaomi a nelituji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25014
22.8.19 18:08

@Janee19 jé, děkuji, a přímo do sedmičky? jede dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9794
22.8.19 18:13

Já mám už přes dva roky Xiaomi Redmi Note 4. Jsme s ním maximálně spokojená. Brácha a švagr mají Redmi Note 7. Dělá úžasné fotky :palec: Vybírat nový telefon tak bych si ho hned koupila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25014
22.8.19 18:16

@morinka7 fakt? fotí krásně?? to je moje priorita.. a aby se nesekal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65453
22.8.19 18:16
@morinka7 píše:
Já mám už přes dva roky Xiaomi Redmi Note 4. Jsme s ním maximálně spokojená. Brácha a švagr mají Redmi Note 7. Dělá úžasné fotky :palec: Vybírat nový telefon tak bych si ho hned koupila :potlesk:

taky mám Redmi 4 a už 4× byl v servisu s tou samou opravou. 2× mi to neuznali jako závadu, přesto spravili a vrátili. A přitom je to docela zásadní závada, neslyším, když mi někdo volá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9794
22.8.19 18:22

@Lucy75
Oba jsou s ním spokojený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9794
22.8.19 18:24

@vokishka
Redmi 4 nebo Redmi Note 4? Jsou to dva různé telefony ;)

Asi vadný kus :( Od všechno slyším na Xiaomi jen chválu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.8.19 18:26

Mám obojí. Samsung (S3 mini) byl dražší, no pro mě srdcovka, Xiaomi mi vybral a vnutil manžel (Redmi Note4). Po 2 letech užívání už bych o Samsungu ani neuvažovala. Je celkově slabší, konkrétně hůř chytá Wi-Fi, je pomalejší, má menší RAM, fotky taky horší o výdrži baterky radši ani nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37268
22.8.19 18:57

Super poměr výkon cena aneb mimořádná cena na bývalou „topovku“, která je ovšem hodně rozměrná: https://www.novinky.cz/…run-40293969

Recenze: https://mobilenet.cz/…spasou-32500 (za 22.000 Kč to až taková paráda není, za 5.000 Kč je to ale něco jiného)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.8.19 19:16

Kamoska ma ted od kvetna Xiaomi Mi A2 a moc spokojena. Ja mam 1 a taky spokojenost ;) fotak venku uzasny, doma dobry. Mne slo o fotak a pamet, rychlost. Pamet dobra, uz mam teda i kartu, a neseka se vubec a mam ho pres rok ;) Samsungy neznam, ale cena me vzdy odradila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65453
22.8.19 20:18

@morinka7 ten Note asi, už se neprodává. Taky znám víc lidí, co ho mají a nemají problém. Já bych pochopila, že je to vadný kus, ale vadí mi, jak se k tomu staví jejich servis. Přestože na prodejně přímo vyzkoušeli, že je tam závada, tak servis klidně napsal, že se závada neprojevila. Přitom byl najednou spravený. Podezřívám je, že dělali opravi „tajně“, aby je nemuseli oficiálně uznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
22.8.19 20:44

Mě před pár lety Xiamo rok starý úplně kleknul, servis rovnou vrátil peníze. Byl to první a poslední Xiaomi, od té doby jedině Huawei. Ale možná se už zlepšili, těžko říct. Já už zase nechci jiný než Huawei, a za ty peníze bude hodně dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014
22.8.19 21:48
@Lucy75 píše:
@Janee19 jé, děkuji, a přímo do sedmičky? jede dobře?

Mám Xiaomi 7,před tím jsme měla 4.Jede perfektně. Nikdy se nedělo ani jeden, fotí skvěleyma hodně místa…Samsung jsem měla před tím, dva různé modely a nikdy víc. Vecne se sekaly.Ted už jedeme na Xiaomi celá rodina a spokojeni všichni. Kam se hrabe Samsung a podobné značky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.8.19 22:04
@NinaU. píše:
Mě před pár lety Xiamo rok starý úplně kleknul, servis rovnou vrátil peníze. Byl to první a poslední Xiaomi, od té doby jedině Huawei. Ale možná se už zlepšili, těžko říct. Já už zase nechci jiný než Huawei, a za ty peníze bude hodně dobrý.

Vidis a u nas v rodine 2 huaweie a oba naprd :mrgreen: za ty prachy zas lepsi xiaomi :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25014
22.8.19 22:13

Tvl…a jsem zas v háji jak jsem byla po přečtení asi120 recenzí xiaomi a samsungu :-DD jdu si naložit šutry do báglu jak Miloš z Ulice.. :mrgreen: 8) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák