Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Měla jsem stejně dilema, ve stejné cenové hladině měl Xiaomi asi 3× lepší foťák, takže ač jsem chtěla Samsung původně kvůli kvalitě, šla jsem do dalšího Xiaomi a nelituji
Já mám už přes dva roky Xiaomi Redmi Note 4. Jsme s ním maximálně spokojená. Brácha a švagr mají Redmi Note 7. Dělá úžasné fotky
Vybírat nový telefon tak bych si ho hned koupila ![]()
@morinka7 fakt? fotí krásně?? to je moje priorita.. a aby se nesekal..
@morinka7 píše:
Já mám už přes dva roky Xiaomi Redmi Note 4. Jsme s ním maximálně spokojená. Brácha a švagr mají Redmi Note 7. Dělá úžasné fotkyVybírat nový telefon tak bych si ho hned koupila
taky mám Redmi 4 a už 4× byl v servisu s tou samou opravou. 2× mi to neuznali jako závadu, přesto spravili a vrátili. A přitom je to docela zásadní závada, neslyším, když mi někdo volá.
@vokishka
Redmi 4 nebo Redmi Note 4? Jsou to dva různé telefony ![]()
Asi vadný kus
Od všechno slyším na Xiaomi jen chválu ![]()
Mám obojí. Samsung (S3 mini) byl dražší, no pro mě srdcovka, Xiaomi mi vybral a vnutil manžel (Redmi Note4). Po 2 letech užívání už bych o Samsungu ani neuvažovala. Je celkově slabší, konkrétně hůř chytá Wi-Fi, je pomalejší, má menší RAM, fotky taky horší o výdrži baterky radši ani nemluvím.
Super poměr výkon cena aneb mimořádná cena na bývalou „topovku“, která je ovšem hodně rozměrná: https://www.novinky.cz/…run-40293969
Recenze: https://mobilenet.cz/…spasou-32500 (za 22.000 Kč to až taková paráda není, za 5.000 Kč je to ale něco jiného)!
Kamoska ma ted od kvetna Xiaomi Mi A2 a moc spokojena. Ja mam 1 a taky spokojenost
fotak venku uzasny, doma dobry. Mne slo o fotak a pamet, rychlost. Pamet dobra, uz mam teda i kartu, a neseka se vubec a mam ho pres rok
Samsungy neznam, ale cena me vzdy odradila ![]()
@morinka7 ten Note asi, už se neprodává. Taky znám víc lidí, co ho mají a nemají problém. Já bych pochopila, že je to vadný kus, ale vadí mi, jak se k tomu staví jejich servis. Přestože na prodejně přímo vyzkoušeli, že je tam závada, tak servis klidně napsal, že se závada neprojevila. Přitom byl najednou spravený. Podezřívám je, že dělali opravi „tajně“, aby je nemuseli oficiálně uznat.
Mě před pár lety Xiamo rok starý úplně kleknul, servis rovnou vrátil peníze. Byl to první a poslední Xiaomi, od té doby jedině Huawei. Ale možná se už zlepšili, těžko říct. Já už zase nechci jiný než Huawei, a za ty peníze bude hodně dobrý.
@Lucy75 píše:
@Janee19 jé, děkuji, a přímo do sedmičky? jede dobře?
Mám Xiaomi 7,před tím jsme měla 4.Jede perfektně. Nikdy se nedělo ani jeden, fotí skvěleyma hodně místa…Samsung jsem měla před tím, dva různé modely a nikdy víc. Vecne se sekaly.Ted už jedeme na Xiaomi celá rodina a spokojeni všichni. Kam se hrabe Samsung a podobné značky ![]()
@NinaU. píše:
Mě před pár lety Xiamo rok starý úplně kleknul, servis rovnou vrátil peníze. Byl to první a poslední Xiaomi, od té doby jedině Huawei. Ale možná se už zlepšili, těžko říct. Já už zase nechci jiný než Huawei, a za ty peníze bude hodně dobrý.
Vidis a u nas v rodine 2 huaweie a oba naprd
za ty prachy zas lepsi xiaomi
![]()
Tvl…a jsem zas v háji jak jsem byla po přečtení asi120 recenzí xiaomi a samsungu
jdu si naložit šutry do báglu jak Miloš z Ulice..
![]()