Předpověď podle data narození?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1307
6.2.13 15:51

Předpověď podle data narození?

Moc tomu nevěřím, ale stejně mi to tak trochu vrtá hlavou…mamka si od kamarádky, která se zabývá numerologií nechala předpovědět budoucnost pro svá vnoučata…teda dala jí data narození a čekala, co z ní vypadne. u mého malého se prý ona dáma dost zarazila a říkala, že datum 22.09.2011 je dost zvláštní. že podle ní nebude náš syn nadaný na matematiku a podobné vědy, ale bude se zajímat o tajemno, pyramidy atd. a hlavně, že bude dost senzibilní, co se týče posmrtného života, duchů atd. že by to mělo vypuknout kolem 10. roku a že bude trpět na noční můry a tak. Co si myslíte? Je toto všechno možné předpovědět pouze na základě data narození? v předpovědi nebyl vzat v potaz čas narození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
395
6.2.13 15:54

Já na toto nevěřím. Myslím si, že všichni lidé narození ve stejný den nejsou stejní. A podle této teorii by měli být.

Tyto věci nemůžeme potvrdit, ani vyvrátit, a proto nebudu psát, že je to blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
6.2.13 15:56

Určitě tu najdeš zastánkyně toho že je to pravda, já na tyhle číselný, karetní a jiný nesmysly nevěřím

• Citovat
  • Upravit
395
6.2.13 16:00

Navíc - pokud to je pravda a je to jeho osud, tak s tím stejně nic neuděláte. Pokud to není pravda, tak se to může a také nemusí stát :D Podle mě se tyhle předpovědi často vyplní, jelikož rodiče podvědomě dělají také věci, které vedou k věštbě, kterou si vyslechli :) (viz půjde mu matematika - přihlásí ho na matematický kroužek apod. a to povede k rozvinutí jeho matematických schopností)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
6.2.13 16:01
@Katjinka píše:
Já na toto nevěřím. Myslím si, že všichni lidé narození ve stejný den nejsou stejní. A podle této teorii by měli být.Tyto věci nemůžeme potvrdit, ani vyvrátit, a proto nebudu psát, že je to blbost.

no právě, to je ono, možná bych byla ochotná věřit, kdyby se bral v potaz taky čas narození, ale přesně jak píšeš, nevěřím, že všichni lidé, kteří se narodili ve stejný den budou mít stejný život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 16:02

@Spenata tak pokud nebrali v potaz čas narození, tak je to úplný nesmysl.
Já dřív na podobné věci dost nevěřila, ale znám opravdového astrologa, který se téměř „nemýlí“. Až zpětně jsme zjistitli, že některé věci z rodinné historie, o kterých mluvil, jsou pravda (dědečkova rodina pocházející z Rakouska/Itálie, aristokrati), to samé u mé kamarádky (její maminka neznala své rodiče, byla z DD, on jí řekl, že její rodina pochází z oblasti blízkého východu, zpětně se zjistilo, že rodiče byli z Turecka). Takže jemu opravdu věřím. Ale někomu, kdo „pracuje“ jenom s datem narození, bych nevěřila nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 16:06

Ráda bych napsala, že na tyhle věci nevěřím, ale na druhou stranu si pořád říkám, že na tom stejně něco bude. Já zastávám to, že do „věštění budoucnosti“ bych nikdy nešla, protože podle mě člověk k tomu pak směřuje, je tím ovlivněn a myslí na to. Na druhou stranu mám tchýni, která se živý výkladem karet, numerologií atd. a říkám si, že na tom něco je. Předem věděla, že otěhotním i když jsem dítě neplánovala, předem věděla pohlaví a dokonce i datum porodu a to jsem rodila o tři týdny dřív. Pořád jsem říkala, že je to blbost, že mám termín až o tři týdny později a ejhle, opravdu jsem ten den začala rodit… :nevim: (viz. můj první deníček)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.2.13 16:20

Podle mě blbost, pokud na to vykládala karty, tak možná, pokud tohle tvrdí jen z data narození, tak anmi není numeroložka! pokud si chceš něo nezávaznšě přečíst o synovi, tak hoď jeho datum narození do www.najdise.cz, jsou tam jak astrologické, tak numerologické výklady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
6.2.13 17:37

@Spenata muj syn je narozen 22.9.2002 a rekla mi neco podobneho. Rikala, ze bude mit zvlastni zajmy, jednoho konicka, kteremu se bude opravdu venovat, ze bude hodne citlivy atd. spousta z toho je pravda.Na hodiny se taky nedivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
6.2.13 20:39
@Lenule213 píše:
@Spenata muj syn je narozen 22.9.2002 a rekla mi neco podobneho. Rikala, ze bude mit zvlastni zajmy, jednoho konicka, kteremu se bude opravdu venovat, ze bude hodne citlivy atd. spousta z toho je pravda.Na hodiny se taky nedivala.

ty jo, zajímavé…skoro mám nutkání té předpovědi uvěřit :)
díky za reakci na můj dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
6.2.13 20:45
@lilia81 píše:
Podle mě blbost, pokud na to vykládala karty, tak možná, pokud tohle tvrdí jen z data narození, tak anmi není numeroložka! pokud si chceš něo nezávaznšě přečíst o synovi, tak hoď jeho datum narození do www.najdise.cz, jsou tam jak astrologické, tak numerologické výklady…

dík za odkaz, píšou tam spíš opak toho, že by měl být citlivý :mrgreen:
no, ale jen tak nezávazně dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
6.2.13 20:56

@Spenata me ta numerolozka rikala, ze cim vice dvojek v datu narozeni tim to bude s tou citlivosti horsi.Muj syn ma hned 4 a je opravdu hodne citlivy. Jeste nenasel toho konicka o kterem mluvila, ale jinak se moc nespletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
6.2.13 21:25

Já těmhle věcem věřím, hlavně pokud jde o lidi, kteří astrologii opravdu rozumí. Moje mamka mi už v 17 letech předpověděla, že budu mít 2 děti, dvě holčičky a mám je (dokonce se zmínila, že je možnost i třetího dítěte a že by to byla znovu holka, protože bych měla v případě kluka tendence k potrácení, případně by se chlapeček narodil o dost dříve). Taky mi říkala, že můžu mít něco s ledvinami a loni jsem měla kamínky v močových cestách, 2× jsem byla na rozbíjení. Píšete tady o tom, že by pak museli mít podle jednoho dne všichni stejný horoskop, tam nezáleží jen na dnu, ale i na co nejpřesnější hodině, minutě narození. Pokud chce někdo znát jen den, měsíc a rok tak je to dost málo, aby dokázal vytvořit horoskop a předpovědět celý život. Dokonce lze předpovědět i na co člověk zemře. Zní to sice hrozivě, ale všichni jednou zemřeme, samozdřejmě přesný den smrti vám nikdo nepředpoví, ale z horoskopu lze poznat, jestli bude mít člověk dlouhý či krátký život. Všechno lze vyčíst z postavení planet a pomocí Afemeridů, což vám nikomu nic neřekne. Podle mě na tom je spousta pravdy. Je rozdíl přečíst si horoskop někde v časopise na týden než si nechat udělat horoskop speciálně u odborníka ke svému životu. Dělají se i partnerské horoskopy, tam se zjistí, zda se k vám parner hodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.2.13 22:27

Máma si nechala sestavit horoskop podle data narození, hodiny a postavení planet také - není to jednoduché - je to cca 15,18 let a ač na to zapomněla, tak třeba kolapsy, které měla se splnily, životní situace také.

věřím tomu tak ze 3/4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.6.13 00:09

Tak my mame 22.6.2011 tak se uvidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...