Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Jen reklamní tahák. Miliondvěstětisíc, to máš tak 13-15 tisíc splátku na deset let. Ta splátka může být max 50% tvých příjmů. Máš na rodičáku 30tisíc příjem?
@Janli píše: Více
Ano příjem cca 24 tisíc, cele to sporim na úctě měsíc co měsíc takže si můžu dovolit platit 13 co myslíš?
@Janli píše: Více
Nam to u csob vzdycky sedelo.
Co bylo psane jako predschvalene, bylo k dispozici okamzite.,
Ale zakladatelka to stejne nebude vedet jiste, pokud tam nezavola nebo nezajde.
@Anonymní píše: Více
Takze potrebujes ty miliony 2? Jedem nasetris a druhy si pujcis?
Splátka bude min. cca 14000.
Důležité jsou příjmy, ne nějaké predschvaleni.
K rodicaku každá banka přistupuje jinak, ale něco tam započítají, ale nebude to víc jak 10tis. Dalších cca 20 tis. bude potřeba dodat. Dále na to má vliv počet vyzivovanych osob atd. atd. Kolik máte další doložitelný příjem: pracovní poměr, nájem atd.?
Rodičák ti nezapočítají celý, dítě budeš mít jako vyživovanou osobu. Co je tvůj příjem nad rámec rodičáku? Nějaký nájem? Ani ten ti nezapočítají celý do příjmů.
@Baba píše: Více
Ono záleží, co máš za příjmy. Pokud to jsou příjmy ze zaměstnání, podnikání apod, a nemáš jinou zaůvěrovanost v jiných bankách, tak ta částka sedí. On ten předschválený úvěr generuje program, který nevyhodnocuje, odkud ty příjmy jsou. Mě taky na účtu stále visel přdschválený úvěr na milion, ale kvůli tomu, že mi tam posílal peníze manžel. To už neuměli rozlišit, že to je vlastně jen přerozdělení peněz v rodině. Navíc rodičák je problematický příjem. Ne všechny banky ho uznávají a ne v plné výši. Předschválený úvěr je jen to, že ti vygenerují částku na základě pohybu na účtu, ale prochází to stejně schvalováním.
@Iva Horakova píše: Více
Nikoliv. Znamená to jediné. Že tam jsou určité toky peněz (pro nás neznámé). Ale to je pro půjčku nepodstatné. Již jsem to psal. Důležité jsou příjmy a odkud pocházejí. Každá predschvalena půjčka se samozřejmě prověřuje. Fascinují mě lidé, kteří mají potřebu se vyjádřit i k věcem,. kterým zjevně nerozumí. Pardon ![]()
Když to máš v před schválených limitech tak případné zřízení půjčky už nepůjde přes lidi, ale online pouze s kontrolou systémů. Pravidla pro tyhle věci jsou tajemství, takže ti nikdo nezaručí, že tím systémem projdeš (ani většina pracovníků banky to nebude vědět) ale pravděpodobnost je velká.
Ale tyhle úvěry hodně přeplatíš, to máš lepší úvěr ze stavebka nebo hypotéku…na co to potřebuješ a ty jsi sama?
Ahoj, jde o to že bych potřebovala půjčku ohledně bydlení cca milion, na úctě mi pořád nabízí predschvalenou půjčku 1200000 myslíte že bych to mohla zkusit? Nerada bych dostala peníze ihned, ale ráda bych věděla zda na to dosáhnu, protoze jsem na rodicaku a proto je to celkem divné že mi tohle nabízejí, jsem u csob, má s tím někdo zkušenost? Dekuji