Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dál bych ráda poděkovala za reakce, celou situaci už jsem snad vyřešila. S dcerou jsem to včera rozebírala, zasekla se že do školky chodit nebude, ale bylo jí to líto. Ráno jsem si tam tedy došla, učitelka tam nebyla, tak jsem mluvila s ředitelkou. Domluvila jsem se s ní že malou nechám týden doma a pak nastoupí spět do školky. Řekla jsem jí že jsme nechtěli podkopávat autoritu paní uč.,ale že jsme pouze chtěli upozornit na zbytečně drsné jednání a požádat o citlivější přístup. Žádnou stížnost podávat nechceme.Taky jsme jí řekla že celou věc považuju za vyřízenou a už se v tom dál nechci nimrat.Taky jsem jí výrazně upozornila na to, že to před dcerou a ani ostatními dětmi nehodlám dál rozebírat a že ten její včerejší výstup před malou i ostatními byl nevhodný.
Především jsme se takhle zachovali kvůli dceři, myslím si že by se doma utloukla nudou. Řekla bych že ředitelce spadl kámen ze srdce, stížnosti se obě báli nejvíc, tak že podle reakce usuzuju, že tam už někdy nějaký problém byl.
Ale na vycházce se na ten přístup asi občas mrknu… ![]()
@nimi Myslím, že jsi to vyřešila dobře
.Držím palce, aby se nic už takového neopakovalo
@nimi každý to vidí jinak.. u nás bych fakt manžela neposlala - nebo spíš nešel jen tak odpoledne něco takto řešit.. Ale je to o názoru.. Vyřešit v klidu si myslím, že bys to zvládla- a zvládla jak píšeš sama..
je jiné, kdyby šel druhý den manžel pro dceru a nebo ji tam vedl, ale takto ne.. ale jen ses ptala jak by to kdo jiný… I když nekřičel, tak třeba i mě přijde, takové, že jde něco řešit a vlastně on nic neviděl, takže je to takové… navíc si sama psala, že si učitelku na to upozornila, a řekla, že si to nepřeješ, dál bych fakt neřešila.. hlídala co dál…
Ale je to už jedno, hlavně, at to má nějaký výsledek
@nimi píše:
Dál bych ráda poděkovala za reakce, celou situaci už jsem snad vyřešila. S dcerou jsem to včera rozebírala, zasekla se že do školky chodit nebude, ale bylo jí to líto. Ráno jsem si tam tedy došla, učitelka tam nebyla, tak jsem mluvila s ředitelkou. Domluvila jsem se s ní že malou nechám týden doma a pak nastoupí spět do školky. Řekla jsem jí že jsme nechtěli podkopávat autoritu paní uč.,ale že jsme pouze chtěli upozornit na zbytečně drsné jednání a požádat o citlivější přístup. Žádnou stížnost podávat nechceme.Taky jsme jí řekla že celou věc považuju za vyřízenou a už se v tom dál nechci nimrat.Taky jsem jí výrazně upozornila na to, že to před dcerou a ani ostatními dětmi nehodlám dál rozebírat a že ten její včerejší výstup před malou i ostatními byl nevhodný.
Především jsme se takhle zachovali kvůli dceři, myslím si že by se doma utloukla nudou. Řekla bych že ředitelce spadl kámen ze srdce, stížnosti se obě báli nejvíc, tak že podle reakce usuzuju, že tam už někdy nějaký problém byl.
Ale na vycházce se na ten přístup asi občas mrknu…
No výborně..Tak přeji dceři, ať už školku dochodí v klidu a podobná věc, ať se neopakuje.Byla by škoda, kdyby měla na školku špatné vzpomínky.. ![]()