Predstavení se

• Otevřená skupina

Ahoj, vítáni jsou všichni, kdo chtějí poznávat další maminky z Prahy a probírat s nimi novinky, starosti i radosti, možná se i setkat u kafe či jít třeba na procházku s kočárkem :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28860
17.6.18 13:39

@Lenka002 BBT taky samozřejmě :oops: se stydím, že jsem na to zapomněla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28860
17.6.18 13:40

@Digiivca filmy jsou pro mě většinou moc dlouhé, ale občas si něco zkouknu, když je čas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.6.18 14:13

@Digiivca tak to hrozne obdivuju, ja na tyhle drobnosti vubec nemam trpelivost

@Margery to je presne ono, zatim bych mohla vyletit a pachat spoustu lumparen nez se narodi prcek, planovali jsme toho dost, ale ted nevydrzim ani v aute, takze i kdyz mam vychazky, nikam se temer nedostanu

@Lenka002 k mori na dovcu se tesim jako mala, ale vidim to az tak za rok, az bude mrneti aspon pul roku.
A uklid :D kapitola sama pro sebe, nastesti mam ted vymluvu, tak se cini moje polovicka :P

@lol taky rada stridam prahu a venkov, nastesti mame i v praze malou zahradku na grilovani a detsky bazenek. Kdyz to ale jde, tak mizim na chatu, kde uz maji nasi v duchodu trvaly pobyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28860
17.6.18 14:18

@AQUILEA já jo :lol: pro mě je výlet i cesta do školky, chodím to ted často pěšky, je to přes dva kilometry kopcovitým terénem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.6.18 14:37

Ahojky holky, me je 28 a mame s pritelem 4 mesicniho chlapecka… Bydline ve Kbelych - praha 9…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.6.18 15:09

@Margery ja chodim aspon se psem, ale v tomhle vedru toho moc nevydrzi - no ja teda taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
17.6.18 15:13

Ahoj, dik za pozvani. Je mi 33, mam dva kluky 3,5 a 15m. Jsme z P13, ale hodne jsme i na P5.
Serialy ja taky rada, ale ted nejak neni cas. Sotva ted stiham dokoukat aspon marvelovsky filmy. Taky hodne ctem, z valne vetsini s-f a fantasy. Chalupu nechci, jezdime ke tchanovcum. Jsme dost akcni a doufam, ze az ten mensi jeste trochu povyroste, budem vyletit jeste vic.
A nesnasim zehleni a vysavani :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28860
17.6.18 15:24

@Ornwen já nesnáším umývání nádobí :lol: a nežehlím z principu, pokud to není nezbytně nutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28860
17.6.18 15:25

@AQUILEA my máme k baráku zahradu, ale sousedi mají psa, takže se musíme např ohledně bazénku domlouvat. Už nám pár balonů rozkousl a nestojím o další zničené věci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.6.18 15:30

@Ornwen zaky jsem byvala relativne akcni, jen ted mi je porad zle. Uz se tesim az budeme s prckem podnikat spoustu veci, urcite nechci decko prirostle k tabletu!

@Margery tak to chapu, kdyz nejsou oddeleni plotem. Zahradka je ve meste velka vyhoda, tim ze jsem vyrostla v cinzaku, tak si ji opravdu vazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
17.6.18 15:42

@AQUILEA ono jde bohuzel dost o to, jake bude to decko. Treba s rezimovym ditetem se cokoliv podnika blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
17.6.18 15:50

@Lenka002
Politické názory stejně jako postoj k uklízení i žehlení máme podobné :mrgreen:
Když tak se nabízím k procvičení frániny… umím, ale nemám ji kdy používat :nevim:

Jinak je mi 37, čekám první (a asi poslední) dítko - chlapečka, právě jsem ukončila 28tt. Bydlím na pze 14 a mám ráda přírodu, sport (běh - hlavně trail, plavání..) a jídlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
17.6.18 17:18

:mavam: Ahoj, letos mi bude 35, čekáme první - kluka, 28tt a Praha-východ (kousek za Černým mostem) Po AMC na rizikovém a je to dost děs. Jinak jsme chtěli ještě jednoho prcka, ale po tomhle těhotenství si to budu sakra rozmýšlet :? :mrgreen:
Jinak se hlásím k pejskarkam - jen trošku něco jinýho než york :) Máme Rhodeskeho ridgebacka. Donedávna koníček v podstatě pes - sem tam výstava, coursing závody, nějaký ten výcvik a hlavně dlouhé procházky v přírodě. Mimo psa ještě fitness. Bohužel teď nemůžu ani jedno, takže se nemůžu dočkat, až prcek vyleze a já budu moci do fitka a na procházku :dance:
Samozřejmě občas kino, do divadla chlapa nedostanu…dobrou knihou nepohrdnu :) TV mě extra nebaví - jediné na co se dívám je Ordinace a donedávna Ulice, ale ta už mě nebaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.6.18 17:55

@kat kat @Imani se mate, ze uz vite co to bude! Me rikaji kazdou chvili neco jineho :D Kazdopadne se uz taky tesim az bude venku, jen jsem 8 tydnu za vami, tak si jeste pockam no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
17.6.18 18:03

@AQUILEA Já vím už dlouho z amniocentézy. Ale upřímně-raději bych klido do porodu nevěděla pohlaví než mít ty nervy z amnio :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny