Predstavení se

• Otevřená skupina

Ahoj, vítáni jsou všichni, kdo chtějí poznávat další maminky z Prahy a probírat s nimi novinky, starosti i radosti, možná se i setkat u kafe či jít třeba na procházku s kočárkem :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6993
17.6.18 21:16

@venisa já už taky nemám miminka. Menší má 15 měsíců a větší 3,5 roku. Oba kluci, jsem spokojená a víc nic neplánuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.6.18 21:17

@AQUILEA mě to uklidńuje, ale s prckem na to nemám ted moc čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.6.18 21:18

@venisa Já mám dvouletého prcka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.6.18 21:21

@Ornwen no jo to už jsou velcí klucí :srdce: @Digiivca no to musí být super s takovým dvouleťáčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.6.18 21:24
@kat kat píše:
No nám řekli v 16tt že asi holka a když už jsme měli pár růžových kousků tak se ve 21tt ukázal pinďour, takže tak jednoduché to taky nebylo :mrgreen: :mrgreen:

Přesně tohle se stalo mé sestře. Celou dobu jí tvrdili, že to bude kluk. Tak vysvětlovala svému tříletému synovi, že bude mít brášku :-D , ale pak se to změnilo asi ve 30tt, tak mu musela vysvětlit, že místo brášky bude mít sestru :-D. Nám to řekl doktor stašně jistě, že to bude kluk a byl to kluk :-D

@AQUILEA To si jenom myslíš, že je s klukama míň práce. Podlet oho jak se koukám u sestry, tak náš prcek je takový rošťák a co krok to blbý nápad a sestřina dcera je o 11m starší neš náš prcek a jestrašně klidná :-) a vždy byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.6.18 21:26

@venisa Jsem velmi nadšená jak mi rozumí každý slovo. Podá, když potřebuji něco podat, po přemlouvání i udělá co chci, aby udělal :-) Ale je to strašný rošťák a živel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.6.18 21:31

@Digiivca je to jen moje predstava, vidim spis do budoucnosti, jako ze o holcicku bude asi vetsi strach co se ji muze stat a aby nekomu nenaletela.
Jinak je nam vsem samozrejme jasne ze zensky jsou chytrejsi a rozumnejsi nez kluci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.6.18 21:33

@Digiivca taky se těším, až bude prcek víc „chápat“ co mu povídám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
17.6.18 22:09

Také vás všechny zdravím a děkuji za pozvání do skupiny. Jsem Zuzka, je mi 29 let, bydlíme s manželem a 18m synkem na Hájích a právě jsem začala 28.tt s jednovaječnými dvojčaty, takže zhruba od poloviny srpna budeme mít doma hodně veselo. Byla jsem si jistá dalšíma klukama, ale už 6× jsme slyšeli cosi o holčičkách, tak se jim snažím uvěřit. Ale stejně mi to nedá a když už jsme konečně minulý týden začali pořizovat oblečky, beru jich dost neutrálních :D Jinak sportu moc nedáme, ale jsme hodně na kulturu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
17.6.18 22:15

@Lenka002 Tak dobrý, politicky se potkáme :)

Mně je necelých 40, mám dceru v první třídě, doma manžela (17 let vztahu) a dva kočičí seniory (9 a 11 let). Pracuju na úřadě v centru, bydlím ve Vršovicích a jsem malinko grammar nazi ;)

Zdravím a doufám, že se to tu nějak pěkně rozjede  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.6.18 22:44

@Suzínek to mas brzo za sebou na to ze budou hned 3 uf uf. Ja otehnotnela hned povysazeni HA, tak jsem mela z dvojcat docela vitr. I kdyz zase by to bylo pri jednom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
17.6.18 23:15

@Margery tak klidne se ptej,popr.posli zpravu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
18.6.18 05:42

@Slečna Ferka ahoj, prosim te, co znamena grammar nazi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.6.18 07:09

@venisa No že jako mě dost vytáčí gramatické chyby a mám potřebu opravovat :mrgreen: Úraz z povolání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
18.6.18 07:12

@Slečna Ferka ou jééé, tak to tě možná někdy vytočím… občas se mi nějaká ta chybka povede :mrgreen: ale chápu to a kdyby náhodou budu to brát s rezervou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny