Predstavení se

• Otevřená skupina

Ahoj, vítáni jsou všichni, kdo chtějí poznávat další maminky z Prahy a probírat s nimi novinky, starosti i radosti, možná se i setkat u kafe či jít třeba na procházku s kočárkem :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1001
22.6.18 23:14

@Almatka to by me taky zajimalo kdo je voli  :)

@Lenka002 tohle nastesti na rizikovem resit nemusim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.6.18 23:55
@AQUILEA píše:
Ahojky, tak to maji na emiminu zastarale informace :D a eviduji te porad jako prazandu.

Ani nevim, že nějaký takový informace tu jsou vedený u mýho nicku…tak díky za osvětu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
23.6.18 16:19

mizim…mějte se tu pražandy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
24.6.18 21:36

Ahoj jmenuji se Mirka, bydlím v Praze v Krči. Je mi 31 mám dvě vlastní deti (5 a 8) (každé má jiného tatínka) a s přítelovi pomáhám ještě s jeho dvěma kluky (8 a 11).

Ráda maluju, ujíždím na seriálech. Pracuji jako OSVČ v administrativě a zároveň jako manažer správy pohledávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.6.18 10:53

@AQUILEA Sháníš zubařku? Můj manžel má mladou a prý je super :-). Ordinaci má ale na vyšehradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
25.6.18 16:37
:mavam:

Bylo to super, zítra ale do práce, no co nadělám, že :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
27.6.18 16:33
@Digiivca píše:
@AQUILEA Sháníš zubařku? Můj manžel má mladou a prý je super :-). Ordinaci má ale na vyšehradě.

Jsem ted objednana k zubari taky na doporuceni, ma cas az za mesic, ale to uz vydrzim. Snad mi chvili vydrzi ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 17:31

Ahoj,
Takže já jsem původem z Kolína, ale už nějakých 7 let žiju v Praze. Začala jsem v Holešovicích a teď jsem už pár let v Lochkově. Čekáme první mimčo (třikrát od doktorky potvrzený kluk tak snad… 8) ), rodit se chystám v Motole a termín mám na konci září :oops: Na rizikovým naštěstí nejsem a hodlám v práci vydržet co nejdéle, mám pocit, že bych se doma zbláznila :mrgreen:
Doufám, že příští léto se přestěhujeme do domečku, který se letos začne stavět.
To je asi na úvod vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
27.6.18 19:19

@Petronilka46 taky jsem chtela vydrzet v praci co nejdele, ale kdyz zjistili, ze jsem v tom, zacali mi nehorazne nakladat, abych toho jeste zmakla co nejvic. Kdyz me doktorka poslala na riziko, malem me kleplo - bala jsem se to v praci vubex rict. No a ted jsem happy. Myslim si, ze poslednich par mesicu bez mimca si dokazu uzit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
27.6.18 19:42

@Petronilka46 tak to budem asi stejně těhotny. Termín mám 24.9. A 28.9. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 19:44

@theressapoch naprosto, mám to 28/9 :D taky čekáš první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
27.6.18 21:49

@Petronilka46 ano :P tak to je hezká náhoda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 22:04

@theressapoch A kde plánuješ rodit? Nebo odkud jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
27.6.18 22:08

@Petronilka46 @theressapoch Ahoj, to jsem kousek před vámi, TP 15. a 18.9., ale jaksi se nám mimčo rozdělilo na dvě, tak půjdou o měsíc dřív. A v Kolíně jsem se narodila a studovala střední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
28.6.18 10:11

@Petronilka46 rodit budu ve Slaném. Před 4 měsíci jsme se přestěhovali mimo Prahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny