Predstavení se

• Otevřená skupina

Ahoj, vítáni jsou všichni, kdo chtějí poznávat další maminky z Prahy a probírat s nimi novinky, starosti i radosti, možná se i setkat u kafe či jít třeba na procházku s kočárkem :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1001
20.6.18 11:23

@anecak Chodov je pro me idealni! Bydlim tady :)
Moc dekuju, zjistim zda jeste bere move pacienty a domluvim se s ni.
A pripada Ti fajn? Nebo si s dětmi zarim zadne problemy nemela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
20.6.18 11:54

@AQUILEA, není nejmladší, tipla bych si, že jí bude tak 55. Řešila jsem toho s ní dost (dcera měla hodně dlouho atopický ekzém - takže jsme řešili i lázně). Není ta doktorka, co by hned cpala ATB.
Obě děti mi při kojení přibíraly míň než podle tabulek, ale když viděla, že přibírají (a pravidelně), tak mi necpala umělé mléko a tak. Takže ji můžu doporučit :-)
A líbí se mi, že má oddělené ordinační hodiny pro zdravé a nemocné děti. V případě dovolených se zastupují s ostatními dětskými doktorkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
20.6.18 13:00

@anecak zni to moc dobre, s temi oddelenymi OH je to bezva napad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
20.6.18 13:05

@AQUILEA Náš pediatr a jeho sestřička jsou boží, ale už mají důchodový věk a při každé změně (EET, eRecept) vyhrožují, že už to nemají zapotřebí :mrgreen: Tak asi moc k doporučení nejsou.

PS: Oddělenou ordinaci pro nemocné a pro prevenci měli oba naši padiatři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
20.6.18 13:17

@Slečna Ferka pri vystavovani elektronickych receptu brblaj vsichni :D
Je pravda, ze chci aby mi doktor par let vydrzel, at hned nemusim hledat dalšího ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
20.6.18 16:36

@AQUILEA vek 55 let je super. Ja delam u pediatra a tomu je 76. Ale je docela v pohode,ale v Bohnicich. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28859
20.6.18 17:19

Já právě od takového staršího pediatra dítě přehlásila jinam. Měla výborné hodnocení, ale absolutně ignorovala problémy našeho dítěte. Nová pediatrička není zas úplně dobrý diagnostik, ale dá se s ní domluvit na žádankách kamkoliv a nemá problém s odkladem očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
21.6.18 13:35

@Margery @kachnimama jj, ta 55 se mi prave libi, uz neco umi a jeste chvili do duchodu taky ma.
Ja chodila k zubarce 75, byvala vazne dobra, ale kdyz sestricce prede mnou rikala, ze na to nevidi ani s lupou, tak jsem utikala az se mi za nohama prasilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
21.6.18 16:19

Jak se máte?
Tchánův ,,infarkt,, měl pokračování, ale opravdu to nebyl, má jen ehm problémy se střevy, prostě ,,zaražené p*dy,, chápu, že byl vyděšený, neurčité bolesti břicha a na hrudi, jednou nízký a pak vysoký tlak, během odpoledne, no je snad už zase v pořádku, ale v práci blázinec a já smskovala s tchýní, manžel volal 5×, děti se ptaly, jak je dědovi, že babička nebere telefon, i naši měli starost, no neměl tu zapečenou brokolici s nivou jíst, tedy kdyby si pak nedal asi 4 kusy štrůdlu a u televize takovej ten velkej pytel mastných brambůrků, jak mi líčila tchyně :lol: .

Ještě že je zítra pátek a já mám v pondělí dovču, jedem bez dětí , opakuji bez dětí :mrgreen: , na welnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
21.6.18 22:53

Ahoj, netušim kde jste na mě přišly ženy, ale já už nejsem tak úplně Pražanda…bydlím už nějaký ten rok v Horoměřicích…2 kluci (9 a 5)…a jsem v rozchodovém řízení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
22.6.18 11:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
22.6.18 11:25
@Tuco píše:
Ahoj, netušim kde jste na mě přišly ženy, ale já už nejsem tak úplně Pražanda…bydlím už nějaký ten rok v Horoměřicích…2 kluci (9 a 5)…a jsem v rozchodovém řízení :mrgreen:

Ahojky, tak to maji na emiminu zastarale informace :D a eviduji te porad jako prazandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
22.6.18 11:32
:mavam:

V pátek by se nemělo pracovat :cert: :mrgreen: .
Přeji krásný víkend, já se už nemohu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
22.6.18 13:07

@Lenka002 Ten pocit znám. Mívám ho i v úterý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
22.6.18 21:55

Děkuji za pozvání, tak nějak jako @luphen nechápu jak jste na mě přišli :mrgreen: My máme děti 4, 3 klučíky a holčičku, nejstaršímu je 6, dalšímu 4 a dvojčatům rok. První dítě pomalu IVF a pak souhra náhod :lol:

A teda není mi jasné, kdo teda volí ty Zemany, Okamury a Babiše, když se k tomu nikdo nehlásí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny