Preejakulace, oplodnění

3
6.3.18 23:04

Preejakulace, oplodnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je nějaká šance na otěhotnění, když mě přítel prstil a já mu před tím honila. K ejakulaci nedošlo. Tedy nevíme jestli ani preejakuloval a jestli se mu to mohlo dostat na prsty(Když už, tak nepatrné množství). Je mi 16 a už se mi o 5 dní opozdila menstruace, kdy ji mám jindy pravidelnou. Dělala jsem taky reparáty ve škole, takže jsem byla trochu i vynervovaná, taky jsem začala brát kapky proti kašli a momentálně mám křipku, která se projevila po dvou dnech ode dne kdy jsem měla dostat menstruaci. Poraďte jestli se bojím těhotenství zbytečně nebo ne :( za rady děkuji (test jít koupit nemůžu, protože jsem nemocná a mamka by si toho všimla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3394
6.3.18 23:10

Přítel ti nemůže test koupit a donest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.3.18 23:14

Bohužel, nebydlí poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
6.3.18 23:14

Tak nesexujte když se nechráníte :) ty nebereš antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.3.18 23:21

Zatím bohužel ne. :zed: Já vím, můžu si za to sama. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
6.3.18 23:47

Tak za prvé si říkám, jestli jsem v sestnacti vůbec věděla, co je preejakulace, natož to uměla napsat. 8o
Za druhé, pochybuju, že z toho můžeš být těhotná. Ta šance je dle mě minimální.
Tak či tak bych si udělala test, mamka nechodí do práce, aby sis zajela do lékárny?
Nezhubla si teď třeba nějak hodně, že by se menstruace nedostavila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.3.18 02:21

Takmožný je všechno, ale pravděpodobnost těhotenství naprosto minimální, tobude spíš ten stres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.3.18 04:20

Nejaka miziva sance mozna, je v tom hodne „kdyby“…ale spis to bude stresem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5124
7.3.18 07:46
@Petruna21 píše:
Tak nesexujte když se nechráníte :) ty nebereš antikoncepci?

Tak k tomu co delali snad antikoncepci nepotrebuji… Je velmi nepravdepodobne, ze by byla tehotna. MS bude zpozdena spis stresem a chripkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
7.3.18 08:20
@hani28 píše:
Tak k tomu co delali snad antikoncepci nepotrebuji… Je velmi nepravdepodobne, ze by byla tehotna. MS bude zpozdena spis stresem a chripkou.

To ano k tomu co dělali určitě ne :) ale počítám že spolu normálně spí tak antikoncepce aby tu pak nebyla vystresovaná zda není těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5124
7.3.18 14:01
@Petruna21 píše:
To ano k tomu co dělali určitě ne :) ale počítám že spolu normálně spí tak antikoncepce aby tu pak nebyla vystresovaná zda není těhotná :)

Jj to urcite :) Vsak stresuje uz ted… I kdyz v 16 bych spis doporucila kondom nez HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
7.3.18 14:02
@hani28 píše:
Jj to urcite :) Vsak stresuje uz ted… I kdyz v 16 bych spis doporucila kondom nez HA.

No hlavně nějákou ochranu :palec: aby sem nepsala za chvilku že je vážně těhotná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí