Pregnyl injekce - máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1981
19.3.17 13:30

@renina86 ahoj, tak ja valcite dal? My se snazime uz pres 2 roky…me chybi jeden vejcovod…ten druhy je pruchozi, ted mi delali ten test tim plynem…jako zazitek, fakt :palec:
Ted jsem brala clostik 3-7dc 1-0-0 a mela jsem 4 foliky…dva nalevo a dva napravo…tak sem pichla ovitrelle a zase cekame…akorat mam nizkou sliznici no…opravdu si to moc prejeme…a nevim proc to. nejde…napada me ze treba. nemam plodna. vajicka, nebo prazdne foliky…jinak fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.3.17 18:10

@petrus85 no já musím říct, že tento měsíc velké zklamání… :( Po 5ti měsících konečně bolest na pravé straně, tak jsem se radovala, že konečně budu ovulovat na té průchozí straně. Byli jsme poprvé objednaní v CARu a objednaní na první IUI. Bohužel mi na utz zjistili přehnanou reakci na clostilbegyt a folik měl 13den cyklu 38mm, coz je pry už cysta…Takže se nic nedalo dělat a teď se jen modlím aby cysta praskla a odešla s následující ms. Příští týden jdu na injekci k prasknutí, tak uvidím. Taky teď musím mít min.3 měsíce bez clostíku…Jinak snažíme se asi 10měsíců, tak to není ještě tak hrozné. Moc Vám držím tento měsíc palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.3.17 18:14

@petrus85 jinak ráda bych se zeptala na to vyšetření plynem…To ji jako zkoušeli průchodnost toho jednoho vejcovodu a jak to probíhalo? Bolelo to? Jinak taky nechápu jestli je normální, že dva dny před ovulací jsem měla pozitivní ovulační test a dnes velké bolesti…Znamená to, že ta cysta se chová jak normální folikul a praskne, proto ten pozitivní test? Jsem z toho jelen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
20.3.17 09:46

@renina86 no jsem si vylezla na kozu a ona do me malicko fozkla (nevim co to je, zda plyn nebo co) no a citis to, neco jako Ms, pak ti rekne at se pomalu posadis a pokud jsi pruchozi tak ti reknou ze ucitis bolest pod ramenem…no ale to byla silena bolest u me…a navaly vedra hnedka, na omdleni…a cely den me to bolelo a podbrisek dost taky…no, ale zase jine holky pisi ze to ani necitily a bylo jim fajn…takze asi jak kdo no… kazdy to ma hold jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
20.3.17 09:52

@renina86 hele, ja uz se v tom taky nevyznam…proste nechapu jak nekdo si vrzne, jeste k tomu se udela venku(mimo telo) a holka otehotni…a my se snazime a muzem se pretrhnout a nic vid :zed: :zed: :zed:
Uz si delam z toho srandu ze zacnu kourit, chlastat a fetovat…takovym to jde jedna basen a rodi se jim zdrave deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.3.17 10:00

@petrus85 no to máš pravdu, některé jen čuchnou k trenkám a je to :lol: Možná je to i psychikou, že jakmile se začneš snažit a nejde to hned, tak se začne člověk stresovat, kdežto ty co to neplánují… Jinak to je mazec teda s tou průchodností a nevím jak se to jmenuje? Ten zákrok? Mě totiž MUDr. říkala, že dělají nějaké vyšetření, ale že dost bolí…že vlastně na koze dělají bez nárkozy to, co se většinou dělá při laparoskopii v narkóze. Jako já jsem byla na laparo před 2 lety, ale už je to nějaký čas a nevím zda se mi třeba neucpal i ten další vejcovod. A kde chodíte do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.4.17 12:33

Holky potrebuju poradit. S pritelem jsme meli jit na IUI ale jelikoz nam to vyslo pres velikonoce tak bohuzel se IUI tento mesic neuskutecni :,(. Ale nechceme dalsi mesic promarnit prave kdyz jsem opet nastimulovana. Pokusime se snazit ale zajima me zda by mi muj gynekolog napsal pregnyl na vyvolani ovulace…? Nebo se to picha jen v Caru. dekuju za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.4.17 12:39

@Petula66 mám úplně stejný problém, ovulka mi tento měsíc má vyjít přes Velikonoce :zed: tak jdu zitra k lékaři a uvidíme co řekne, myslím že v takové vyjímečné situaci by mohl pregnyl napsat na doma…Pokud budu ovulovat z mé průchodné strany, tak určitě udělám vše proto, aby mi ho někdo přes víkend píchnul, třeba i na pohotovosti v nemocnici. Čekám na ovulaci z té průchodné strany jak na smilování, tak si to nechci nechat zase ujít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.4.17 12:51

@Avele dekuju moc za radu nechceme promarnit dalsi mesic. ikdyz to treba nemusi vyjit ale co kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.4.17 13:01

@renina86 tak pichnout to si ho pichnu sama jsem zdrav. sestra takze v tom by nemel byt problem. snad mi ho napise. nechceme promarnit dalsi mesic. tak taky pro to chceme udelat maximum. uvidime. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.4.17 13:28

@Petula66 jej, tak to si myslím že to bude bez problému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.5.17 18:16

Ahoj. S přítelem se snažíme o miminko, ale pořád nic, minulý týden mi píchali pregnyl a nic, ještě jsem k tomu brala utrogestan, který je na zpravidelnění menstruace, ale tento měsíc jsem ho vynechala. A teď mám už čtyři dny zpoždění, máte s tím někdo zkušenosti? Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.5.17 20:08

@Petra2701 Ahoj.Rada bych pomohla, ale nevim zda rozumim spravne dotazu… Proc ti pichli pregnyl? Protoze pokud k vyvolani ovulace, tak bys mela MS dostat az tak za 2 tydny od injekce pokud se nemylim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.5.17 20:18

Pardon napsala jsem minulý týden, ale bylo to minulý měsíc. A píchali mi to na podporu otěhotnění. Ale já brala ještě ten utrogestan po kterým se menstruace měla zpravidelnit, jenže tenhle měsíc jsem ho vynechala a MS jsem ještě nedostala. Tak jestli je normální, že se to po vynechání může opozdit? Nemáte s tím utrogestanem nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.5.17 20:52

@Petra2701 aha, tak to bych ráda pomohla ale nevím, zatím jsem ho nebrala… Hledala bych spíše v diskusích pod názvem utrogestan. Test sis dělala? Třeba se zadařilo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí