Přehledná učebnice autoškoly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
13.2.15 12:15

@svituska, celkem podobný - od začátku kolem 48 a minulý týden se mi zadařilo za 40. To jsem koukala jako puk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.2.15 14:57
@KPKristy píše:
@svituska, celkem podobný - od začátku kolem 48 a minulý týden se mi zadařilo za 40. To jsem koukala jako puk :roll:

Ja se zas bojím, abych na kondickach nevypadala jak úplněk blbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.2.15 19:29
@tasa píše:
Ja se zas bojím, abych na kondickach nevypadala jak úplněk blbec

Proc? Vsak jsi psala, ze jezdis ;)
Hele, kdyz jsem ja schopna nastartovat, odjet, zase prijet a zaparkovat, tak uz kazdy. Pred par tydny bych ti rekla, ze ja nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.2.15 20:04
@KPKristy píše:
Proc? Vsak jsi psala, ze jezdis ;)
Hele, kdyz jsem ja schopna nastartovat, odjet, zase prijet a zaparkovat, tak uz kazdy. Pred par tydny bych ti rekla, ze ja nikdy..

no, já se bojím hlavně v Praze provozu.ze nestihnu kooridnaci vozidlo + dopr. situace. a že budu vystreslá z toho autoškoláka. měl by byt dostatečně neatraktivní, abych z něj nebyla vystresla.
a kam chodíš do autoškoly,|?…je, uz to vidim, nekde v Budejovicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.2.15 20:55

@tasa, v Týně nad Vltavou. Učitel je fajn, asi ve věku mého taťky a je to hodnej pohodář. Je v klidu, chválí, poradí a hlavně mě nestresuje a nebuzeruje, z toho jsem měla strach :oops:
Jezdila jsem už i v Budějovicích, párkrát mi to chcíplo na křižovatce, ale zachovala jsem klid a dokázala se rozjet ještě na tu původní zelenou :D. Když máš vedle sebe kliďase, tak je to v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.2.15 22:03
@KPKristy píše:
@tasa, v Týně nad Vltavou. Učitel je fajn, asi ve věku mého taťky a je to hodnej pohodář. Je v klidu, chválí, poradí a hlavně mě nestresuje a nebuzeruje, z toho jsem měla strach :oops:
Jezdila jsem už i v Budějovicích, párkrát mi to chcíplo na křižovatce, ale zachovala jsem klid a dokázala se rozjet ještě na tu původní zelenou :D. Když máš vedle sebe kliďase, tak je to v pohodě…

No to Jo, jestli takovém existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.2.25 20:53

Dobrý den,

vytvářím online učebnici autoškoly Nauč se řídit, kde se snažím vše vysvětlovat na obrázcích a videích. Třeba by mohlo někomu pomoct při studiu. ;)

Edit adminem - odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko