Přehledná učebnice autoškoly
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@svituska, celkem podobný - od začátku kolem 48 a minulý týden se mi zadařilo za 40. To jsem koukala jako puk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
@svituska, celkem podobný - od začátku kolem 48 a minulý týden se mi zadařilo za 40. To jsem koukala jako puk
Ja se zas bojím, abych na kondickach nevypadala jak úplněk blbec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
Ja se zas bojím, abych na kondickach nevypadala jak úplněk blbec
Proc? Vsak jsi psala, ze jezdis ![]()
Hele, kdyz jsem ja schopna nastartovat, odjet, zase prijet a zaparkovat, tak uz kazdy. Pred par tydny bych ti rekla, ze ja nikdy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
Proc? Vsak jsi psala, ze jezdis
Hele, kdyz jsem ja schopna nastartovat, odjet, zase prijet a zaparkovat, tak uz kazdy. Pred par tydny bych ti rekla, ze ja nikdy..
no, já se bojím hlavně v Praze provozu.ze nestihnu kooridnaci vozidlo + dopr. situace. a že budu vystreslá z toho autoškoláka. měl by byt dostatečně neatraktivní, abych z něj nebyla vystresla.
a kam chodíš do autoškoly,|?…je, uz to vidim, nekde v Budejovicich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa, v Týně nad Vltavou. Učitel je fajn, asi ve věku mého taťky a je to hodnej pohodář. Je v klidu, chválí, poradí a hlavně mě nestresuje a nebuzeruje, z toho jsem měla strach ![]()
Jezdila jsem už i v Budějovicích, párkrát mi to chcíplo na křižovatce, ale zachovala jsem klid a dokázala se rozjet ještě na tu původní zelenou
. Když máš vedle sebe kliďase, tak je to v pohodě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
@tasa, v Týně nad Vltavou. Učitel je fajn, asi ve věku mého taťky a je to hodnej pohodář. Je v klidu, chválí, poradí a hlavně mě nestresuje a nebuzeruje, z toho jsem měla strach
Jezdila jsem už i v Budějovicích, párkrát mi to chcíplo na křižovatce, ale zachovala jsem klid a dokázala se rozjet ještě na tu původní zelenou. Když máš vedle sebe kliďase, tak je to v pohodě…
No to Jo, jestli takovém existuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
vytvářím online učebnici autoškoly Nauč se řídit, kde se snažím vše vysvětlovat na obrázcích a videích. Třeba by mohlo někomu pomoct při studiu. ![]()
Edit adminem - odkaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit