Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky mě občas popadne taková blbost. Teď sem četla, že když se rýže dobře nepropláchne, tak že tam zůstává arzen. Dostala sem vynadáno ze všech stran, zasmáli sme se a je klid
jediná rada je, to nečíst a řídit se vlastním rozumem a svědomím ![]()
Tak zrovna u te kosmetiky bych pro prirodni variantu bez parabenu a spol. byla a nehty si taky nelakuju (ostatne viz tento clanek, co za chutovky v lacich na nehty je: https://magazin.biooo.cz/…ku-na-nehty/). Smrdet tedy nemusis, staci si poridit prirodni deodorant (muzes taky mrknout na Biooo nebo se stavit v DM pro jejich znacku Alverde napriklad).
Navštívila bych psychologa. Je možné, že se to bude stupňovat, určitě to není dobré pro tebe, tvé dítě, kterému to naočkuješ ani pro zdravý vztah v manželství. Taky ti z toho může opravdu začít hrabat, a následkem může být: nevycházení z bytu, napouštění dítěte do školky, celkové překonání celého života… Dokud je čas, navštiv odborníka. ![]()
S těma antiperspirantama sitaké myslím, že to není nic zdravého, když už tak dodoranty bez hliníku. Jinak s tím chycením AIDS, to se zase tolik neboj, takhle je minimální pravděpodobnost nákazy. Ohledně lakování nehtů v těhotenství, proč by ne. Dneska ani jídlo co jíme, není zdraví. Chemie je všude. Ale dělat taková přehnaná opatření je mnohdy zbytečné.
Příspěvek upraven 06.03.17 v 13:33
Moc Vám děkuji. @Leeloo1 už jsem přestala číst takovéto články. Když vidím nadpis který by mě vystrašil, tak ten článek nečtu
@Afrikana děkuji, zkusím se po tom podívat
@Barbucha3 také jsem o tom jednu dobu přemýšlela, ale nechtěla jsem své obavy přiznat manželovy. Už je to delší dobu co se to dost zklidnilo, normálně chodím s dcerkou na hřiště, hraje si s dětmi, už baští kokina a kde co a jsem v pohodě. Jen občas mě to ještě popadne, většinou když začnu až moc přemýšlet, nebo si přečtu nějaký článek. Četla jsem že to může být způsobeno hormonama při kojení. Už kojím jen v noci, snad to opravdu přejde.
@katerina.Tr začala jsem požívat ty bez hliníku, jenže na mě moc nepůsobí ![]()
Podle me to muze byt lehka poporodni deprese. Samozrejme, urcita obava o mlade je prirozeny matersky instinkt, ale tohle mi prijde trochu moc.
(A antiperspiranty jsou i prirodni, nejaky si porid, at nesmrdis
)
Jo tak jsem nedocetla…hlavne, ze uz je lepe
A kokina co jsou nevim, ale je fajn, ze jsi vic v klidu ![]()
@beruska9 jj mám deodorant bz hliníku, ikdyž na mě moc nefungují
kokina, jako sladkosti ![]()
Ahoj holky mám takový problém, 4 dny po nechráněnem sexu mi začalo být divně jen divnej pocit a po par dnech mi je i do teď blbě každy ráno a i přes den někdy. Každy měsic mam menstruaci 7. A dostala jsem ji o 3 týdny dřív a tady na skupině jsem se dočetla že prý to je tím že se spermie usazuje a když to nedostanu muj danej termín jsem v tom. Chodim furt na záchod a zveda se mi žaludek, mam hrozné chutě bolí mě hlava a třešti mě od rana do večera. Jsem trošku i nafoukla mi příjde jsem unavená a mam zácpu. A to je už 1 mesíc. Test si nechci udelat bojim se vysledku tak co holky myslite že jsem těhotná? ![]()