Přehnaný strach???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
6.3.17 13:09

Taky mě občas popadne taková blbost. Teď sem četla, že když se rýže dobře nepropláchne, tak že tam zůstává arzen. Dostala sem vynadáno ze všech stran, zasmáli sme se a je klid :D jediná rada je, to nečíst a řídit se vlastním rozumem a svědomím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
6.3.17 13:11

Tak zrovna u te kosmetiky bych pro prirodni variantu bez parabenu a spol. byla a nehty si taky nelakuju (ostatne viz tento clanek, co za chutovky v lacich na nehty je: https://magazin.biooo.cz/…ku-na-nehty/). Smrdet tedy nemusis, staci si poridit prirodni deodorant (muzes taky mrknout na Biooo nebo se stavit v DM pro jejich znacku Alverde napriklad).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
6.3.17 13:19

Navštívila bych psychologa. Je možné, že se to bude stupňovat, určitě to není dobré pro tebe, tvé dítě, kterému to naočkuješ ani pro zdravý vztah v manželství. Taky ti z toho může opravdu začít hrabat, a následkem může být: nevycházení z bytu, napouštění dítěte do školky, celkové překonání celého života… Dokud je čas, navštiv odborníka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
6.3.17 13:31

S těma antiperspirantama sitaké myslím, že to není nic zdravého, když už tak dodoranty bez hliníku. Jinak s tím chycením AIDS, to se zase tolik neboj, takhle je minimální pravděpodobnost nákazy. Ohledně lakování nehtů v těhotenství, proč by ne. Dneska ani jídlo co jíme, není zdraví. Chemie je všude. Ale dělat taková přehnaná opatření je mnohdy zbytečné.

Příspěvek upraven 06.03.17 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.17 13:31

Moc Vám děkuji. @Leeloo1 už jsem přestala číst takovéto články. Když vidím nadpis který by mě vystrašil, tak ten článek nečtu :-) @Afrikana děkuji, zkusím se po tom podívat :-) @Barbucha3 také jsem o tom jednu dobu přemýšlela, ale nechtěla jsem své obavy přiznat manželovy. Už je to delší dobu co se to dost zklidnilo, normálně chodím s dcerkou na hřiště, hraje si s dětmi, už baští kokina a kde co a jsem v pohodě. Jen občas mě to ještě popadne, většinou když začnu až moc přemýšlet, nebo si přečtu nějaký článek. Četla jsem že to může být způsobeno hormonama při kojení. Už kojím jen v noci, snad to opravdu přejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.17 13:33

@katerina.Tr začala jsem požívat ty bez hliníku, jenže na mě moc nepůsobí :-(

• Citovat
  • Upravit
15995
6.3.17 13:43

Podle me to muze byt lehka poporodni deprese. Samozrejme, urcita obava o mlade je prirozeny matersky instinkt, ale tohle mi prijde trochu moc.
(A antiperspiranty jsou i prirodni, nejaky si porid, at nesmrdis ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.3.17 13:46

Jo tak jsem nedocetla…hlavne, ze uz je lepe :) A kokina co jsou nevim, ale je fajn, ze jsi vic v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.17 16:12

@beruska9 jj mám deodorant bz hliníku, ikdyž na mě moc nefungují :-( kokina, jako sladkosti :-)

• Citovat
  • Upravit
9
13.7.18 15:55

Nevim jistě jestli jsem tehotná

Ahoj holky mám takový problém, 4 dny po nechráněnem sexu mi začalo být divně jen divnej pocit a po par dnech mi je i do teď blbě každy ráno a i přes den někdy. Každy měsic mam menstruaci 7. A dostala jsem ji o 3 týdny dřív a tady na skupině jsem se dočetla že prý to je tím že se spermie usazuje a když to nedostanu muj danej termín jsem v tom. Chodim furt na záchod a zveda se mi žaludek, mam hrozné chutě bolí mě hlava a třešti mě od rana do večera. Jsem trošku i nafoukla mi příjde jsem unavená a mam zácpu. A to je už 1 mesíc. Test si nechci udelat bojim se vysledku tak co holky myslite že jsem těhotná? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
13.7.18 16:42

Safra, a ja zrovna dneska rozbila svou kristalovou kouli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie