Preindukce - co čekat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
554
11.1.15 19:58

Já tě nechci strašit, příspěvky jsem nečetla…nastoupila jsem v 40+3 pro velikost plodu a nepripraveny por. cesty, taky na špičku prstu. V patek ráno mi zavedli půlku tabletky, odpoledne druhou půlku a začaly kontrakce, v noci sem se vyspala-nic…druhy den celá tableta ráno, odpoledne další, kontrakce sem už prodychavala, večer nic…treti den kontrakce už od rána samy od sebe, tableta, odpo další..v noci sem myslela, ze už snad porodim..silene me bolelo nejen břicho ale cely spodek…no po čtyřech dnech jsem se otevřela na prst…jako šílený fakt..nakonec jsem šla paty den na císaře..ale budu Ti držet palce ať porod trva chvilinku :hug: :hug:…ale jasne, te to za TO stoji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.1.15 19:59

Taky jsem nastoupila 40+6 na preindukci, vše bylo v pořádku, já i malej, ale prostě to tak u nás dělaj :zed: snažila jsem se zabojovat, že to nechci, ale mudr, co měl službu, mě natolik zdeptal, že jsem nastoupila. Po osmé večer tableta na připravení porodních cest (nebyla sem vůbec otevřená, nic připravené), kontrakce začaly před půlnocí po čtyřech minutách, ve dvě ráno už po dvou, pak sprcha a šup na monitor (ze kterého mě i přes moje prosby už neodepli), pak už to jelo po minutě, ale otevřela jsem se jen na dva… mno skončilo to ráno v sedm akutním císařem… druhý den se mi přišel onen doktor, který mě do toho „dokopal“ omluvit, že někdo holt to vyvolání „blbě“ snáší… čili měla jsem si stát za tím, že na indukci nenastoupím, když bylo vše v cajku a ještě měl malej čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.1.15 20:00

Maminky od zavedení první tbl či tyčinek jste byly na normálním pokoji a s někým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.1.15 20:01

@mejbilinka já byla na normálním pokoji sama, ale ono bylo zrovna dost prázdno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.1.15 20:02

@kacenka.sks no takhle ten svůj scénář taky vidím, ale závidím že už to máš za sebou :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
11.1.15 20:03

@Doubi To je přístup :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
11.1.15 20:05

@mejbilinka Já byla na normálním pokoji s ještě jednou paní. Začali jí vyvolávat o něco dřív než mně, večer šla na sál (já měla spát - nevím jak při kontrakcích po 5 min)… myslela jsem, že v noci porodila a nakonec rodila druhý den, dvě hodiny po mně (takže po 16h).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.1.15 20:05

@Doubi zase si říkám, že aspon ho pohlídaji, no já neumim odpírat doktorům, ještě bych si pak vyčítala kdyby pak byla třeba zkalená voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.1.15 20:07

@fenny tak já mám obavy, že budu na pokoji tady u nás s maminami co maj mimi u sebe na pokoji, dle netu. Tam nechci jim děti budit až budu křičet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
11.1.15 20:11

@mejbilinka Ale za zbytečnýho císaře z důvodu nepostupujícího porodu bys jim asi taky nepoděkovala…

@mejbilinka píše:
@Doubi zase si říkám, že aspon ho pohlídaji, no já neumim odpírat doktorům, ještě bych si pak vyčítala kdyby pak byla třeba zkalená voda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.1.15 20:11

@fenny nojono, ale co naděláš? měla jsem si víc stát za svým, jenže když na mě doktor spustil, jak ohrožuju svý dítě, když nechci nastoupit na vyvolání… :roll:
nejhorší na tom bylo, když do mě asi třikrát vždy někdo hrábnul a malýmu se začalo zastavovat srdíčko, to bylo strašný… ale nechci zakladatelku vůbec strašit. Když to vezmu kolem a kolem, ty bolesti se nějak vydržet daly, nebylo to dlouhý a to jediný důležitý - malej je v pořádku a dneska už je vše ostatní úplně fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
11.1.15 20:13

@Doubi Já bych jim utekla, kdyby nebyl malý bez plodovky. Oni rádi straší, i když k tomu není důvod. Nejhorší je, že já se nebojím (ani poprvé jsem se nebála) porodu, ale toho, co doktoři zpackají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
11.1.15 20:14

@mejbilinka já byla na normálním do té doby, než mi začala odtékat plodová voda. To jsem šla na sál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
11.1.15 20:17
@Brouk č.1 píše:
@mejbilinka já byla na normálním do té doby, než mi začala odtékat plodová voda. To jsem šla na sál.

Jo ta paní vedle mě taky tak - odtekla voda, tak jí řekli, že jde na klystýr a může zavolat manžela, že půjde na sál. Tak jsem byla v klidu, že mi včas řeknou. No, neřekli, klystýr mi nedělali vůbec (netuším proč, nic neřekli) a manžela jsem volala opravdu na poslední chvíli, když už se mi chtělo tlačit a nikde nikdo nebyl a nic mi neřekl :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.1.15 20:18

@fenny taky jsem se nebála porodu, ale zbytných zásahů a medikace… napodruhé si snad už budu umět stát více za svým, doufám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí