Preindukce - co čekat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
18.1.15 23:20

@mejbilinka a v ktere porodnici budes rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.5.18 14:29

Po 10ti dnech přenášení a všemožných snah vyvolat porod babskými radami jsem nastoupila na preindukci. Psychicky jsem to nesla fakt špatně (měla jsem furt na krajíčku, říkala jsem si, proč zrovna já??) Navíc jsem se až na rizikovém dozvěděla, že to může trvat až 3 dny to vyvolávání a pak dyštak císař. Měla jsem za sebou už 2 porody (oba přenášené 1. 3 dny, druhý 6 dnů). Na rizikovém docela opruz. V 10 zavedli tabletu, pak se furt nic nedělo, co 3h na monitor, zkoušela jsem masáž bradavek, abych to urychlila, nastaly mírné kontrakce, kt. byly krásně vidět i na monitoru, ale nevedly k otevírání. Sestra mi píchla injekci (prý proti bolesti), ale podle mě to byla spíš nějaká provokační injekce, pže mi říkala, že by měla zabrat do 3h (což je u injekce na bolest divně dlouhá doba a dodala, že mě to možná pomůže uvolnit). Přesně za 3h po podání začaly opravdové otevírací kontrakce, které se daly ještě zvládnout, prodýchávala jsem na chodbě (spolubydlící spala, tak jsem ji nechtěla rušit a pomáhalo mi chodit), pak mi natočili monitor, vyšetřili - byla jsem na 5 cm, šli jsme na sál, to už byly kontrakce jak svině, že mě nutily se opírat a když jsem došla na sál, už se mi to tlačilo ven, zvonila jsem na PA a ta mi říká: jdete rodit. Píchla vodu a na tři kontrakce bylo mimčo venku. Od začátku těch prvních kontrakcí po injekci tedy za hoďku a půl. Byla jsem trochu v šoku, ale hned druhý den už psychicky i fyzicky v pohodě. Kdybych to měla shrnout, dobře, že mě na tu indukci hnali, malá už měla 4 kg, dlouhé nehty a sice to bylo intenzivní, ale krátké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí