Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, potřebovala bych přeinstalovat notebook z Linuxu na Windows, instalační CD mám, ale zajímalo by mě, jestli to jako laik zvládnu i sama, než se do toho pustím? Moc díky za info ![]()
Rekla bych, ze ano
(ale nemam tucha, jak moc jsi pc zdatna, beru to podle sebe a ja bych to zvladla.. ale ja umim nainstalovat i ten linux
)
Jasně, že to zvládneš, na přeinstalaci nic není, ohledně IT jsou mnohem složitější věci, tak držím palce a pusť se do toho
![]()
Tak jdu na to, dyžtak si přijdu pro radu
jsem taková normální PC uživatelka, tak snad nebude problém ![]()
Tiez si myslim ze to zvladnes. Skontroluj si ze mas k windows aj kod a ze mas k notebooku nejake cd s ovladacmi
potom to uz pojde lahko ![]()
Hmmmm, měla jsem zato, že instalace se spustí po vložení CD, to se nestalo, tak jsem rozklikla to CD a teď si nějak nevím rady ![]()
pata308 píše:
Tiez si myslim ze to zvladnes. Skontroluj si ze mas k windows aj kod a ze mas k notebooku nejake cd s ovladacmipotom to uz pojde lahko
Tak ty CD nemám právě ![]()
Eneer píše:
Hmmmm, měla jsem zato, že instalace se spustí po vložení CD, to se nestalo, tak jsem rozklikla to CD a teď si nějak nevím rady
zkus restartovat, jestli prvni nenabehne to cedecko, nevim, jak mas nastavene bios..
Eneer píše:
Hmmmm, měla jsem zato, že instalace se spustí po vložení CD, to se nestalo, tak jsem rozklikla to CD a teď si nějak nevím rady
Vlozis cd a potom resartujes pocitac
pise to ako sa dostanes do boot menu( vacsinou stlaanim tlacitka delete alebo F10 pri startovani) nie v linuxe
este pred tym , je ale mozne ze sa spusti same po restarte pc ![]()
Eneer píše:pata308 píše:Tak ty CD nemám právě
Tiez si myslim ze to zvladnes. Skontroluj si ze mas k windows aj kod a ze mas k notebooku nejake cd s ovladacmipotom to uz pojde lahko
Aky mas notas? Niektory vyrobci to davaju normalne na internet ![]()
pata308 píše:Eneer píše:Aky mas notas? Niektory vyrobci to davaju normalne na internetpata308 píše:Tak ty CD nemám právě
HP 635
Eneer píše:pata308 píše:HP píše: VíceEneer píše:Aky mas notas? Niektory vyrobci to davaju normalne na internetpata308 píše:Tak ty CD nemám právě
Parada
tak si najprv postahuj tie instalaky odtialto a vypal to na cd
http://h20000.www2.hp.com/…areIndex.jsp?…
pata308 píše:Eneer píše:Paradapata308 píše:HP píše: VíceEneer píše:Aky mas notas? Niektory vyrobci to davaju normalne na internetpata308 píše:Tak ty CD nemám právě
Moc děkuji, jsi zlatá! ![]()
pata308 píše:Eneer píše:Paradapata308 píše:HP píše: VíceEneer píše:Aky mas notas? Niektory vyrobci to davaju normalne na internetpata308 píše:Tak ty CD nemám právě
A to všechny???? Vše mám pak hodit na jedno CD?