Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Minch píše:
Problém nemám, jen se divím…
a comu ? tiez kolko krat neviem nieco a spytam sa , holky mi poradia aj ked sa to krizi s ich pracou .. nechapem , proste viem, poradim, neviem, dam pokoj ![]()
Minch píše:Tak sorry, jdu se divit jinam…
To bude asi nejlepsi.
A nevim, proc za neco, co si muzu udelat sama, davat pet set.
pata308 píše:Minch píše:Btw mna osobne opravy pocitacov, reinstalacie a podobne veci zivia a aj tak rada poradim
A já bch si chtěla udělat generálku motoru u auta......ale jsem laikPoradíte mi někdo???
![]()
Zajímalo by mě, kdy si lidi začnou sami operovat slepáky…
Nevím, jak u vás, ale u nás stojí přeinstalace 500 Kč, máš to do druhého dne a bez starostí…keby bola zakladatelka z prahy tak jej to kludne aj urobim a zadaco
pata308 píše:
jo tak som nasla, ked startuje pocitac, stiskni opakovane F10nabehne ti bios,
tam nastav bootovanie z cd
Mě tam vyběhla taková modrá tabulka (vypadá to trochu jak DOS), dál si nevím rady ![]()
Eneer píše:pata308 píše:Mě tam vyběhla taková modrá tabulka (vypadá to trochu jak DOS), dál si nevím rady
To si spravne . Najdi polozku boot. Tam bude ocislovane od jedna po asi styri a na prvej polozke toho boot zvol sipkou cd/dvd ![]()
pata308 píše:Eneer píše:To si spravne . Najdi polozku boot. Tam bude ocislovane od jedna po asi styri a na prvej polozke toho boot zvol sipkou cd/dvdpata308 píše:Mě tam vyběhla taková modrá tabulka (vypadá to trochu jak DOS), dál si nevím rady
V záložce System Configuration jsem našla Boot options, pak jsem se nějak dostala do Boot Order a tam je i nabídka Internal CD/DVD ROM Drive, ale když zmáčknu enter, tak se nic neděje, ani když zmáčknu tu šipku doprava
Jsi hodná, že mi tak pomáháš ![]()
Eneer píše:
Tady momentálně jsem
Jo tak skus bud F5 a to ked si na tom cd/dvd ako si robila ten screenshot
malo by poskocit na prve miesto
Potom das f10 a potvrdis ulozenie, nasledne by sa malo spustit znovu start pc a budes mat text pokracujte stiskom lubovolnej klavesy pre boot z cd a uz to mas ![]()
pata308 píše:Eneer píše:Jo tak skus bud F5 a to ked si na tom cd/dvd ako si robila ten screenshot
Tady momentálně jsemmalo by poskocit na prve miesto
Mě to poskočilo dolů, když jsem dala f5 a nahoru už to dát nejde ![]()
Musí to být na prvním místě, abych to mohla uložit a pokračovat?
Tak instalace se spustila, akorát se to pak seklo, že byly zjištěny potíže a instalace windows byla přerušena
asi si na to radši někoho zavolám, na mě je to fakt komplikovaný… ![]()
Eneer píše:
Tak instalace se spustila, akorát se to pak seklo, že byly zjištěny potíže a instalace windows byla přerušenaasi si na to radši někoho zavolám, na mě je to fakt komplikovaný…
Ake win mas? Xp mozu mat problemy so sata diskom ![]()