Přeinstalování počítače

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17042
9.1.12 17:24

V BIOSu si musíš nastavit bootování z CD, jak tohle uděláš, tak už tě pak instalace povede krok za krokem.
Do Boot menu by ses měla dostat stiskem nějakého tlačítka většinou F9-F12, ihned po spuštění PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
9.1.12 17:26
Eneer píše:
pata308 píše:
Eneer píše:
pata308 píše:
Eneer píše:
pata308 píše:
Tiez si myslim ze to zvladnes. Skontroluj si ze mas k windows aj kod a ze mas k notebooku nejake cd s ovladacmi ;-) potom to uz pojde lahko :-)
Tak ty CD nemám právě :think:
Aky mas notas? Niektory vyrobci to davaju normalne na internet :-)
HP píše: Více
Parada ;-) tak si najprv postahuj tie instalaky odtialto a vypal to na cd ;) http://h20000.www2.hp.com/…areIndex.jsp?…
A to všechny???? Vše mám pak hodit na jedno CD?

Jj vsechny a hod si ich na jedno cd :-) ono mozno nebude potreba ziadna, mozno ich bude potreba niekolko ;-) to sa zial dopredu odhadnut neda. V kazdom pripade je dobre ich mat pre kazdy pripad po ruke ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.1.12 17:28

Jen nevím jaký vybrat ovladač na network, nebo je jedno který stáhnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
9.1.12 17:32
Eneer píše:
Jen nevím jaký vybrat ovladač na network, nebo je jedno který stáhnu?

Nie nie stiahni vsetky, jedno je na bluetooth , dalsie wifi, lan :-) kazdy je na neco ine ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.1.12 17:56

Nějak se to nechce přeinstalovat, nevím :nevim: zkoušela jsem to i ručně (kliknout na setup exe), ale nic se neděje… nechápu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.1.12 17:57

Píše to: Chyba automaticky spouštěného software/ automaticky spouštěný program nenalezen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
9.1.12 18:00
Eneer píše:
Píše to: Chyba automaticky spouštěného software/ automaticky spouštěný program nenalezen :think:

to skusas ten windows? to nemozes v linuxe, skus ten restart pocitacu s tym ze cd je vlozene :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.1.12 18:05

On ten linux ani nejde restartovat :roll: můžu se jen odhlásit nebo PC vypnout........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
9.1.12 18:10
Eneer píše:
On ten linux ani nejde restartovat :roll: můžu se jen odhlásit nebo PC vypnout........

tak ho vypni , potom ked ho zapnes tak urcite najprv prebehne bootovanie :-) takze sleduj ci tam nepise ako sa leze do toho boot menu, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.1.12 18:12

Tak dej vypnout a pak ho zapni… a az se ti objevi takova ta uplne prvni obrazovka (tj bios) pouzij, co psali holky.. tedy F10 nebo neco podobneho.

a cedecko mej v mechanice

• Citovat
  • Upravit
12658
9.1.12 18:13

jo tak som nasla, ked startuje pocitac, stiskni opakovane F10 ;-) nabehne ti bios, ;-) tam nastav bootovanie z cd ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.1.12 18:24

A já bch si chtěla udělat generálku motoru u auta......ale jsem laik :think: Poradíte mi někdo??? :roll:

Zajímalo by mě, kdy si lidi začnou sami operovat slepáky…

Nevím, jak u vás, ale u nás stojí přeinstalace 500 Kč, máš to do druhého dne a bez starostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
9.1.12 18:26
Minch píše:
A já bch si chtěla udělat generálku motoru u auta......ale jsem laik :think: Poradíte mi někdo??? :roll:

Nevím, jak u vás, ale u nás stojí přeinstalace 500 Kč, máš to do druhého dne a bez starostí…

O com bol tento prispevok?? Fakt ta rozculuje ze sa spytala? Ak si si vsimol poradili sme jej. Mas s tym problem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.1.12 18:28

Problém nemám, jen se divím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
9.1.12 18:28
Minch píše:

Btw mna osobne opravy pocitacov, reinstalacie a podobne veci zivia a aj tak rada poradim ;-) keby bola zakladatelka z prahy tak jej to kludne aj urobim a zadaco :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová