Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V BIOSu si musíš nastavit bootování z CD, jak tohle uděláš, tak už tě pak instalace povede krok za krokem.
Do Boot menu by ses měla dostat stiskem nějakého tlačítka většinou F9-F12, ihned po spuštění PC.
Eneer píše:pata308 píše:A to všechny???? Vše mám pak hodit na jedno CD?Eneer píše:Paradapata308 píše:HP píše: VíceEneer píše:Aky mas notas? Niektory vyrobci to davaju normalne na internetpata308 píše:Tak ty CD nemám právě
Tiez si myslim ze to zvladnes. Skontroluj si ze mas k windows aj kod a ze mas k notebooku nejake cd s ovladacmipotom to uz pojde lahko
tak si najprv postahuj tie instalaky odtialto a vypal to na cd
http://h20000.www2.hp.com/…areIndex.jsp?…
Jj vsechny a hod si ich na jedno cd
ono mozno nebude potreba ziadna, mozno ich bude potreba niekolko
to sa zial dopredu odhadnut neda. V kazdom pripade je dobre ich mat pre kazdy pripad po ruke ![]()
Jen nevím jaký vybrat ovladač na network, nebo je jedno který stáhnu?
Eneer píše:
Jen nevím jaký vybrat ovladač na network, nebo je jedno který stáhnu?
Nie nie stiahni vsetky, jedno je na bluetooth , dalsie wifi, lan
kazdy je na neco ine ![]()
Nějak se to nechce přeinstalovat, nevím
zkoušela jsem to i ručně (kliknout na setup exe), ale nic se neděje… nechápu.....
Píše to: Chyba automaticky spouštěného software/ automaticky spouštěný program nenalezen ![]()
Eneer píše:
Píše to: Chyba automaticky spouštěného software/ automaticky spouštěný program nenalezen
to skusas ten windows? to nemozes v linuxe, skus ten restart pocitacu s tym ze cd je vlozene ![]()
On ten linux ani nejde restartovat
můžu se jen odhlásit nebo PC vypnout........
Eneer píše:
On ten linux ani nejde restartovatmůžu se jen odhlásit nebo PC vypnout........
tak ho vypni , potom ked ho zapnes tak urcite najprv prebehne bootovanie
takze sleduj ci tam nepise ako sa leze do toho boot menu, ![]()
Tak dej vypnout a pak ho zapni… a az se ti objevi takova ta uplne prvni obrazovka (tj bios) pouzij, co psali holky.. tedy F10 nebo neco podobneho.
a cedecko mej v mechanice
jo tak som nasla, ked startuje pocitac, stiskni opakovane F10
nabehne ti bios,
tam nastav bootovanie z cd ![]()
A já bch si chtěla udělat generálku motoru u auta......ale jsem laik
Poradíte mi někdo??? ![]()
Zajímalo by mě, kdy si lidi začnou sami operovat slepáky…
Nevím, jak u vás, ale u nás stojí přeinstalace 500 Kč, máš to do druhého dne a bez starostí…
Minch píše:
A já bch si chtěla udělat generálku motoru u auta......ale jsem laikPoradíte mi někdo???
![]()
Nevím, jak u vás, ale u nás stojí přeinstalace 500 Kč, máš to do druhého dne a bez starostí…
O com bol tento prispevok?? Fakt ta rozculuje ze sa spytala? Ak si si vsimol poradili sme jej. Mas s tym problem???
Minch píše:
A já bch si chtěla udělat generálku motoru u auta......ale jsem laikPoradíte mi někdo???
![]()
Btw mna osobne opravy pocitacov, reinstalacie a podobne veci zivia a aj tak rada poradim
keby bola zakladatelka z prahy tak jej to kludne aj urobim a zadaco ![]()