Překonání dávného rozchodu

bet11
26.2.25 11:58

...

Dík všem za reakce, po dohodě s adminem dávám pryč…

Příspěvek upraven 27.02.25 v 07:32

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
230
26.2.25 12:06

Mám přesně stejnou zkušenost, je to můj příběh. Je to strašně těžké.

• načítám...
bet11
26.2.25 12:07

@Easter A jak to dopadlo? Mohla bys mi to k tomu napsat víc, prosím? Klidně do zprávy?

• Upravit
1081
26.2.25 12:14

Opět chlap, co nenosí kalhoty. No, asi to bude spíše na tobě, abys vztah posouvala, měla jasnou představu a určovala co a jak. On bude možná jak ňouma, hadr, co bude za tebou vlát. :nevim: ale tak proč ne, když se aspoň nechá. Ještě horší bude, když nic neřekne, nic neudělá a nic se mu nebude líbit a s ničím nebude souhlasit.
Pak bude na tobě, jestli mu dáš…sex zadarmo.

( když je sex zadarmo, proč se snažit?) :nevim:

• načítám...
53190
26.2.25 12:14

Muž, který nejen, že neumí, ale především nechce komunikovat o čemkoli, co tebe trápí nebo zajímá, není perspektivní pro vážný vztah, bohužel. Přidej k tomu citovou i fyzickou chladnost a ten jeho poraženecký postoj a moc nevím, co ti tam zbývá a proč s ním jsi.

• načítám...
230
26.2.25 12:15
@bet11 píše: Více

Jsem muž, nevadí?

• načítám...
bet11
26.2.25 12:21

@jasperka2 Díky za reakci, i když poměrně cynickou… sex zadarmo… trochu přemýšlím, jestli ty ho někde poskytuješ za peníze… Já jsem, myslím, dost jasně napsala, že jinak proti němu nemůžu říct nic, má milion kladů, které tady nebudu vypisovat, ptž jsou podle mě obsažené v tom „jinak proti němu nemůžu říct nic“ a hadr taky není… navíc já rozhodně nechci ve vztahu někoho k něčemu nutit… pokud to takhle půjde dál a ta nekomunikace pro mě bude nepřekonatelná, samozřejmě jsem připravená to i ukončit…

• Upravit
bet11
26.2.25 12:21

@Easter No to vůbec neva…

• Upravit
bet11
26.2.25 12:24

@unuděná Díky za reakci. On o čemkoli jiném komunikovat umí až moc dobře. Ale prostě city a plány do budoucna mu podle všeho dělají problém. Což si myslím, že se děje mnoha lidem, já se v tom taky necítím úplně komfortně. Ať už je to povahou, výchovou nebo špatnými zkušenostmi… případně vším dohromady…

• Upravit
53190
26.2.25 12:28

Anebo tím, že sám ještě neví, zda s tebou nějaké plány do budoucna chce a jaké k city k tobě vlastně chová :?

• načítám...
5124
26.2.25 12:33

Ta pro mne by duvod s nim nebyt bylo uz to, co pises na zacatku. Ze ji jedine rekl ze ji miluje, protoze ji jedinou miloval. Takze tebe nemiluje? Tak to bych s nim dite nechtela.

• načítám...
bet11
26.2.25 12:35

@unuděná No to máme právě podobně, akorát já to vidím jako důvod se o tom bavit…

• Upravit
bet11
26.2.25 12:38

@hani28 To je otázka, jak to myslel… možná opravdu to, co píšeš… A já právě taky nevím, co přesně chci, ale rozhodně bych se o tom chtěla aspoň bavit… A s tím vyjadřováním lásky - každý to má jinak a každý je na to připravený jindy… já mu to taky neřekla a ani si tím nejsem stoprocentně jistá. Jenže čím si kdy člověk může být jistý…

• Upravit
34473
26.2.25 12:42

On ti na férovku řekne, že tě nemiluje a ty tady přemýšlíš, jak mu lézt ještě víc do zadku? Sorry, ale on je marnej a ty zoufalá, jinak si nedovedu vysvětlit, proč s něčím takovým ztrácíš čas.

• načítám...
1081
26.2.25 12:43

No víš co, může být ten chlap kdovíjak super, ale když je v určitých věcech netečný, a ty taky, tak se ty věci samé neudělají. Musí někdo převzít otěže, být dominantnejší atd. Kdyžby se jednalo o to, kdo koupí odpoledne jídlo, tak zůstanete večer o hladu.

Žádost o ruku, plánování společné budoucnosti je tak nějak spoločensko-kultúrně a historicky přisuzovaná muži. Ale doba je jiná :nevim: tak prostě je to na tobě, nic ve zlém.

Ale když ve výsledku nic nechce, jenom být ve vztahu s tebou, protože mu je dobře, i když ty by si to chtěla už jinak, tudíž to už není konsensus, tak pak sorry za výraz " sex zadarmo".

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová