Nevím, co se vztahem- rady/názory?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.2.25 22:07

Nevim, co se vztahem- rady/nazory?

Ahoj holky, ale i kluci,

potrebovala bych poradit ohledne meho vztahu. Jsme spolu s pritelem 7 let a je nam 25.
Jsme spolu od mladsiho veku a je to muj prvni vztah a mam ho opravdu moc rada a to same on me. Je to hodny kluk, ale chci vam rict, co ve vztahu resim. A cely vztah neustale neco resime- nedostatek sexu, nezodpovednost pritele,…
Spime spolu momentalne 2× mesicne. Nekdy ani to ne a je to takove o nicem. Tohle bylo v podstate cely vztah a nejak jsem doufala, ze se to zlepsi. Ale pritel proste na to neni.
Dale jeho nezodpovednost- neni uplne pracovity, udelal si par dluhu, ktere neplatil a trvdil mi, ze plati. Kazdopadne po nekolika letech je zacal platit. Jde o to, ze nejstale cekam, az bude lepe, jelikoz neustale resime neco s penezi. Ja jsem studentka a pracuji a mam pred sebou statnice a doufala jsem, ze mi trosku pomuze, ale nepomaha. Zatimco ja jsem mu neustale financne pomahala. Coz me vede k myslence, zda chci muze, ktery mi pomuze, kdyz jde o mou budoucnost a nebo ne a bude se to takhle reflektovat i ve chvili, kdy budeme mit rodinu. Prijde mi, ze se na nej nejsem schopna spolehnout.
Kdyz s nim neco chci resit, tak mi odpovi stylem ja ti na to nemam co rict. Takze ja vlastne nemam jak to resit a dusim to v sobe.

Ani nevim co dal.. ani nevim, co cekam, jsem smutna, protoze ho mam rada. Starame se o sebe hezky, mazlime se, jsme k sobe mili, zastavame se, je citlivy.. ale neco mi tam nesedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.2.25 22:10

Jo a chci rict, ze si uvedomuji, jak je cenne, kdyz je kluk verny, hodny, citlivy a laskavy, ale zaroven ma i negativa a mam strach, ze kdyz budu neustale cekat, az se zmeni hlavne ta jeho nezodpovednost, tak budu jednoi stara a budu litovat, ze jsem nesla dal.. ale zaroven nechci :dance: :D

• Citovat
  • Upravit
35594
25.2.25 22:10

Rozchod. Chlap ti lže, je finančně negramotný, sex skoro nic a nuda. To není dobrý partner pro život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9002
25.2.25 22:11

Nebyla bych s nikým zadluženým ani s nikým kdo se neumí postavit k práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 22:16
@JancaS84 píše: Více

Dekuji a muzu se zeptat, v cem lze? :?

A tedy rozchod i pres to, ze ma i ty pozitivni stranky? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2673
25.2.25 22:19
@Anonymní píše: Více

Samozřejmě. Finance jsou základ. Když budeš na rodicaku a exekutor vám vybere účet, tak se s dítětem půjdeš pást? A ty nikdy v životě nechceš svatbu? Protože pak by jeho dluhy byly i tvoje dluhy… a jak vymůžeš alimenty z někoho s exekucí? Pokud nechceš děti a svatbu tak asi ok, klidně si ho nech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
25.2.25 22:23

To musíš vědět ty, co jsou tvé priority. Já bych do budoucna takového chlapa nechtěla. Představ si, že budeš chtít mít děti a budeš na rodicaku a kdo bude platit bydlení, jídlo a jeho dluhy? Kdyby se k tomu postavil teď jako chlap a začal hledat řešení své finanční situace, tak ok, ale jeví se to tak, že je mu to jedno a ještě obira o peníze studentku.

Oporou ti taky není, neumí řešit vztahove otázky a komunikovat. To jsou samé důležité věci.

Řekni si sama, jestli chceš být s takovým chlapem do konce života a pokud ne, tak to ukončí zavcasu, ať neztrácís čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 22:23
@Yasmen píše: Více

Ja to chapu, jen porad doufam, ze se to zmeni. Nejsou zas tak vysoke, ale jde i o ten princip. Chapu to. Nechci, aby muj muz mel takovy pristup :( :,(

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
2670
25.2.25 22:24

Tak co je před svatbou se do SJM nepočítá a taky existuje predmanzelska smlouva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
25.2.25 22:26
@Dn0712 píše: Více

Jo, ale když k tomu má sklony, spolehla by ses, že se manželstvím změní a tohle jsou jeho poslední? Asi těžko… a predmanzelska smlouva není všespásná. Navíc, k čemu ti pak to manželství je? :nevim: kromě potencionálních problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
25.2.25 22:28

Já souhlasím, viz. můj předchozí příspěvek. Asi jsem špatně pochopila, jak si to myslela s těmi dluhy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
25.2.25 22:41

Popisuješ ho jako lenocha se sklony ke lhaní, co tě opije rohlíkem a Ty mu to všechno baštíš. Vyčůránek, který Tě neváhá využívat a nehodlá Tě pustit k sobě do svého světa, i když asi není o co stát.
Fakt Ti imponuje? Vždyť jsi jinde než on, nikdy Tě nedožene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 22:44
@dedrichov píše: Více

Je mi az do breku. Pokud to tak je, tak doufam, ze nekdy ocitnu.
A to, ze mi vari, pomuze, vozi me, kdyz potrebuji, mazli me.. to jsou samozrejmosti?
Jenom se ptam, jsem hrozne zmatena. Nemela jsem dobry priklad u rodicu a nejak jsem se ztratila v tom, co je normalni a co ne. Moc vam ostatnim taky dekuji za vse

• Citovat
  • Upravit
28
25.2.25 23:06

ne, nezmění a to, že je věrný a citlivý a pomůže ti když potřebuješ není žádná přidaná hodnota, to je za mě naprosto normální věc mezi partnery ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
25.2.25 23:17

Všimla sis, že nepopisuješ v úvodu žádné jeho kladné vlastnosti? Nic, co Ty obdivuješ na něm a co on na Tobě? Psala jsi tam o věcech, které Tě trápí v partnerském životě. Nevyčetla jsem, zda bydlíte spolu, jak financujete domácnost, jak se shodnete v různých životních otázkách a hodnotách, o budoucích dětech a uspořádání.
Obhajuješ ho asi sama před sebou, ale proč jsi potom psala o těch negativech, když je to takový skvost, co Tě dokonce mazlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí