Nevím, co se vztahem- rady/názory?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.2.25 23:26

No, samozrejme si cenim jeho citlivosti. Na kluka je dost jemny a nechtela bych zadneho tvrdaka.
Plany do budoucna- je to slozite. Vzdy to bylo to, aby se nam darilo a nejaka rodina. Deti jsme ze zacatku nechteli, ale to jsme bylo mladsi, ja ted uz nad tim intenzivne premyslim (chtela bych kolem 30ky, ale i tak mi prijde, ze je to kratka doba, ani se nenadejme, tak bych uz rada neco budovala, nebo bych alespon chtela videt, ze partner neco buduje, jelikoz ja dokoncuji vysku), ale on o rodine vubec nepremysli a o svatbe taky ne- az budou penizky. Coz chapu, musi se prvni postavit na nohy.
Bydlime spolu od 19 let. Bydlime v byte od jeho tatky a najem je 5-6 tisic, plati ho pritel a jidlo taky, ale ja se na jidle taky podilim, take ho zvu a kdyz se treba ted neco platilo, platila jsem ja, ale vetsinou on. Jinak jsme spolu od 19ti a byly i casy, kdy to bylo jinak a prispivala jsem vetsi casti, kdy on sam sebe hledal. Ale tim, ze on je normalne zamestnany, prijde mi to rozumne.

A shodujeme se na vsem, jak si predstavujeme zivot, jak si predstavujeme rodinu, bydleni, mame stejny pohled na zivot, svet,…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 23:34

A rada bych se rozepsala i o pozitivnich vecech, jen jsem myslela, ze hlavni jsou ducody, proc se chci rozejit.
Ale samozrejme je vtipny, ma strasne zajimave mysleni, to me zaujalo hned od doby, co jsem ho poznala. Ma zajimavy pohled na svet, ktery me obohatil, milije zvirata, je citlivy a vzdy pomuze opustenemu zvireti a nebo bezdomovcum kupuje jidlo. Toho si moc cenim. A v takovych beznych vecech je starostlivy- udela mi veceri, uklidi, donese me do postele, zaveze kam chci,.. rikam, ze neni vylozene spatny.
Ale zaroven ma i negativni strany- nezodpovednost, zadluzenost, neni schopem vyresit na urade nic, mne by mel vratit penizky, nikdy se moc nemel do prace, nespime spolu, nechce semnou nic moc podnikat, neplanuje (myslim tim dovolene, vylety, proste tak nesni), neni moc aktivni v tomhle. Taky mi lhal s temi dluhy.. Neumi moc komunikovat, spis neodpovi a jen sedi a ja bedu monolog

• Citovat
  • Upravit
78
26.2.25 02:30

Za mne rozchod. Ty hezké věci, co píšeš - z mého úhlu pohledu rozhodně nevyhrají nad těmi negativy. Jsi s nim zasekla a bude tě stále brzdit a bude to jako mít třetí dítě ( dle posledního odstavce ohledně zařizování praktických věcí ). Rychlý výčet :
Nechce s Tebou spát
Nesdílí tvé ambice
Sám nic nevyřeší
Ma dluhy
Nechce se mu pracovat
Nic s tebou nepodniká
Nekomunikuje

Nevidím jediný důvod, proč s někým takovým zůstávat, ja bych chtěla parťáka a ne někoho, koho musím organizovat a kdo se veze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.2.25 04:27

Bydlime v byte od jeho tatky a najem je 5-6 tisic, plati ho pritel a jidlo taky, ale ja se na jidle taky podilim, take ho zvu a kdyz se treba ted neco platilo, platila jsem ja, ale vetsinou on.

Takze chapu to spravne, ze on financuje bydleni, jídlo a ty se podílíš finančně jak muzes? V čem jsi potom nespokojena po tehle stránce?
Co se tyka vyletu, tak proste někdo neni plánovac a někdo zase zorganizuje vše od vlaku az po hotel. Důležité je jestli s tebou potom chce jet na ten výlet, když ty mas nápad něco podniknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
26.2.25 04:28

Tak zůstaňte kamarády a najdi si konečně přítele!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7649
26.2.25 05:44

Když si sepíšeš pro a proti, tak Ti přece musí vyjít to, že to není parťák do nepohody.
Určitě najdeš někoho lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
26.2.25 06:21

Jsi mladá a to co popisuješ jsou bohužel zásadní věci pro život, které nelze přehlížet. Nezodpovědný chlap co má dluhy, to bude celoživotní utrpení. Myslím, že pravidlo, že chlap musí pracovat a mít pracovní drive je opravdu základní věc.
A sex, to je kapitola sama o sobě. Sexuální frustrace vede jen a pouze k hlubokým pocitům odcizení a v řadě případům k nevěře. A bude to jen horší a horší. Tohle se obvykle nemění.

Tohle k žití nebude.

Pokud nabízíš podobné hodnoty co hledáš, nebudeš mít problém najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
26.2.25 06:31

Hlavně si nedoufej, že se to změní. NEZMĚNÍ! Vždy bude lenoch s odporem k práci a v závěsu za ním vláček dluhů. Prosimtě, nemusíš se přece usadit hned s prvním klukem, kterýho si potkala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
26.2.25 07:03

Vůbec nechápu co je to za módu se dát dohromady v nácti a skočit do vztahu rovnýma nohama. Žádné nabírání zkušeností. Většina podobných příspěvků má právě toto společné.

Myslím, že se oba potřebujete oťukat, zkusit něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
26.2.25 08:45
@Anonymní píše: Více

Vezmi si papir, tuzku a sepis si co se ti na nem libi a nelibi, co bys chtela jinak a on to nehodla resit. Dost mozna ti to otevre oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
26.2.25 09:11

Ty si holka bez zkušeností co hned vhupsla do vztahu a začala s klukem bydlet a tvořit domácnost. Si jedna z těch chytrejších - neudělali jste si dítě :potlesk:.. navíc studuješ :potlesk: jistě za účelem lépe placené práce atd.

Už cítíš a vnímáš, že si jaksi jinde v přístupu k životu, než ten kluk. Mentálně si se posunula.

Jen tak dál. Chvíli to potrvá, než to racio převládne nad emocemi.
Co a jak se už tady řeklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 09:36
@miasek píše: Více

Dekuji. Nejsem teto strance nespokojena. Vazim si toho, jen jde o to, ze nebyt bytu od jeho tatky (navic tim, ze platime mene, tak ten tatka z toho nic nema), tak by nebyl schopen si platit klasicky najem. Coz mi prijde zvlastni u dospeleho cloveka, ktery normalne pracuje. Jen tak nad tim premyslim. Spis mi jde o to, ze je mi 25 a za par let uz mam v poradniku svatbu, rodinu a s nim to bohuzel nevidim. Dluhy si mel platit uz roky dozadu a zacal pred par mesici. Ja doufam, ze se jednou bude mit fajn, ale mam strach, ze mu uz neverim, ze to je 100% realita a nechci ve 30 skoncit s tim, ze dite mit nemuzeme.. nebo ze nebudeme mit svatbu, vlastne ani nic sveho. Ja nevim, dava to smysl?

Jinak vsem ostatnim moc dekuji. Popremyslim nad tim, ale nevim, jestli to zvladnu.

• Citovat
  • Upravit
230
26.2.25 10:38
@Tinuna píše: Více

To že je někdo věrný a citlivý, to vůbec není samozřejmé. Těžko takového hledat. Ideálního nenajdeš, takže bych vztah hodnotil jako přijatelný, nebo nevyhovující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 10:44
@Easter píše: Více

Takze vy byste byla spokojena?

• Citovat
  • Upravit
230
26.2.25 10:56
@Anonymní píše: Více

Jestliže bych tam našel city, které celý život hledám, tak možná ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí