Nevím, co se vztahem- rady/názory?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.2.25 11:03

A to je ta otazka. Mame se moc radi, bim, ze mame mezi sebou silne pouto. Nechci odchazet. Ale sex 1-2× mesicne me uplne ubiji, sice uz jsem si zvykla, ale nejsem spokojena. Nekdy se proste citim i jako jeho matka.. :?

• Citovat
  • Upravit
2265
26.2.25 11:03

Je to celkem dost složité rozhodování, zakladatelko. Čili vy si v mnohém rozumíte, problém je jeho nezodpovědnost, neochota něco řešit a intimní stránka. To jsou všechno velmi důležité věci, co můžou přebít všechny ostatní přednosti. Bál bych se, jestli dostatečně podpoří, kdy bude nouze, problém. Asi ne. Když s ním zůstaneš, zřejmě všechno budeš muset řešit sama, organizovat sama, všechny jeho peníze by musely jít na tvůj účet a pouze ty bys s nimi musela hospodařit, aby to nějak mělo smysl. A když tohle všechno zařídíš, tak si pak můžete užít tu jeho starostlivost mazlení atd… Možná by ten vztah mohl fungovat, když všechno budeš řídit ty. Ale zřejmě to takhle nechceš.

Tobě by jistě prospělo poznat i jiné chlapy, abys mohla posoudit, v čem jsou jiní lepší, horší… :D Celkově to vypadá, jak píší jiní, že tenhle se k tobě do života nehodí, na hezké chvíle zřejmě jo, ale ne víc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
26.2.25 11:06
@Anonymní píše: Více

To, co popisuješ, pro tebe udělá každý dobrý kamarád, tedy pokud místo toho mazlení stačí obejmutí a polibek na tvář. Pošli ho do oběhu, máš opravdu na víc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
26.2.25 11:09

Pak to není vhodný partner, ale kamarád (a zde ani ne s výhodami :mrgreen: ). Věř nám, na světě pobíhá spousty zodpovědných a dozrálých chlapů. Držím palce, ať se správně rozhodneš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 11:09
@D. C. píše: Více

Uplne mi mluvite z duse. Ja citim, ze by se to nejak dalo, ale zaroven je to hrozne ubijejici, protoze je to vse na me- to reseni naseho vztahu.
Ja nevim, jak se rozhodnout a kolikrat jsem byla v te fazi po dobu 7 let, to byste mi ani neverila.. :,(
Ja mam strach, ze zjistim, ze jsem udelala chybu a ze to je on. Uprimne se mi nikdo jiny ani nelibi. Jako vzhledove samozrejme ano, jsou tu sympaticti kluci, ale chovanim ne. Nevim, co delat, zblaznim se.. 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.25 11:10

@Fee-bee Moc dekuji.. ja totiz vubev nevim, co je a co neni normalni. Nemela jsem vztah zadny a vlastne jsem zacala hned s prirelem. :(

A existuji i verni muzi? To mi prijde dost vzacne..

• Citovat
  • Upravit
3689
26.2.25 11:13

I věrní existují. Dokonce i takoví, o které se můžeš kdykoli opřít, kteří si tě budou vážit a ty jich, a se kterými budeš opravdu šťastná. :kytka:
Dovětek: A u kterých třeba budeš muset ty trochu krotit JEJICH sexuální apetit. 8)

Příspěvek upraven 26.02.25 v 11:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
26.2.25 11:16

Věř mi, že to není ten pravý ani náhodou. Už jen to, že se cítíš ve vztahu, že vše leží na tobě a že o budoucnosti vztahu pochybuješ. Hele, buďme upřímní. Časem a případně s příchodem mimča, se NIC zlepšovat nebude, ba právě naopak. Sama si tedy polož otázku, zda je to to, co CHCEŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 11:32

Jsi moc hodna! Ja vim, ze je to i o tom nebat se zivota a jit dal, kdyz jsem dlouhodobe nespokojena, ale meli jsme doma tak nechutny a nezdravy vzorec s tatkou a mamkou, ze jedine co umim, je bojovat za vztah, i kdyz ja se musim potlacovat. Samozrejme vztah prinasi obeti a verim, ze i on dela to, co musi, ale nejak mi to neni dost a jeho povahove rysy se asi opravdu nezmeni.

Mohla bych ti pripadne napsat i do zprav? Jestli ti to samozrejme nevadi. Jen to cele vnimam dost spatne a je mi smutno. @Fee-bee

• Citovat
  • Upravit
3689
26.2.25 11:34

Samozřejmě, že můžeš napsat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
26.2.25 11:46

Zažila jsem něco podobného, první velký vztah se vším všudy, byli jsem spolu 5 let. Taky nám spoustu věcí fungovalo, ALE byl nezodpovědný, líný, nic nechtěl dělat, byla jsem jak jeho máma. Poslední dva roky jsem mu i říkala, co mi vadí, že jsem takhle nešťastná, ale nic se nezměnilo. Až jsem si jednou sedla a řekla jsem si, že takhle nechci žít, nechci mít vedle sebe člověka, který je nezodpovědný, líný, nechce nic podnikat a nezvládne si ani namazat rohlík, že si nemůžu pořídit dítě s dítětem vlastně. Je sice hezké, že je hodný a věrný, ale to není všechno.

Myslím, že jak to popisuješ, tak to máš dost podobně. Ve spoustě věci si rozumíte, když vám bylo náct, tak to bylo možná super, ale člověk dospívá a i jeho priority se mění a vy jste očividně dospěli každý úplně jiným směrem. Sama si musíš říct, jestli tohle co teď máte chceš napořád, jestli si dokážeš představit s ním pořídit vlastní bydlení nebo dítě. Pokud je odpověď ne, tak asi není o čem, protože on se nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
26.2.25 11:53

Ne nezmění. Změní se jen tak když si nabije ústa a hodně a to s tebou nebude. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24862
26.2.25 11:58

ani nic nečtu dál - děvče, je na čase tuhle životní kapitolu uzavřít a začít novou.. lepší.. s někým odpovědným… nebo hodláš se dál trápit se zadluženou línou sockou? ani náhodou, máš na víc, přece…

PS: a sex 1-2× měsíčně ve vašem věku?? :zed: to ho mám násobně víc v padesáti.. neblázni a naber sílu a ukonči to.. uleví se ti.

Příspěvek upraven 26.02.25 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 12:02

@donutka01 Tyjo, mame to velmi podobne. Dekuji za komentar a nazor!
Asi chapete, jak je tezke tento krok udelat. Jinak si moc rozumime a chape me a snazi se, jen mi to neprijde dostatecne. A mam strach zustavat nekde, kde jsem neustale nestastna, protoze cas leti a jednou uz nebudu mit moznost pro zmenu.

Jaky byl rozchod a jste ted stastna?

• Citovat
  • Upravit
1103
26.2.25 12:08

Má tě rád a je na tebe hodny, jak píšeš, ale to jen proto, že si ho platíš… Nebyla bych s nikým, komu se nechce pracovat, sedí doma na zadku a nechá se živit od tebe nebo chodí pro podporu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí