Obvinění z nevěry, krádeže, spolubydlení

17
6.2.10 10:18

prekvapeni

Ahoj holky,jak se mate?Ja teda super..takze k veci,uz jsem tady nekolikrat psala,s manzelem jsme spolu nekolik let,jediny problem co mame je to dite(viz minule tema)jinak vse ok.vzdy jsem mu verila neb jsem nikdy nemela zadne podezreni,je hodne doma a nebo v praci.V soucasne dobe bydlime v dome,ktery si delime i s jinymi najemniky.V listopadu se pristehovala nova slecna,vsimla jsem si asi po 3tydnech,ze vzdy kdyz manzel ma prijit z prace tak jde do kuchyne,ktera je spolecna,pres tu on musi stejne projit nebo neco vetsinou koupi,takze tam jde.No slysela jsem je jak si spolu neco povidaji,ovsem v nevenovala jsem tomu moc pozornost,z toho duvodu,jak jsem rekla,ze jsem nikdy problem tohoto razu nemela.Behem vanoc tu nastal dalsi problem,zacaly se ztracet veci z kuchyne,vsichni najemnici mely podezreni prave na tu slecnu,protoze se zrovna pristehovala a predtim jsme ten problem nemely.Slusne jsme se ji zeptaly a vysvetlily co a jak(neobvinovaly),no slecna zacala kricet,ale zajimave,ze ja sem ani nemluvila a ona kricela na me a nadavala atd.no bylo mi to divne,ale porad nic…No a minuly tyden jdu varit a ona prijde a pta se me jestli jsem ji vzala nejake jidlo,tak rikam,ze ne..a ona zacne kricet,nadavat,a ze pry ona spala s mym manzelem,ze on ji jak jsem se zminila na zacatku,tak tehda navrhoval at spolu jdou do sprchy atd.No byla jsem v soku!!Tak jsem si na nej pockala,on samozrejme vsechno zapira,prisaha na vsechno mozne,hned jak prisel tak jsme za ni sly a ona to vsechno zaprela,ze nic takoveho nerekla..Tak co myslite vy??Ted se nam vyhyba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30364
6.2.10 10:30

Jestli manželovi věříš tak je to jen hloupá zlodějka co se Vás snaží rozeštvat a momentálně se z tebe snaží udělat tu mrchu co bere jídlo. Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
6.2.10 10:40

Možná má vztek, že ho nedostala, tak se Vás snaží rozeštvat alespoň takto, tedy mě to tak přijde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.2.10 10:50

odp.

To me pripomnelo,kdyz jsme se otom bavily,tak to svadel na ni,ze ona se s nim chtela bavit..no ono to nasvedcuje,ze chodila do te kuchyne,vzdy kdyz mel prijit..mozna ho chtela dostat..co ja vim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
6.2.10 11:00

Tak to je síla.
Já jsem se jednou kvůli jednomu takovému ulhánkovi (jednání se stavební firmou) pojistila diktafonem, vyplatilo se mi to.
V partnerském vztahu jsem jednou použila mobilní telefon, kde se dá nahrát záznam zvuku, a nikdo nic nepozná, a byla jsem v tu dobu za tuto nahrávku ráda, jelikož jsem se pak o sobě dozvěděla věci, které druhý den tvrdil, že neříkal (byl s kamarádama na pivku) a já pak jen zapla telefon, položila na stůl a říkala, „tak poslouchej“. :pankac:
Tvá situace je tvrzení proti tvrzení, takže zkus co jsem zkusila já, mě se to vážně vyplatilo. Mimochodem a nešlo by tu slečnu nějak dostat pryč z toho baráku, když dělá takové problémy? Mimochodem, jak se na tu slečnu dívají ostatní nájemníci, nešlo by se s nima nějak dohodnout a říct to pronajímateli? Společná kuchyň je dost dobrá kořist pro zlodějíčky jídla, takže já bych se proti ní spojila s jinými nájemníky, kterým se asi také ztrácí jídlo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.2.10 11:10

f

tak to je super a nevis prosim te jak to mam udelat na tom telefonu,to nahravani?Ja jsem na tohle antitalent..no snad to pujde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
6.2.10 12:43

Kamarádka,bydlí podobným stylem jako vy.Řeší podobné problémy.-Ohledně ztrát věcí a jídla.Přijde mi že si slečna vymýšlí a její jednání zrovna nesvědší o moc vysoké inteligenci.Vůbec bych jí ohledně manžela neřešila.Na ostatní věci je třeba spojit se s ostatními.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
6.2.10 17:43
faith píše:
tak to je super a nevis prosim te jak to mam udelat na tom telefonu,to nahravani?Ja jsem na tohle antitalent..no snad to pujde..

Záleží, co máš za tel aparát??? Já mám Nokii. Takhle nevím, jak nasměrovat, u cizích značek neznám funkce tel, ale u Nokie je to dost podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí