Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura zabodoval
, asi bych dědulovi odpověděla něco podobnýho.
Gina108 píše:
To video je taaak trapný a to nejsem ani levicový volič a Issovou jako herečku mám ráda, ale tady se holka totálně shodila. Mmch Hamo, tímhle snad proboha nechtěj působit na svéprávné osoby starší osmnácti let = potencionální voliče (to by jim nikdo nežral), ale právě na třináctiletý puberťáky, co ještě volit nemůžouNo jestli se jim to líbí, to netuším, tohle je snad ještě ubožejší než vtipy Petra Novotného
![]()
![]()
![]()
Už jsem asi stará, aby se mi líbily podobný hovadiny
Příspěvek upraven 26.04.10 v 15:29
no, rozhodila jsem site mezi blizkymi nactiletymi, kteri jsou aktivni na facebooku a bez vyjimky jim to prijde super…takze bych rekla, ze to urcite splnilo ucel a pokud o tom mluvi pubertaci, pujde to i k rodicum a prarodicum…
takze za me opet ![]()
Enio, asi bych měl vysvětlit, že můj děda byl ve vymyšleném politickém procesu odsouzen v padesátých letech na 16 let za něco, nemohl udělat ani teoreticky - totiž za velezradu a špionáž. No a 10 let z toho si odseděl v uranovém lágru…
Tak proto hraju na postarší soudruhy takové divadýlko.
ahoj nejsem teda náctiletá ( 26) ale mě příjde ten klip dost dobrej,jsem se u toho řechtala od začátku do konce
a maj naprostou pravdu i když levici a hlavně komunisty volí většinou od 50 vejš. viz mí rodiče ![]()
většinou jsou to méně inteligentní lidé, lidé z vesnic a ze slabých sociálních skupin ,který věří na 13 důchody a tak jo a pak ještě hospodský povaleči já mám teda jasno hned jak se vrátí komunisti mízím za hranice
![]()
Gina108 píše:
Mmch Hamo, tímhle snad proboha nechtěj působit na svéprávné osoby starší osmnácti let = potencionální voliče (to by jim nikdo nežral), ale právě na třináctiletý puberťáky, co ještě volit nemůžou
Já ti nevím
, politika není moje téma. K volbám ale chodím, je mi 33 a na mě to celkem zapůsobilo. Možná jsem „trapná“, ale je mi to fuk
. Jo a vtipy Petra Novotného taky nemusím.
mabit píše:
ahoj nejsem teda náctiletá ( 26) ale mě příjde ten klip dost dobrej,jsem se u toho řechtala od začátku do koncea maj naprostou pravdu i když levici a hlavně komunisty volí většinou od 50 vejš. viz mí rodiče
většinou jsou to méně inteligentní lidé, lidé z vesnic a ze slabých sociálních skupin ,který věří na 13 důchody a tak jo a pak ještě hospodský povaleči já mám teda jasno hned jak se vrátí komunisti mízím za hranice![]()
Příjde mi, že máš právě komunistické smýšlení, kdo nemá stejný názor jako ty je málo inteligentní.........
kdo nejde s náma je proti nám , že ![]()
Mi se to moc líbilo a i když jsem byla rozhodnutá už volit pravici tak tohle mě ještě více přesvědčilo. ![]()
Tak mě to video příjde trapný.
Shazuje to staré lidi, lidi z vesnic........
Tím chtějí říct, že ve městech jsou jen mladí a chytří a na vesnicích hloupí a staří?
Na vesnici máme chatu a můžu říct, že jsou tam lidi mnohem lepší a lidštější než ve městě.
A co vím, tak staří lidé na vesnicích, na volby ve většině případů kašlou.
Příjde mi i dosti ubohé, nabádat mladé že pokud bábu a dědka přesvědčí, příslib jedné návštěvy zdarma.
To jako mám jet na návštěvu jen tehdy, když z toho něco kápne? Prostě trapné ![]()
Přidám ještě malý doplněk - v devadesátých letech mělo spousta lidí v mém okolí problém s tím, aby vstřebali děj seriálu „Zdivočelá země“. Podle velké části z nich si toto scénárista vycucal z prstu. Neučili se o tom, v dějepise, tak se to nestalo a basta. Tak to byl svého času pro mě taky lakmusový papírek na indikaci mozkové úrovně toho kterého člověka. A bohužel to byli i moji vrstevníci
- já jsem ročník 1968…
Líbilo a moooc mě to i pobavilo
Issovou i Mádla mám ráda a at si každý myslí co chce,ale za mě si myslím,že ten klip svůj učel splnil ![]()
Anonymní píše:mabit píše:Příjde mi, že máš právě komunistické smýšlení, kdo nemá stejný názor jako ty je málo inteligentní.........
ahoj nejsem teda náctiletá ( 26) ale mě příjde ten klip dost dobrej,jsem se u toho řechtala od začátku do koncea maj naprostou pravdu i když levici a hlavně komunisty volí většinou od 50 vejš. viz mí rodiče
většinou jsou to méně inteligentní lidé, lidé z vesnic a ze slabých sociálních skupin ,který věří na 13 důchody a tak jo a pak ještě hospodský povaleči já mám teda jasno hned jak se vrátí komunisti mízím za hranice![]()
kdo nejde s náma je proti nám , že
Nevím proč píšeš jako anonym?! Se mě bojíš?! Tak si sedni do hospody ,na pracák, na sociálku kde se vyřizujou dávky a uslyšíš ty socky co tam jedou za kravinky jak se o ně komunisti postarali atd. proč by se měl o ně někdo starat?!
Ještě je tu jeden anonym hned pod tvým to jseš asi taky ty,že.....
Tak mě osobně to nijak nenadchlo.
Předvolební kampaně mi přijdou ubohé.
Stejně ať tam bude sedět Petr nebo Pavel, obyčejní lidé se lépe mít nebudou.
Ale je to jen můj názor ![]()
manisa píše:
Tak mě osobně to nijak nenadchlo.
Předvolební kampaně mi přijdou ubohé.
Stejně ať tam bude sedět Petr nebo Pavel, obyčejní lidé se lépe mít nebudou.
Ale je to jen můj názor
Nebudou, protože stát na to nemá a mít nebude, akorát že levice slibuje, že budou. A kdepak to asi levice vezme? No zadluží nás jako střední generaci i naše děti, zvětší státní dluh.
Klip je místy drsný, ale rozpoutal debatu a to je podstatné. Cokoli, co přiměje volit více lidí, je dobré.
Mně vadí, že na politiku a na to, jak se máme jako stát, nadávají často lidi, od kterých se pak dozvím, že nebyli volit (jako důvod - vždyť je to stejně jedno apod.
), ale hlavně že si zanadávají.
A stačí se podívat na statistické údaje, aby člověk zjistil, kdo jsou voliči levice - nižší vzdělání (často základní), vesnice, lidé starší, to je pouhopouhá statistika a bohužel má své logické důvody.