Přemluv Mádla s Issovou - co na to říkáte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4232
26.4.10 12:48

Přemluv Mádla s Issovou

Tak by mně zajímalo, co si o tom myslíte vy, u sousedů na BC se kvůli tomu rozpoutala docela vášnivá diskuze, tak mně zajímá, co na to vy.
http://blog.aktualne.centrum.cz/…-shanaah.php?…
Ten článek mně nijak zvlášť nenadchnul, ostatně to zmiňované video beru jako pokus o to, nás zvednout ze židle, takže trochu jako recesi. Ale když si vzpomenu na rozhovory puberťáků, že půjdou volit komunisty jenom z legrace, tak mi z toho vstávaj vlasy na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12982
26.4.10 12:58

Čekala jsem, kdy se tady tahle diskuze objeví :mrgreen: Mě to teda docela pobavilo, vlastně ani nevím, jaký to má plnit účel a nemyslím si, že by mě to přemluvilo jít volit, pokud to tím bylo zamýšleno … rozhodně bych uvítala volební kampaně tohodle stylu než hloupé bilbordy typu "Kdo nemyslí, zaplatí - za chřipku :-x či věrný manžel, moudrý vůdce " :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
26.4.10 13:04

No mně to začalo zajímat, když jsem narazila na tu diskuzi. Nemám ráda, když se lidi vzájemně urážejí, ale po pravdě je v tom i kus pravdy. Co jen mně dalo práce přesvědčit mýho otce, aby chodil k volbám a aby nevolil levici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
26.4.10 13:13

Pro mě je to fajn nápad a pokud to přemluví alespoň jedinýho člověka se zamyslit, proč nevolit levici nebo jít k volbám a volit pravici, tak HURÁ! A vulgární mě to nepříjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
26.4.10 13:17

Mě přijde to s tím Kunderou už docela přehnaný :lol: Na můj vkus … ale jinak mi to nevadí. Jen by mě zajímalo, kdo opravdu za původem videa stojí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
26.4.10 13:18

Mně to taky vulgární nepřijde, popravě jsem si napřed přečetla ty reakce a teprve pak si to pustila a byla jsem docela překvapená, že to není tak hrozný. ono je taky dost náročný zvolit nějakou formu, aby se na to ti puberáci vůbec podívali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
26.4.10 13:22

Mě klip bobavil!!! Mám ráda Marthu Issovou a tento druh humoru je šálek mého čaje. Klip je zaměřený na určitou cílovou skupinu a podle mě tam platný určitě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
26.4.10 13:23

:lol: :lol: …hmm, nic moc, podle mě to má spíš zviditelnit Mádla a Issovou, než přemluvit kohokoli, aby změnil politický názor či motivovat někoho, aby na někoho osobně působil.. Já už prarodiče nemám, volím pravici, ale babička teda vždycky volila toho, koho jí nakukal můj brácha, takže přemlouvání by asi bez účinků nezůstalo :think: Každopádně, nemyslím, že tohle něco změní :-D

• Citovat
  • Upravit
21972
26.4.10 13:28

Blbovinka, která stejně k ničemu nepovede… neumím si představit starého člověka, přesvědčeného o své pravdě, kterého někdo tímto způsobem přesvědčí.
A na druhou stranu, já za sebe nepotřebuji, aby mi někdo vysvětloval, jak bych se měla snažit přesvědčit tatínka či prababičku o změně jejich celoživotního názoru…
Ale když Mádl s Issovou nemají co dělat… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
26.4.10 13:29

a me by zajimalo kdo je ta cilova skupina kterou se vsichni ohaneji.pokud jsou to 15 lete decka tak jaky to ma smysl kdyz volit jeste dlouho nebudou? :nevim: svuj nazor na klip uz jsem rekla vedle ale tohle mi fakt nejde do hlavy protoze tu diskuzi nadale sleduji a ctu porad to same

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
26.4.10 13:34

Zajímavý název diskuze - k čemu mám Mádla a Issovou přemlouvat??? 8-) 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
26.4.10 13:35

nazev diskuze je vypujceny od sousedu na BC 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
26.4.10 13:37

Ono je to asi mířeno na ty starší, středoškoláky, je mi jasný, že v 15ti nikdo k volbám asi nepůjde. Jo taky trošku pochybuju, že je to nějak výrazně osloví, spíš to berou jako srandu a recesi, ostatně jako všechno.
Ale na druhou stranu špatná reklama, taky reklama, aspoň se lidi začali o politice vůbec bavit.V poslední době mám dojem, že jsou všichni dost otrávení a neteční a politici vyráběj akorát nesmyslný bilbordy a spoty, na který se stejně nikdo nedívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
26.4.10 13:38
Nikiki píše:
nazev diskuze je vypujceny od sousedu na BC 8-)

Já vím, ale nic lepšího mně nenapadlo, tak to snad nevadí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
26.4.10 13:41

Myslím, že takto se jmenoval i článek na internetu o tomhle videu …

Jinak MarketaJ pod tvůj příspěvek bych se mohla podepsat :palec:

Myslím si, že cílová skupina je třeba od 18-25 či 30 let. Pravděpodobně :wink: Ale opravdu si nemyslím, že by to mohlo plnit jakýkoliv účel krom debaty či rozveselení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová