Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak by mně zajímalo, co si o tom myslíte vy, u sousedů na BC se kvůli tomu rozpoutala docela vášnivá diskuze, tak mně zajímá, co na to vy.
http://blog.aktualne.centrum.cz/…-shanaah.php?…
Ten článek mně nijak zvlášť nenadchnul, ostatně to zmiňované video beru jako pokus o to, nás zvednout ze židle, takže trochu jako recesi. Ale když si vzpomenu na rozhovory puberťáků, že půjdou volit komunisty jenom z legrace, tak mi z toho vstávaj vlasy na hlavě.
Čekala jsem, kdy se tady tahle diskuze objeví
Mě to teda docela pobavilo, vlastně ani nevím, jaký to má plnit účel a nemyslím si, že by mě to přemluvilo jít volit, pokud to tím bylo zamýšleno … rozhodně bych uvítala volební kampaně tohodle stylu než hloupé bilbordy typu "Kdo nemyslí, zaplatí - za chřipku
či věrný manžel, moudrý vůdce " ![]()
No mně to začalo zajímat, když jsem narazila na tu diskuzi. Nemám ráda, když se lidi vzájemně urážejí, ale po pravdě je v tom i kus pravdy. Co jen mně dalo práce přesvědčit mýho otce, aby chodil k volbám a aby nevolil levici ![]()
Pro mě je to fajn nápad a pokud to přemluví alespoň jedinýho člověka se zamyslit, proč nevolit levici nebo jít k volbám a volit pravici, tak HURÁ! A vulgární mě to nepříjde.
Mě přijde to s tím Kunderou už docela přehnaný
Na můj vkus … ale jinak mi to nevadí. Jen by mě zajímalo, kdo opravdu za původem videa stojí ![]()
Mně to taky vulgární nepřijde, popravě jsem si napřed přečetla ty reakce a teprve pak si to pustila a byla jsem docela překvapená, že to není tak hrozný. ono je taky dost náročný zvolit nějakou formu, aby se na to ti puberáci vůbec podívali.
Mě klip bobavil!!! Mám ráda Marthu Issovou a tento druh humoru je šálek mého čaje. Klip je zaměřený na určitou cílovou skupinu a podle mě tam platný určitě bude.
…hmm, nic moc, podle mě to má spíš zviditelnit Mádla a Issovou, než přemluvit kohokoli, aby změnil politický názor či motivovat někoho, aby na někoho osobně působil.. Já už prarodiče nemám, volím pravici, ale babička teda vždycky volila toho, koho jí nakukal můj brácha, takže přemlouvání by asi bez účinků nezůstalo
Každopádně, nemyslím, že tohle něco změní ![]()
Blbovinka, která stejně k ničemu nepovede… neumím si představit starého člověka, přesvědčeného o své pravdě, kterého někdo tímto způsobem přesvědčí.
A na druhou stranu, já za sebe nepotřebuji, aby mi někdo vysvětloval, jak bych se měla snažit přesvědčit tatínka či prababičku o změně jejich celoživotního názoru…
Ale když Mádl s Issovou nemají co dělat…
![]()
a me by zajimalo kdo je ta cilova skupina kterou se vsichni ohaneji.pokud jsou to 15 lete decka tak jaky to ma smysl kdyz volit jeste dlouho nebudou?
svuj nazor na klip uz jsem rekla vedle ale tohle mi fakt nejde do hlavy protoze tu diskuzi nadale sleduji a ctu porad to same
Zajímavý název diskuze - k čemu mám Mádla a Issovou přemlouvat???
![]()
Ono je to asi mířeno na ty starší, středoškoláky, je mi jasný, že v 15ti nikdo k volbám asi nepůjde. Jo taky trošku pochybuju, že je to nějak výrazně osloví, spíš to berou jako srandu a recesi, ostatně jako všechno.
Ale na druhou stranu špatná reklama, taky reklama, aspoň se lidi začali o politice vůbec bavit.V poslední době mám dojem, že jsou všichni dost otrávení a neteční a politici vyráběj akorát nesmyslný bilbordy a spoty, na který se stejně nikdo nedívá.
Nikiki píše:
nazev diskuze je vypujceny od sousedu na BC
Já vím, ale nic lepšího mně nenapadlo, tak to snad nevadí. ![]()
Myslím, že takto se jmenoval i článek na internetu o tomhle videu …
Jinak MarketaJ pod tvůj příspěvek bych se mohla podepsat ![]()
Myslím si, že cílová skupina je třeba od 18-25 či 30 let. Pravděpodobně
Ale opravdu si nemyslím, že by to mohlo plnit jakýkoliv účel krom debaty či rozveselení.