Přemýšlím o rozvodu

Anonymní
23.4.12 09:17

přemýšlím o rozvodu

ahoj, poslední dobou jsem na tom fakt psychicky špatně, trápí mě nejedna věc a do toho manželovy excesy. Není to na denním pořádku, dá se říct tak 3× do roka. Manžel si oblíbil slivovici a když je doma, vždy si psnáka rád dá, k tomu piva a večer ho nesnášim :zed: . stal se ze mě zapřísáhlý odpůrce alkoholu a vidím na něm už i jedno pivo.
manžel, táta, všechno fajn, žádná výtka, i když něco by se určitě našlo ;)
ale ten chlast - mě to přijde, jak kdyby byl denně na mol, není tomu tak, ale prostě to poslední dobou nedávám. co s tim? rozvést se? když se toto stane, tak pak píše, omlouvá se, slibuje, vydrží a po nějaký době bum a je to tu zase.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
23.4.12 09:20

on pije 3× do roka a ty se chceš kvůli tomu rozvádět 8o když je jinak vše okolo dobré? :think: asi si ještě jednou protřu oči třeba jsem to mylně pochopila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.4.12 09:26

teda pokud je to třikrát do roka tak je to normální ne :nevim: Pokud pije denně tak nevím, píšeš, že manžel i otec je fajn. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.4.12 09:26

3× do roka? Mam v okoli, tedy v mem pribuzenstvu jendoho co opravdu pije jako duha a ne ze jen pije jeste nechodi do prace a to maji dvouleteho prcka. poud si obcas da a neni agresivni nebo neco, nic zleHo bych v tom nevidela. pises ze je jinak vse ok, tata vybornej nestalo by za to jeste o tom popremyslet? o tom rozvodu premysis jen z toho duvodu ze pije? Me to prijde na chlapa docela prijatelny, nu nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.4.12 09:27

taky jsem to tak pochopila :think: a taky mi to přijde divné. pokud je jinak vše v pořádku a on si dá párkrát do roka, no, to i já se opiju častěji :mrgreen:
snaž se vidět to dobré!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 09:32

špatně jsem to napsala, pivo pije normálně-běžně, v míře,sem tam panáka slivovice, ale tak 3× do roka to přežene tak, že ho nenávidim, přivede si třeba kamarády a řvou doma, nebo vyvolává rozbroje jinde, hádá se s mými rodiči, se sváma kamarádama… :evil:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 09:35

jo holky, já toho mám ale všeho dost, on má práci od nevidim do nevidim, plno koníčků, děti si bere sebou- na ryby nebo na jinej sport jdeme všichni, stará se, ale toho času je málo. malej strašně řve, já jsem nervní, nemůžu vypnout, protože zrovna když neni doma, tak něco je.. do toho ty jeho výpadky s chlastem.. no já nevim co mám dělat. bych nad sebou brečela… možná je to mnou, nevím. když mi tohle vypráví kamarádka, nebo něco podobnýho, tak si říkám, no a co, ale teď když to vidim u sebe+hromada dalších problémů v mojí hlavě… mě fakt to slovo rozvod napadá :,(

• Citovat
  • Upravit
15113
23.4.12 09:37

Jo,tobě vadí,že má blbou opici,a bojíš se,že by se to mohlo stupnovat :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.4.12 09:37

Ale tak to není jen o tom chlastu :nevim: Co nějaký kompromis. Ať si bere děti na koníčky a ty se věnuj sobě, něco udělaj jen ty sama. Dej si vanu, jsi s kamarádkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.4.12 09:38

Ahoj, říká ti něco termín „kvartální alkoholik“? Musí se to řešit včas a jsou lidi, kteří to dokázali zvládnout. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
23.4.12 09:40

mám doma podobně pijícího pijana, ale asi tak 1-2× za měsíc, někdy jen pár piv a někdy úplně na mol, je pak povahově úplně jiný, i po jednom pivě, natož když se rozpije, to pak neví o čase, o tom, že má doma ženu atd.

ale - já věděla, že si beru alkoholika! i když jen nárazového. prostě nečekat spolu dítě, rozmýšlela bych si to a pravděpodobně pokud by se nezměnil, nevzala bych si ho. ale pokud čekám neplánovaně jeho dítě, on se k němu nejenže hlásí, ale je úplně fantastickej nastávající táta, je rozněžnělej z dupaček atd. tak jsem s ním - a prostě tyhle dny jsou zkouška mojí trpělivosti a tolerance. ale já mám taky chyby a on mi je toleruje…záleží na dohodě.

zkus se pořádně zamyslet, jestli ty negativa jsou opravdu tak výrazný,aby přebily ty dobrý věci. a držím palce, aby to dopadlo tak, aby jsi byla spokojená :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
23.4.12 09:42
@emily2 píše:
Ahoj, říká ti něco termín „kvartální alkoholik“? Musí se to řešit včas a jsou lidi, kteří to dokázali zvládnout. :idea:

ale ti lidi musí opravdu chtít! a ne to dělat jen kvůli okolí nebo kvůli tomu, aby partnerce dokázali, že to zkusili…musí se rozhodnout opravdu sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 09:44
@boball píše:
Jo,tobě vadí,že má blbou opici,a bojíš se,že by se to mohlo stupnovat :think: ?

v těch chvílích z něj mám strach, na mě agresivní neni, ale že třeba přijde nalitej a doma neuvidí pochopení(třeba můj blbej pohled) a půjde se vybít jinam, máme tu v okolí baráku několik hospod, kam chodí spodina a on na to furt nadává. nejoblíbenější téma je politika a ty kriminální živlové co tu vysedávají v těch hospodách :evil:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 09:46
@verenika píše:
Ale tak to není jen o tom chlastu :nevim: Co nějaký kompromis. Ať si bere děti na koníčky a ty se věnuj sobě, něco udělaj jen ty sama. Dej si vanu, jsi s kamarádkama…

kdyby nepil, tak by mi to bylo jedno, jednou za týden jde na pivo, dá si 4, ale pak má blbý řeči, typu, že malej si může dát rybu - v půli roce a tak a mě aLkohol strašn+ě vadí. taky jsem pila, nevim jeslti pít budu, ale on nemá klapku a to mi vadí, neumí se pobavit a jít domu veselej

• Citovat
  • Upravit
211
23.4.12 09:48

tak za sebe. pritel pije jedno vino kazdy vecer a par piv denne ale nepoznal by to na nem nikdo. neresim to chova se normalne,proste bez znamek opilstvi ale mam pribut´zneho ktery je jak ty pises. dela sceny, problemy az s tim rozdilem ze se ani malemu moc nevenuje, nema praci, k zene take neni moc mily, proste ty co popisujes mi z meho pohledu neprijde tak hrozne.znam mnohem horsi a jak stare mate deti?kdyby sis mozna doprala vice casu pro sebe, na sve zajmy, setkani s jinejma maminama treba i vikendove, ze bys vypla atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí