Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá podobnou zkušenost? První dítě jsem přenášela 9 dní, nakonec to skončilo císařem na Obilňáku. Druhé teď po 2,5 letech po prvním dva dny po termínu. Nevíte, jak dlouho nechávají na Obilňáku přenášet? Čekají, až se to rozběhne samo? Díky moc za reakce
Moc necekaji, zalezi na konkretnim doktorovi, ale obecne radeji driv nez pozdej… Ale kdyz jsem podepsala ze s nicim nesouhlasim, a vse odmitam, tak me nechali byt…
Nevím, jak Obilňák. Mám zkušenost s Bohunicemi (léto 2015), ale předpokládám, že to bude stejný. Tam nechávají 10 dní (pokud je všechno v pořádku), pak už chtějí vyvolávat.
Taky mi přijde, že se jim moc nechce čekat - měla jsem nastoupit na vyvolání 10 dní po termínu. Kecy jako že mě nemůžou nechat bezprizorní přes víkend a tak. Nechtělo se mi s doktorkou hádat, tak jsem jí řekla, ať dělá co musí…byla jsem rozhodnutá tam nejít. Naštěstí se malá rozhodla vystoupit sama den před nástupem ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.