Přenáším!!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
8.3.10 09:32

Ahoj

Ahoj soucítím s tebou, neboť náš malej taky vůbec nechtěl ven. Takže nakonec 41+3, což je maximum. V porodnici jsem se navíc dozvěděla, že je konec pánevní, i když byl od 20. tt. hlavou dolů. Takže mi nabídli, jestli nechci císaře, nacož jsem kývla, takže v podstatě nevím, co to je normálně rodit, ale to už se dostáváme do jiné diskuze, každopádně ničeho se neboj, všechno to bude v pořádku a hlavně DOČKÁŠ SE!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
8.3.10 09:42

Leni - taky jsme měla ten problém - přenášela jsme 11dní a den,co jsme měla jít na kontrolu a případně na vyvolání to přišlo samo ;) sice ne rychle,ale i když si dala na čas,tak to bylo bez vyvolání! Držím palečky ať porodíš co nejdříve!
Mě taky nepomáhalo vůbec nic, co zaručuje porod ;) takže se musíš asi smířit s tím,že mimi si samo řekne kdy chce ven! Ještě jednou - hlavu vzhůru - určitě si za chvíli dá říct a budeš mít ten největší poklad na světě venku! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
8.3.10 09:45

ahoj, ja jsem taky nakonec rodila sama den pred planovanym vyvolanim. Sla jsem manzelem a nasim čokolabíkem na pořádnou prochajdu a pak hopsala na balonu a večer mi praskla voda a pomalu se rozjeli kontrakce. Malá se narodila druhý den v 10 rano ;) Jinak jak sem zacla prenaset jsem delala prvni posledni, myla okna, dala si horkou vanu, sklenicku vina, uklidila skrz na skrz celej byt, pekla jsem hromady cukrovi a nic …
nakonec Linduše sama vedela, kdy se vyhrabat ven :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
8.3.10 10:06

Zrovna ve středu jsme to probírali s porodní asistentkou na předporodním kurzu - normální je přenášet do 42+0, i když mně se to zdá moc. Ale tvrdila, jen když jsou v pořádku kultivace - asi jestli se nekazí plodová voda.
Co se dotazů týče, tak nás pobavila, protože bude rodit svojí kolegyni, která měla termín v pondělí, kurz byl ve středu a PA říkala, že od soboty se jí ostatní kolegyně pořád ptají, jak to vypadá s rodičkou - a to jsou z oboru a musí vědět, že termín nikdy nesedí přesně :-D
Co zkusit přerušovanou soulož naruby? :-D Že jako všechno venku a jen to sperma dovnitř :-D

Já jsem nepřenášela a i tak to na mě bylo dlouhé a týden před porodem jsem se rozhodla, že takhle ne a napustila si teplejší vanu a z vany jsem šla hopsat k TV na gymnastický míč a ráno jsme jeli.
A ještě mě napadá, že PA říkala recept porodních bab z Moravy - když chcete porodit, tak zadělejte na domácí nudle - že prý to válení těsta moc pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.3.10 10:25

Já jsem rodila 40+3, takže zas tak moc jsem nepřenášela, ale po vzoru mých kamarádek, které všechny rodili 14 dní před termínem, jsem měla každý den ráno minimálně 1 nasí.ací sms, jestli jsem ještě celá. Hned od rána se ve mě vařila krev a nadávala jsem na celé kolo. Ještě mě v 30tt strašili, že bude Lukášek asi větší, takže každý den jsem si představovala jak roste a roste a já ho pak ani neporodím :mrgreen: , 19 kilo nahoře, vydržela jsem max.2 hodiny a pak jsem se musela natáhnout, protože jsem se už sotva unesla (moje nožičky předtím nosili jen 54kg :lol: ), takže konec těhotenství byl fakt děs běs. Ráno jsem byla v rizikové poradně (no, zdrželi mě tam až do 14hod.), to jsem se ptala, kdy už to bude a dr. mi řekl, že v pátek mám přijít na KO a pak se rozhodne, co se mnou. No a ten den v noci jsme odjeli do porodnice :dance: . Takže nezoufej, fakt to může přijít celkem nečekaně. Po poledni se ještě nic dle dr nedělo a já měla od pozdního odpoledne nepravidelné kontrakce (myslela jsem, že poslíčci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
8.3.10 10:25

Ahojky ,říká se,že v termínu si od 38.tt do 42.tt. Mám kamarádku a tý ve 42.tt porod vyvolávali.Dopadlo vše dobře.Držím palečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
8.3.10 12:36

AHoj,
já přenášela 16 dní a porod mi vyvolávali dní 5 a nakonec vše skončilo akutním císařem!!!!!
Nikomu to nepřeju…byl srpen ..vedro jak v maštali a já byla skoro 100kg maminka…fakt bomba :) Ale Malej za to stejně stál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
8.3.10 12:40

Ahoj, já přenášela 11 dnů, bylo to už pěkně na palici. 12 den jsem měla nástup do porodnice na vyvolání, ale prcek se rozhodl to vzít do svých rukou a tak tak jsme stihli přijet do porodnice už v noci před vyvoláním.
Tak ať je to co nejdřív za tebou, vím, že to není žádná slast, a hlavně ty reakce okolí, jestli jsem ještě clá a co tam ještě dělám mě pěkně štvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.3.10 15:02

Ahoj,ja rodila ve 41+2 a to diky vyvolanemu porodu,kdyby nevyvolavali,tak jsem rodila asi jako slonice za dva roky :D
no prckovi se u me libilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.1.14 13:09

Dva dny před termínem mi doktor zkusil udělat Hamiltona (nedoporučuju je nepříjemný až bolestivý, raději sex, spermie obsahují stejnou látku, jako tableta na vyvolání porodu), dva dny po termínu jsem si dala skořici, dvě hodiny plavání v bazénu, udělala několik dřepů a vyšla několikrát schody domů, pak jsem si dala horkou koupel a zakončili jsme večer sexem a masáží bradavek a výsledek na dnešním vyšetření? Mimi se u mě prostě tak líbí, že na něj nezabírá níc :) Doktorovi jsem řekla, že si občas dám sklenku červeného a on, že chyba, že to otevírání cest zpomaluje…
A to do snažení o vyvolání nepočítám masáž hráze a masáž pomocí Epi-no a pravidelně piju listy maliníku :D
No pokud si to nerozmyslí, tak za 8 dní na vyvolání :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky