Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nejím nic, po čem by dcera měla problémy, ani nepiji…
Nekouřím prostě nic
Já myslela jestli jsi nezačala jíst zdravěji
a nejsi na to třeba zvyklá.
A pokud si potřebuješ ulevit, tak v rámci rodiny-před manželem bych to neřešila, přece nebudeš trpět. Navíc chlapi to až tak neřeší jako my! ![]()
To my neřešíme, ale když prdíš víc, jak ten chlap tak už je to trochu blbí ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se, že píši jako anonym ale… Jsem hrozně přeplynovaná, mám potřebu si ulevit ale pořád a je mi to moc trapné, protože když to neudělám, bolí mě břichoKojím…
no ball je dobrej,a muze ho kojici,a lepsi si jednou prdnout nez deset doktoru ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se, že píši jako anonym ale… Jsem hrozně přeplynovaná, mám potřebu si ulevit ale pořád a je mi to moc trapné, protože když to neudělám, bolí mě břichoKojím…
nebudes treba tehu??
@Boriska Může. Když už nic jinýho, tak bych si vzala i ten v kapkách pro kojence. Když to může kojenec, tak i kojící. ![]()
no co tak budeš prdět víc než tvůj chlap
to myslím že by neměl bejt problém ne? přece si nenecháš vyvalit bok
ale určo bych prozkoumala lékárnu pokud ti nezabere fenykláč ![]()
To by mě zajímalo, jestli před tím prďavým kojením si někde zakládal diskuze ten chlap "Prdím víc než moje žena
". Prdí každý, a kdo tvrdí, že nikdy neprděl, ten jen prdí tajně
. Můj manžel se mi přiznal, že v počátcích našeho vztahu byl na Espumisanu a kouřil jen pro to, aby měl důvod jít se ven tajně vyprdět (já myslela, že chodí telefonovat milence).
Řekla bych, že je to hormonální a časem se to srovná. Kdyby mi to moc vadilo, vyřadila bych nadýmavé potraviny (což jsem v počátcích kojení taky udělala kvůli miminku).
Mám podobný problém, jako tehdy zakladatelka a nějak si to neumím vysvětlit. Mám druhé dítě a už u prvního jsem byla přeplynovaná. Když jsem přímo kojila, tak jsem fakt cítila, jak ty plyny ve střevech putují. Když jsem dokojila, tak se to uklidnilo, ale pořád břicho nafouklý. A teď se to opakuje. Ani jedno z dětí na prdíky nějak netrpělo, respektive, šlo jim to v pohodě, nebylo třeba nějakých zásahů, nic je nebolelo. Já nadýmavé věci nejím, jinak se ale nehlídám, ale nikdy jsem takový problém neměla, fakt jen když jsem v kojícím období. To beru ty prdy na sebe, aby oni tím netrpěli, nebo co? ![]()
Jako dneska v noci fakt megakřeče v břiše, až mě to budilo… ![]()
Mela jsem to taky:-) po porodu pri kojeni, vubec me nenapadlo. ze je to ma vic lidi
. To je zajimave, fakt, ze by hormony?
Omlouvám se, že píši jako anonym ale… Jsem hrozně přeplynovaná, mám potřebu si ulevit ale pořád a je mi to moc trapné, protože když to neudělám, bolí mě břicho
Kojím…