Jak zabalit a poslat kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
14.6.06 14:26

Přeprava kočárku

Maminky. Vy které jste prodávaly kočárek přes internet a museli poslat poštou, jak se to provádí? Prodávám kočárek a potřebuju ho té kupující mamince poslat. Ale krabici na kočár nemám a tak nevím jak ho zabalit, svázat, zafoliovat atp. aby se nezničil. Kočárek se dá rozločit na podvozek a korbičku. Nemáte s tím některá zkušenosti? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
322
14.6.06 16:19

Ahoj,
nevim, asi moc neporadim. Jen jsem chtěla napsat, že existují i jiné přepravní firmy na velké zásliky, nejen pošta. Např. Toptrans, tím nám teď má přijít skluzavka. Ale zkušenost s nimi zatím nemám, ani nevím, co je dražší. S poštou mám ale taky pár horších zkušeností, kočárek bych doporučovala zabalit hodně dobře (ale jak to nevím :? ), moc opatrně se k zásilkám nechovají.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
14.6.06 16:54

Ahojka,
kamarádka ho složila, kola dala dovnitř kočáru, obalila ho takovým tím bublinkovým igelitem, a celý ještě pořádně přemotala potravinovou folií… adresu napsala na papír a nalepila to na to izolačkou, a ten papír byl taky v té folii na dokumenty … to je vše …

• Citovat
  • Upravit
1070
14.6.06 17:52

Ahoj,

já prodávala proutěný košík na miminko a posílala též poštou. Volala jsem o informace na jejich linku zdarma. Nakonec jsem to posílala ve dvou částech - košík a nožičky. Zabalila jsem to do velkého igelitu, zalepila izolepou a na poště jsem na jejich radu napsala adresy na velkou A4 a přilepila a pak ještě koupila „vlaječky“ (takové papírky s linkama na adresy a dírkou na připevnění) a to jsem provázkem připevnila z boku.
Sice koukala paní divně, když jsem tam s tím přišla, že to takhle poslat nejde, ale když jsem řekla, že mi to tak poradili na jejich lince, tak to najednou šlo. Asi se jí do toho nechtělo. Posílala jsem to ještě na dobírku.

Volala jsem i na ČD, ale ty prý převážejí jen do určitých rozměrů (už si nepamatuji), což košík nesplňoval a paní mi poradila, že mě vyjde levněji si koupit zpáteční jízdenku a vzít to jako zavazadlo :D

Vlasinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
14.6.06 19:02

Ahoj,
minulý týden jsem posílala kočárek (20kg), musela jsem ho dát do krabice, u nás ho nebalily, v té krabici musely být úchyty, paní tam udělala řezákem 2 díry, platila jsem 163,–. Kdybys měla ještě nějaký dotaz, tak písni. Ahoj Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
14.6.06 19:56

Cože???163Kč za kočárek poštou?Tak to teda se myslim více vyplatí služba PPL nemusíš myslim nijak balit převezmou ti to doma a doručí na místo tušim za 250Kč.Já s PPL mám super zkušenosti.Poště při posílání kočáru bych nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.6.06 21:36

Nikol, to mě zajímá. Já psala na PPL, ale oni mi napsali, že vozí zboží jen od organizací a firem (ne soukromé osoby) nebo od podnikatelů co mají živn.list. No a manža podniká a ŽL má.Takže jsem jim napsala,zda to může být jako na něj, takže jsem zvědavá co mi odpoví. No já bych raději taky od nich aby mi to pošta nepoškodila. Určo bych kočárek obalila tou bublinkovou fólií, ale kdyby mi ho vzali autem a doručili do druhého dne, to by bylo fajn. A určo bych si radši připlatila než se trápila s balením a hrůzným vyřizováním na naší poště.Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.8.06 00:48

ahoj,máte někdo nové zkušenosti? S poštou nebo jinou přepravní společností. Chtěla jsem kočárek poslat vlakem,ale to nejde a to co tady čtu tak se mi do posílání poštou moc nechce.
díky gepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
3.8.06 05:22

Tak kočárek o váze 14kg sme poslali poštou na dobírku za 169Kč,ale byla to komedie na menší poště mi řekli,že nesmí být vidět krabice tak sme letěli pro balící papír a přebalovali to tam.No komedie nakonec se vším všudy to vážilo 18kg až budu prodávat svůj kočárek asi pojede službou PPL záleží kam.http://www.ppl.cz/produkty_cenik.asp?s=cennor tady je stránka na PPL fakt sme s nimi měli nejlepčí zkušenost.No a já se s tím balim jak idiot na váhu ji to dal poštovní zřízenec vše ok,ale dolů musela spěchat a dát si to sama a zrovna ten papír natrhla myslela sem,že budu vraždit.Prostě poštou velké zásilky už přeptravovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.8.06 17:54

Ahoj holky!

Potřebuju poradit. Taky to vypadá, že budu kočárek posílat přes celou republiku.Po Vašich zkušenostech, by bylo možná lepší poslat PPL.
Ale nevím jestli je ta služba v každém městě, nebo jen ve větších?
Kočárek má 18kg a zabalit a poslat jako obchodní balík by byla docela sranda 8O
Tu bublinkovou folii koupím v papirnictví?

Lilinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.8.06 22:30

A proč to nejde poslat vlakem? Zrovna to jsem chtěla poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová