Přeprava přepravní společností - jakou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1485
18.2.15 14:45

Přeprava přepravní společností - jakou?

Ahoj holky, potřebovala bych poslat kolébku a nevím jak.. Balík má přes metr, takže poštou se mi to nechce, i kvůli ceně.. Máte některá zkušenost s nějakou přepravní společností? Ale je to opravdu velký balík, u PPL se třeba nevejdu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.2.15 14:45

@LuckyKat ta pošta vyjde nespíš levněji, než PPl a pod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
18.2.15 14:54

Posta bude asi nejlevnejsi. Jinak se zkus mrknout na chytrybalik.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
18.2.15 15:02

Pošta fakt vyjde nejlevněji, jo? Já tohle nikdy neposílala, tak absolutně netuším.. :think: ono jde i o to, aby mi tak velký balík vzali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
18.2.15 15:05

Teď koukám na chytrybalik.cz a tam mi to nabízí i geis, kdemi řekli, že pro soukromé osoby nerozváží.. To jsem z toho jelen, fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
18.2.15 15:12

Objednas to pres cyhtrybalik.cz a ONI k tobe poslou prepravce, tu prepravu zastituje prave ten chytrybalik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
18.2.15 15:15

@kokomo Jo ahááá, to je dobrý!! Super, tak děkuju moooc, tos mi pomohla nejvíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
18.2.15 18:04

Zkus Fofr prepravni spolecnost. Jsou nejlevnejsi na trhu, maji super vyzvednuti a balik nemusi byt presne v krabici ;) My tak posilali i kocarky a objemnejsi baliky ;) PPL apod. vyzaduji jenom „krabici“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
25.4.16 18:32

Zdravím, potřebuji přepravit velkou lednici Haier na vzdálenost cca 360 km, nechce se nám pro ni jezdit samostatně s vozíkem vzhledem k časové náročnosti i ceně dopravy. Napadlo mně, zda by ji nepřepravila nějaká společnost. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák