Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, potřebovala bych poslat kolébku a nevím jak.. Balík má přes metr, takže poštou se mi to nechce, i kvůli ceně.. Máte některá zkušenost s nějakou přepravní společností? Ale je to opravdu velký balík, u PPL se třeba nevejdu ![]()
Posta bude asi nejlevnejsi. Jinak se zkus mrknout na chytrybalik.cz.
Pošta fakt vyjde nejlevněji, jo? Já tohle nikdy neposílala, tak absolutně netuším..
ono jde i o to, aby mi tak velký balík vzali..
Teď koukám na chytrybalik.cz a tam mi to nabízí i geis, kdemi řekli, že pro soukromé osoby nerozváží.. To jsem z toho jelen, fakt..
Objednas to pres cyhtrybalik.cz a ONI k tobe poslou prepravce, tu prepravu zastituje prave ten chytrybalik
@kokomo Jo ahááá, to je dobrý!! Super, tak děkuju moooc, tos mi pomohla nejvíc ![]()
Zkus Fofr prepravni spolecnost. Jsou nejlevnejsi na trhu, maji super vyzvednuti a balik nemusi byt presne v krabici
My tak posilali i kocarky a objemnejsi baliky
PPL apod. vyzaduji jenom „krabici“ ![]()
Zdravím, potřebuji přepravit velkou lednici Haier na vzdálenost cca 360 km, nechce se nám pro ni jezdit samostatně s vozíkem vzhledem k časové náročnosti i ceně dopravy. Napadlo mně, zda by ji nepřepravila nějaká společnost. Nemáte někdo zkušenost?