Zásilka přepravována k vyměňovací poště

zuzukaa
22.6.11 10:21

přepravovací pošta?

ahoj potrebuji poradit babicka nam poslala balicek sem z velke britanie poslala mi cislo zasilky a na strankach ceske posty muzu sledovat zasilku . prosim vas co to znamena kdys mi to tam napsala ze Zásilka přepravována k vyměňovací poště. ???? dekuji za odpoved :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
22.6.11 10:32

není to náhodou k vyměřovací poště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 10:39
iiiv píše:

To mi hlásilo,když šel balíček ze Slovenska do ČR.
K té vyměňovací poště jsem měla uveden ještě název pošty někde na hranicích Slovenska s ČR

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
22.6.11 11:06

:nevim: :nevim: ahoj no ja tam zadnou adresu nemam jen tohle je tam napsane a udaje kdy to bylo poslane atd tak nevim no

• Citovat
  • Upravit
4157
22.6.11 11:19

nic se neboj, dojde Ti to. My takhle ted posílali dopis na Kubu, mělo to tam být za 4dny a osmý den nám to na stránkách pošty taky psalo, že je na vyměňovací poště, dorazilo jim to 10tý den :-) Pošta je hold pomalá, hlavně, že jsme za obyč obálku zaplatili 1100,– :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 11:24
zuzukaa píše: :nevim: :nevim: ahoj no ja tam zadnou adresu nemam jen tohle je tam napsane a udaje kdy to bylo poslane atd tak nevim no

Myslím, že tam bylo napsáno je vyměňovací pošta Břeclav

• Citovat
  • Upravit
12
17.11.11 12:01

Vyměňovací pošta

lokofa píše:
iiiv píše:
To mi hlásilo,když šel balíček ze Slovenska do ČR.
K té vyměňovací poště jsem měla uveden ještě název pošty někde na hranicích Slovenska s ČR

Ahoj.
Chápu to dobře, že jsi měla ve sledování zásilek balíček na vyměňovací poště, přestože šel z Evropské Unie? Čekám balík z Německa a tuhle hlášku jsem ještě nikdy neviděla, tak se trochu bojím, aby to prodejce neposlal kdovíodkud a abych nemusela platit clo a ty věci okolo :zed: . Nikde o tom nemůžu nic najít, jestli na tu vyměňovací poštu chodí i balíčky z Unie, nebo jen ty určené k proclení :nevim:
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák