Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
iiiv píše:
není to náhodou k vyměřovací poště?
To mi hlásilo,když šel balíček ze Slovenska do ČR.
K té vyměňovací poště jsem měla uveden ještě název pošty někde na hranicích Slovenska s ČR
ahoj no ja tam zadnou adresu nemam jen tohle je tam napsane a udaje kdy to bylo poslane atd tak nevim no
nic se neboj, dojde Ti to. My takhle ted posílali dopis na Kubu, mělo to tam být za 4dny a osmý den nám to na stránkách pošty taky psalo, že je na vyměňovací poště, dorazilo jim to 10tý den
Pošta je hold pomalá, hlavně, že jsme za obyč obálku zaplatili 1100,– ![]()
zuzukaa píše:![]()
ahoj no ja tam zadnou adresu nemam jen tohle je tam napsane a udaje kdy to bylo poslane atd tak nevim no
Myslím, že tam bylo napsáno je vyměňovací pošta Břeclav
lokofa píše:iiiv píše:To mi hlásilo,když šel balíček ze Slovenska do ČR.
není to náhodou k vyměřovací poště?
K té vyměňovací poště jsem měla uveden ještě název pošty někde na hranicích Slovenska s ČR
Ahoj.
Chápu to dobře, že jsi měla ve sledování zásilek balíček na vyměňovací poště, přestože šel z Evropské Unie? Čekám balík z Německa a tuhle hlášku jsem ještě nikdy neviděla, tak se trochu bojím, aby to prodejce neposlal kdovíodkud a abych nemusela platit clo a ty věci okolo
. Nikde o tom nemůžu nic najít, jestli na tu vyměňovací poštu chodí i balíčky z Unie, nebo jen ty určené k proclení ![]()
Děkuju ![]()
ahoj potrebuji poradit babicka nam poslala balicek sem z velke britanie poslala mi cislo zasilky a na strankach ceske posty muzu sledovat zasilku . prosim vas co to znamena kdys mi to tam napsala ze Zásilka přepravována k vyměňovací poště. ???? dekuji za odpoved