Přerušení kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
9.6.10 16:46

Přerušení kojení

Ahoj všem,
mám 9ti měsíčního chlapečka, kojíme 2× denně, ráno a večer, ostatní kojení si tak nějak napůl sám postupně zredukoval, až nebyly:-))Potřebovala bych ale v létě na víkend odjet pryč, to mu bude 10-11 měsíců, tak váhám, jestli mu nebude vadit, že dva dny mlíčko nedostane. na kojeni.net píšou, že mlíko se ztrácí až po 14 dnech, když je laktace rozjetá, tak v tomhle by snad problém nebyl. Jinak na Sunar je zvyklej, mívá ho místo dopolední svačinky a už párkrát měl mlíčko třeba jen 1×denně a místo druhého Sunar, když jsem byla pryč a nevypadalo to, že mu to vadí. Máte někdo s tímto nějakou zkušenost? A je třeba potřeba si prsa odstříkávát, když dva dny nebudu kojit? Prsa se mi extra nenalívají, když jsem ho krmila večer a pak ráno ne a až další večer (tzn za 24 hodin), tak mi nepřišlo, že bych měla prsa víc nalitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
9.6.10 18:10

ahoj vůbec si s tím nelam hlavu, pokud tě neuvidí tak kojení nebude vyžadovat :-) pokud se ti prsa nalijí ,tak odstříkat,ale pokud kojíš jenom 2× denně tak to už nebudeš mít tak hrozné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová