Jak rychle vám miminko vypije lahev s UM?

1823
7.6.10 16:28

Jak rychle vám miminko vypije lahev s UM?

Ahoj, jak rychle vám miminko vypije lahev s UM? A jakou lahev máte? Malá vypije 80 jednotek za 3/4 až hodinu a to i včetně odříhávání v průběhu a po pití. Lahev máme Avent s variabilním průtokem. Hodina mi přijde docela dost na to, že to tahá na největší průtok. Jinak mě nevadí, že to tahá hodinu, hlavně, když to vypije a přibírá. Spíš, že by mi to zajímalo jen tak pro srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
7.6.10 16:38

Já nedávám UM, ale dokrmuju odstříkaným MM a takhle dlouho nepije ani 150ml (máme taky Avent a pije z té lahvičky, co má stupnici do 125ml - mívám plnou, tak vím, že se vejde cca 150). Savičku máme pro novorozence (označená jako 1) a Maruška má necelé 4 měsíce. Těch 80ml vypije do 10 minut, taky někdy nechávám „nadechnout“. Nevím, jak máš staré dítě a na jakou „rychlost“ máš tu savičku nastavenou, ale zkoušela jsi něco s větším otvorem (třeba savičku pro starší děti - aby odpovídalo věku dítěte)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.6.10 16:42

Máme lahvičku Farlin, pro ty nejmenší a pak Avent, taky s tou savičkou pro kojené děti. 120 ml mi teď vytáhne do 10 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
7.6.10 16:42

Ahoj, my mame lahve AVENT a NUk, ten variabilni prutok maly nevyhovoval, pila moc rychle i kdyz to mela natoceny na malo a pak to vyblinkala, takze ma savicky pro nejmensi prutok-jednu dirku a lahev 180 ml pije tak 10-20 min max, parkrat mi to cucala i dyl, ale to u toho usinala. Ale hlavne ze to vypije, ne? :-) Kolik je mimcu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
7.6.10 17:17

Máme MAM,ale max. 10 minut,hodina je rozhodně moc.

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
7.6.10 18:44

máme Avent a 150-180 ml pila kolem max. 20 minut, na 1 nebo 2 dudlík. Variabilní nám nešel, dodnes se s ním zalyká.

Dnes (10m) pije 230ml a cca za 10-15min.

Odříhávat jsem v průběhu pití nedávala, bříško nás nikdy nezlobilo. Takže až na konci pár minutek přes rameno.

Tak to vypadá, že většinu času tvé miminko spíš dudá :-)

• Citovat
  • Upravit
42
7.6.10 18:55

80 ml za tři čtvrtě hodiny? Já mám 2 měsíční miminko, vypije už 150 ml (dávám Nutrilon, vyhovuje nám víc, než Sunar) a těch 150 ml vypije za cca. 20 minut, někdy pije i mnohem dýl, ale někdy to vypije i za čtvrthodinku. Občas mu dám v průběhu pití odříhnout - četla jsem v knize, že pokud děti trápí koliky, mají v průběhu pití odříhnout víckrát. Takže uprostřed pití počkáme, než si odřihne a po pití těch 10 minut ponosit, ať si pořádně odříhá, protože pak ten vzduch jde do střev. :-( Jinak mu nejvíc vyhovují savičky z DM - značky BABYLOVE - ty tvarované - ANTIKOLIKOVÉ! U těch rovných, netvarovaných nalykal víc vzduchu. Dala jsem mu ji 2× a měl koliky a dost prděl. U těch antikolikových saviček tolik vzduchu nenalyká a koliky ho trápí jen odpoledne, k večeru. Vnoci, ráno a dopoledne koliky nemá (zatím) vůbec! Doporučuji ty tvarované savičky BABYLOVE (s označením M - na mléko, 0-6 měsíců). :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.6.10 19:41

Tak mě malá taky vždycky pila max. 15-20 min to když byla malinká teď už vyžahne 240 ml do 10 minut. A to měla dlouho ten nejmenší dudlík, cca do 6 měsíců. Hodina už mi taky přijde dost. Vypadá to, že si spíš dudlá a u toho upíjí. co jí to po 20 minutách sebrat a dát zase příště? jeslti pak nebude mít větší hlad a nevysosne to rychleji?

A kolik ti za den celkem vypije a kolik váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
7.6.10 21:25

Takhle i pila Kačka Sunar z Aventu taky,navíc pevně neobemkla pusou savičku a koutkama přibírala vzduch bokem.Vyměnila jsem savičky Aventu za savičky MAM (pasují) a hned pila krásně.Zkus jinou lahvičku,třeba to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
7.6.10 21:26
Petra8a píše:
Ahoj, jak rychle vám miminko vypije lahev s UM? A jakou lahev máte? Malá vypije 80 jednotek za 3/4 až hodinu a to i včetně odříhávání v průběhu a po pití. Lahev máme Avent s variabilním průtokem. Hodina mi přijde docela dost na to, že to tahá na největší průtok. Jinak mě nevadí, že to tahá hodinu, hlavně, když to vypije a přibírá. Spíš, že by mi to zajímalo jen tak pro srovnání.

cože????? 8-o 8-o 8-o
jako fakt celou dobu pije? to nejni ani možný, zvláště s tou aventkou, u který se všechny děti dáví, jak rychle to teče..
není třeba nějaká slaboučká, že by nedokázala tu svaičku pořádně skousnout? ono je tam totiž štěrbina, která se otevře až stiskem
skusmo bych jednu savičku zničila a vystřihla do ní natvrdo díru, aby to teklo

jo teda naše odpověď - 5 minut na všechna množství a všechny průtoky. mlíko nerad, takže maximum je 150 ml, obvykle 120. když má hlad, pije rychleji,. když ne, pomaleji ale naprázdno nedudlá, to savcičku vytlačí jazykem, případně řve. tak to bylo i s prsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
7.6.10 22:01

170 ml cca 5-7 minut, v noci tuhle i 4 :-), obyčejná savička baby nova, typ M, ale zvětšená dírka.
Nikdy nepil dlouho, spíš flašku odstrkoval a tak nám krmení trvalo někdy cca 20 minut, ale opravdicky z toho pil pár minut.

Hodinu bych ji každopádně pít nenechala, po max. 20 minutách šlus, zvykne si na pocucávání. Takhle se naučí, že dýl jak 20 minut to neteče a přidá na síle sání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
7.6.10 23:58

Páááni to je celkem dost dlouhá doba :-) Mě malá pije 120-150ml maximálně 15min. v noci (to dávám vždy 150ml) je u toho v polospánku a má to rychleji cca 5-8 minut.
Vypadá to,že tvá malá si s tou lahvičkou pohrává anebo si to vychutnává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
8.6.10 06:46

Tak jsem zkusila dvě jiné lahve, přece jen mi to nedalo. Jednu úplně obyčejnou skleněnou s nejobyčejnějším dudlíkem a potom lahev MAM s nejmenším průtokem. Obě za 10 minut :palec: Takže to bylo tím Aventem a to jsem nezkoušela jen ten variabilní průtok, ale i jejich normální savičky. Jsem myslela, že je to tím, že je ještě malinká a prostě to trvá a časem se zrychlí. Teď nebudu vědět, co s časem, když je z ní najednou takovej rychlík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.6.10 10:47

A jak je stará???
Naše roční -200ml do 3 min - ale to už je fakt velká holka :mavam: máme avent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
8.6.10 11:43

Mozna to opravdu poradne nestiskla a neteklo ji to, oproti napr.savickam Nuk co mame Avent fakt tece min, nebo spis se musi snazit aby to teklo. Ale ten variabilni prutok je dira jak hrom. No tak hlavne ze uz je to dobry a ten jen vymyslet co s volnym casem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová